Depron Cup 2010 (Pravidla na 1 straně)
Další kolo by mělo být tuším 5.6 a létat se bude opět na dívčákách a to asi definitivně,je to dostupné metrem a pevné trvalé místo soutěže je asi více motivující pro většinu soutěžících,ostatně akce pořédaná za humny-beroun,čítala 3 soutěžící.Padnul z mé strany návrh,aby každý soutěžící povině přinesl něco spojené s letectvím a modelářskou tématikou,je to opravdu příjemné pokud si domu odneseš nějakou vzpomínku na učast v soutěži a nakládat to pouze na bedra Bossáka mi přijde nefér a klobouk dolu před jeho sponzorinkem-mikina mi padne perfektně
Pokud se to časem rozjede trochu víc,určitě by šlo nemotoristyněkde naložit a odjet někam dál-za Prahu ,ale nevim,nevim
Já bych to spíš viděl takto-létat standartně na Dívčácích,pokud možno vždy v sobotu první datum připadající na nový měsíc a poslední kolo-asi říjen odlétat v Charvátcích u Rané jako 2 denní akci s přespáním-stan a hospudka na místním letišti možnost provozu spalováku,výhledově-příští rok i ubytování,nebo po létání přejet na Ranou-Sklenák-penzion.Určitě by bylo po létání o čem klábosit a navíc tam mám pro Abua i kytaru a Combo,pokud někdo z vás hraje na piáno-syntezátor,mám ho tam taky,pokud někdo hrajete na bicí,dejte vědět a já je vezmu taky at to máme komplet 
pepin píše:Padnul z mé strany návrh,aby každý soutěžící povině přinesl něco spojené s letectvím a modelářskou tématikou
No, nic proti tomu, ale co my zacatecnici co se nam doma nepovaluji haldy veci s modelarskou tematikou?
Ja sam bych tady mozna nasel neprilis pouzitelny 2g outrunner a 1g 1S regulator, ale to je tak asi vsechno...
pepin píše:Další kolo by mělo být tuším 5.6 a létat se bude opět na dívčákách a to asi definitivně,je to dostupné metrem a pevné trvalé místo soutěže je asi více motivující pro většinu soutěžících
Je to dobré místo, jediné co mě trochu vadí je ta vzálenost k autu (většinou si s sebou vezu víc letadel, když už jedu lítat autem).
Koukal jsem na mapu, nešlo by se eventuálně přesunout o cca 500m k tomu statku?
http://maps.google.com/maps?ll=50.05254 ... &t=h&hl=cs
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
S mistem konani na Divcacich souhlasim, stejne tak s navrhme na ceny. Akorat bych to nedaval tak krute kategoricky "kazdy povinne musi", proste kdo ma, at prinese. Ja uz jsem si vytipoval par drobnosti, ktere uz asi nepouziju ale prodavat je pres bazar jsem linej (vrtule, nejaky maly serva, atd...). Kdyz aspon polovina lidi donese par veci, tak bude cen dost.
K ostatnim Pepinovym navrhum - mozne to je, ale uvidime jak se to vyvine.
K ostatnim Pepinovym navrhum - mozne to je, ale uvidime jak se to vyvine.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Nazdar závodníci. Sem moc rád že sem se mohl zůčastnit alespoň jako divák. Bylo to parádní a dost motivující vyrobit soutěžní stroj.
DAF. Messíka už nepotáhnu
.
Boss, Super fotky. Měl bych o ně zájem, pokud by bylo možno. Třeba přes úschovnu ? Díky.
DAF. Messíka už nepotáhnu
Boss, Super fotky. Měl bych o ně zájem, pokud by bylo možno. Třeba přes úschovnu ? Díky.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
to JenikKl, sory, víš proč jsem nemohl. Ale to nevadí, posílal jsi video a viděl jsem fotky. Tak případně něco zbastli, abys mohl jít jako závodník, nejen jako divák.
4all Dívčáky mi v zásadě nevadí. Jen prostě pokud jsem bez závodního speciálu, nemá pro mě smysl tam chodit, protože prakticky jinou elektru nemám a čmoudi tam nesmí. Ale už jsem začal pracovat na reinkarnaci DeproSaura
.
4all Dívčáky mi v zásadě nevadí. Jen prostě pokud jsem bez závodního speciálu, nemá pro mě smysl tam chodit, protože prakticky jinou elektru nemám a čmoudi tam nesmí. Ale už jsem začal pracovat na reinkarnaci DeproSaura
Hitec Aurora 9X
DAF píše:to JenikKl, sory, víš proč jsem nemohl. Ale to nevadí, posílal jsi video a viděl jsem fotky. Tak případně něco zbastli, abys mohl jít jako závodník, nejen jako divák.
