Bristol Scout - mikromodel do obýváku i ven
Ahoj, omlouvám se, tentokrát to férově zdržuju já, lehnul jsem s angínou. dneska jsem připravil několik stavebnic co si kdo zamluvil na osobní předání, nějaké už jsou v krabici na poslaní. Posílám fotky, aby bylo jasné že modely mám a jen nekecám. jestli už zítra budu trošku fungovat, seběhnu na poštu s první várkou. Jen to prosím nikdo neříkejte unás na škole
všechny ty desky jsou bristoly! tolik depronu jsem doma v životě neměl
dosušení pár směrovek...
tady ještě omluvenka
všechny ty desky jsou bristoly! tolik depronu jsem doma v životě neměl
dosušení pár směrovek...
tady ještě omluvenka
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Alternativy pohonu jsem rozebral o několik příspěvků dříve...
Osobně si nemyslím, že to AXNko bude nejlepší z uvedených... Osobně jsem objednal toho Trunigy 1811-2000, raději bych šel do HKčka, ale není dlouhodobě skladem... Až přivezou zboží, objednám ještě TGY 1811-1500 - věřím, že s větší vrtulí bude mít lepší statický tah (stejně to má létat krokem) a navíc bude větší vrtule na polomaketě z první sv. války lépe vypadat.
Osobně si nemyslím, že to AXNko bude nejlepší z uvedených... Osobně jsem objednal toho Trunigy 1811-2000, raději bych šel do HKčka, ale není dlouhodobě skladem... Až přivezou zboží, objednám ještě TGY 1811-1500 - věřím, že s větší vrtulí bude mít lepší statický tah (stejně to má létat krokem) a navíc bude větší vrtule na polomaketě z první sv. války lépe vypadat.
tox232 píše:Ta angína se nějak rozmohla.Minulí týden schvátila mého syna a včera jsem přišel na řadu já.
Na Bristola už se těším jenom se chci zeptat nevíte někdo ekvivalent motoru z HC na ten motor co jsou odkazy zde ve vláknu je furt v mínusu a ty baterie taky.
Tak to také přeji brzké uzdravení! Já jsem nějak ani neměl horečku, ale zle mi bylo fest
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
tox232 píše:Na Bristola už se těším jenom se chci zeptat nevíte někdo ekvivalent motoru z HC na ten motor co jsou odkazy zde ve vláknu je furt v mínusu a ty baterie taky.
Já jsem to objednal na HC, i když to bylo v mínusu. Asi po 3 týdnech to došlo, ale na HC se to v plusu neobjevilo. Bylo tam pořád stejně -20.