Novinka Walkera CB180D, RTF, 2.4GHz
nový cb180d
Ahoj, tak jsem se stal také majitelem tohoto vrtulníčku a musím říct, že se mi líbí jak je zhotoven. Mám již nový vysílač s displejem. Ale jedno nemilé překvapení tu je, přijímač se zasynchronizuje jen když vypnu a zapnu vysílač, ne nejdřiv vysílač a pak přijímač. Je to normální? To si jen koleduji o průšvih. Na vysílači je také funkce AUX, což zatím nevím v čem pomáhá. Díky za odpověď.
jirik píše:takže když zapnu visilac a pak do 10s vrtas tak se to sparuje v poradku?Jajka píše:Musíš to zapojit do 10 vteřin pak se to napáruje jak má. Neměl jsem český návod a v tomhle jsem dělal chybu. Třeba je to i tvuj případ.
jo, zapni vysílač, on zahraje, zapoj aku v heli a počkej až vysílač zahraje znovu a pak můžeš letět. taky jsem bez českého návodu dělal na začátku chybu, mimo jiné jsem nechápal proč se to při každém zapnutí pokaždé znovu páruje, ale co chtít od laciné hračky za výkony. taky mám vysílač s displejem, funkce AUX se nás ale netýká, jistě by šel dovnitř rádia připojit další přepínač a umístit ho do zaslepené díry na vysílači, ale s tímhle přijímačem ho nevyužiješ.
No ja ten angl. návod s moji chabou anglickou mluvou právě taky špatně přeložil a čekal 10 vteřin po-té zapnul vrtulník a ono houby... Trvalo pár hodin než mi to došlo. Hoši ale ty motorky jsou krize totální. Připadá mi že víc stojim než lítám. A to ne moji vinou. Mam zásobu vrtulí dopředu,zásobu dozadu. Ríkal jsem si,že třeba ten motorek odejde náhodou někdy, ale ono je to jistý že odejde po pár letech.Stačí se podivat jak ty rádoby uhlíky vypadaj. Jeden mi lítal 2 týdny druhý odešel po jednom týdnu. Další nekupuju.Ted objednávám díly na přestavbu zadku. PS dík za odpověd na FS vláknu od Josefa
Jajka píše:No ja ten angl. návod s moji chabou anglickou mluvou právě taky špatně přeložil a čekal 10 vteřin po-té zapnul vrtulník a ono houby...
No je to možný ale taky je možný že je ten návod blbě, ono i v anglických návodech je fůra nesmyslů, překládá to nějaký čáňánek z čínštiny nebo odkud, anglicky moc neumí a navíc tam občas zkopíruje nějaký odstavec z jiného typu a tak úplně neřeší že to jaksi nesedí atd...
Jajka píše:No ja ten angl. návod s moji chabou anglickou mluvou právě taky špatně přeložil a čekal 10 vteřin po-té zapnul vrtulník a ono houby... Trvalo pár hodin než mi to došlo. Hoši ale ty motorky jsou krize totální. Připadá mi že víc stojim než lítám. A to ne moji vinou. Mam zásobu vrtulí dopředu,zásobu dozadu. Ríkal jsem si,že třeba ten motorek odejde náhodou někdy, ale ono je to jistý že odejde po pár letech.Stačí se podivat jak ty rádoby uhlíky vypadaj. Jeden mi lítal 2 týdny druhý odešel po jednom týdnu. Další nekupuju.Ted objednávám díly na přestavbu zadku. PS dík za odpověd na FS vláknu od Josefa
já mám soukromý dojem, že zadní motorky hořej těm kdo za to moc rvou, přít se o to nemohu, nemám to podložené ničím jiným než informacemi zde v diskuzi a svým bezproblémovým provozem modelu od prosince. náhradní motorek jsem si teda taky koupil, tak uvidím.
No přeji Ti at vydrzí co nejdéle.Ale musim říct že doma v obýváku to moc dřít nejde ve visu to musíš uznat. Co teprve potom venku na plný plyn? Déle jak 12min. to nelétá a mezi nabitím je 3 hod. pauza. Jelikož mam 2 baterky nechávám 30min mezi letem. Motor bohatě vychladne. Mimo to si nemyslím,že motorky odcházejí kvuli přehřátí,ale kvuli těm štětkám které jsou tam dané místo uhlíku.Uhlík se opotřebovává o komutátorek a pružina ho přitláčí.Kdežto tyhle drátky se ubrousí a ten zbytek shoří. Ale ... píšu tu co je každému známo.