4all Dívčáky mi v zásadě nevadí. Jen prostě pokud jsem bez závodního speciálu, nemá pro mě smysl tam chodit, protože prakticky jinou elektru nemám a čmoudi tam nesmí. Ale už jsem začal pracovat na reinkarnaci DeproSaura.
Dafe bud v klidu,lítali se 4 kola a já s Bossákem roztřel a měli jsme toho plný brejle,sotva jsem dal cigáro-10,00-13h,vubec bych se nebránil alternatinně 6 kolum,pokud to přijde všem dobrý natáhnout to.
s tím modelářským sponzorinkem-startovným to samozřejmě nehrotím,jeden lahváč není taky k zahození
Naposledy upravil(a) pepin dne pon 03.05.2010 0:52, celkem upraveno 1 x.
Vigo píše:5.6 bohužel nemůžu, tak to tam pěkně odlétejte bezemně. Taky budu muset poladit stroj. S kluzem jsem celkem spokojený, ale při točení ztrácím.
To je přesně ten duvod,proč bych to chtěl létat vždy první víkend v měsíci-možnost plánování dopředu,trochu nám to komplikuje Abu s kapelou,tak se tím šoupe,ale to naprosto chápu,možná by to ale šlo lítat tam kde bude zrovna Abu hrát
Poraďte s lepidlem. Zatím jsem depron lepil L20, Purexem, nebo jiným na PS určeným pedidlem. Ale většinou to jsou kaše vzhledově podobné (pouze vzhledově, aby mě nikdo nechatl za pysky) kanagomu, tedy tahnoucí se kaše. Vím, že by měly existovat i nějaké vteřiňáky. Přemýšlím, že bych, kromě nového křídla, zkusil poslepovat i to staré, jenže na něm je depron potrhaný. Nechce se mi to ztrhávat, ale něco bych tam nakápnul, aby to zateklo.
Hitec Aurora 9X
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Pouzivam UhuPor, ale to je taky takova "kase" jak pises, proste kontaktni lepidlo - natrit, pockat, pritisknout.
Ten special vterinak na depron me moc nenadchnul.
Na pomackane kridlo (pristani do stromu, bohuzel nabezka sla do vetve) jsem pouzil disperzi, ta pekne zatekla. Ale pak se to musi nechat dost dlouho proschnout.
Ten special vterinak na depron me moc nenadchnul.
Na pomackane kridlo (pristani do stromu, bohuzel nabezka sla do vetve) jsem pouzil disperzi, ta pekne zatekla. Ale pak se to musi nechat dost dlouho proschnout.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Na lepeni Depronu pouzivam prevazne Porex Ceys (pouze paky kormidel a motorove prepazky lepim purexem).
Jak je to spoj polystyren-polystyren, Porex Ceys nema chybu. Docela dobry postup je namaznou jednu stranu, pritisknou, trochu s tim pojezdit (at se to pekne rozmazne), pak odtrhnou, 15 sekund s tim mavat ve vzduchu at to trochu zavadne a pak definitivne pritisknout. Pokud spoj neni pri schnuti namahany, tak to drzi prakticky okamzite (i kdyz to jeste dosycha treba den).
Jinak moje zkusenost s opravou depronovych veci je vsechny pomackane/potrhane casti odriznout, narovnat, narezat podle nich nahrady a ty vlepit na puvodni misto...
Jak je to spoj polystyren-polystyren, Porex Ceys nema chybu. Docela dobry postup je namaznou jednu stranu, pritisknou, trochu s tim pojezdit (at se to pekne rozmazne), pak odtrhnou, 15 sekund s tim mavat ve vzduchu at to trochu zavadne a pak definitivne pritisknout. Pokud spoj neni pri schnuti namahany, tak to drzi prakticky okamzite (i kdyz to jeste dosycha treba den).
Jinak moje zkusenost s opravou depronovych veci je vsechny pomackane/potrhane casti odriznout, narovnat, narezat podle nich nahrady a ty vlepit na puvodni misto...
Ten special vterinak na depron me moc nenadchnul
Chce to nejdřív depron-lepený spoj přefouknout urychlovačem,nechat trochu odvětrat nanést lepidlo a znovu přefouknout aktivátorem,pokud jsem pouze nanesl lepidlo a spoj přefouknul,tak mi uprostřed spoje zustával vteřinák tekutý a nepatrně naleptával depron.
Chce to nejdřív depron-lepený spoj přefouknout urychlovačem,nechat trochu odvětrat nanést lepidlo a znovu přefouknout aktivátorem,pokud jsem pouze nanesl lepidlo a spoj přefouknul,tak mi uprostřed spoje zustával vteřinák tekutý a nepatrně naleptával depron.