připojení JETIBOXU

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
jova
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od jova »

Já věděl že tahle otázka přijde :lol:
Nechtěl jsem mít vypínač na „ráně“ a ani vrtat další díry, tak jsem ho zabudoval do prostoru baterii. Kousek kuprextitu je zasunutý do výlisku co měl zřejmě držet pružiny baterii a k němu je jedním šroubkem přišroubovaný vypínač. Druhý šroubek nahrazuje zahnutí plechu vypínače v místě šroubku a namáčknutí do mezery mezi plasty. Vypínač je dvojitý a sekce jsou vzájemně propojené. Páčka je zabroušená tak, aby byla pod okrajem okolních plastů a nemohlo dojít k přepnutí ani při pohybu baterie. Ona se sice nehýbá, ale co kdyby.
Obrázek
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861
JMalik

#17 Příspěvek od JMalik »

Aspoň že tak :lol:
(děsila mě ta červená páčka? na fotce)
jova
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jova »

To je tlačítko které používám jako spoušť při focení. Neměl už jsem na mx22 druhé s páčkou. :lol:
Naposledy upravil(a) jova dne úte 27.04.2010 7:41, celkem upraveno 2 x.
EPP samokřídla
JMalik

#19 Příspěvek od JMalik »

Mám tu MX 22 (s fasstem, nebo 35Mhz), právě proto mi tam ta červená věc neseděla. :wink:
JENDA01

#20 Příspěvek od JENDA01 »

Ahoj,
konečně někdo použil -izolačku- :D -LV - bude mít radost :lol: . Dělám si srandu . Myslím že jsi to vyřešil docela elegantně i s tím přepínačem. Já jsem uvažoval podobně ,když už přepínač tak za -letu- i při manipulaci s vysílačkou nedostupný. 8) Bez -nástroje - to nelze 8) .

Obrázek

Jenda
JMalik

#21 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:Ahoj,
konečně někdo použil -izolačku- :D -LV - bude mít radost :lol:
Jenda

LV už tady byl, viděl to, chtěl odepsat, ale udělalo se mu z toho špatně a zatím bleje někde venku :lol:
(Taky se mi z toho dělá zle. Jdu se dívat na snooker. Dávají MS)
JENDA01

#22 Příspěvek od JENDA01 »

LV už tady byl, viděl to, chtěl odepsat, ale udělalo se mu z toho špatně a zatím bleje někde venku :lol:
(Taky se mi z toho dělá zle. Jdu se dívat na snooker. Dávají MS)[/quote]
--------------------------------------------------------------------------------------
Koukám že máš další nadpřirozené schopnosti . -Telepatie- jo to je věda :D Ale nemusíš nám šlapat po našich -bábovičkách- :wink: . Dělá to někdo tobě. :?:

Jenda
jova
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jova »

Za sebe tu veřejně slibuji: až budu někdy látat společně s velkýma modelářema tak si z té mx22 vyjmu i VF díl 35MHz.
Co jsem zkoušel tak je to sice zbytečné, poněvač při 2,4GHz fakt přijímač 35MHz nereaguje ani těsně u antény, ale jsou tu zřejmě tací, co by mě mohli obvinit že zrovna to jejich letadlo spadlo díky mojí vysílačce. :lol:
EPP samokřídla
Avenger
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Avenger »

jova píše:Za sebe tu veřejně slibuji: až budu někdy látat společně s velkýma modelářema tak si z té mx22 vyjmu i VF díl 35MHz.
Co jsem zkoušel tak je to sice zbytečné, poněvač při 2,4GHz fakt přijímač 35MHz nereaguje ani těsně u antény, ale jsou tu zřejmě tací, co by mě mohli obvinit že zrovna to jejich letadlo spadlo díky mojí vysílačce. :lol:

To ti stejnak nepomůže ;-) jakmile tam budeš mít něco lepšího, levnějšího a hlavně nenativního a nějaký velký modelář ve tvém okolí s tím nejdražším možným hardwarem známým ze všech reklam za řádově desetitisíce spadne na své křivé ruce či krátkozrakost, tak budeš stejně v podezření ty i přesto, že ve vysílači nebudeš mít vůbec akumulátor :D
To si musíš zvyknout a nastavit hroší kůži :lol:
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
kocour
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od kocour »

jova píše:Za sebe tu veřejně slibuji: až budu někdy látat společně s velkýma modelářema tak si z té mx22 vyjmu i VF díl 35MHz.

Současné vysílání na 35 MHz při zapnutém modulu 2,4 GHz jsem viděl u MC19. Bylo to jen na vzdálenost několika metrů. Mám prastarý měřák z Tesly Kolín, který taky při nasunutí na anténu ( 35 MHz ) ukazoval sílu pole. V tomto případu ani při zcela vysunuté anténě 35 MHz neukázal prakticky nic, ale přijimač 35 Mhz ve vzdálenosti několika metrů servy zahejbal. To bylo myslím konstatováno jen u tohoto typu vysilače, jistější asi bude vyndávat krystal 35 MHz.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
JENDA01

#26 Příspěvek od JENDA01 »

To ti stejnak nepomůže ;-) jakmile tam budeš mít něco lepšího, levnějšího a hlavně nenativního a nějaký velký modelář ve tvém okolí s tím nejdražším možným hardwarem známým ze všech reklam za řádově desetitisíce spadne na své křivé ruce či krátkozrakost, tak budeš stejně v podezření ty i přesto, že ve vysílači nebudeš mít vůbec akumulátor :D
To si musíš zvyknout a nastavit hroší kůži :lol:[/quote]
--------------------------------------------------------------------
Ahoj,
můžu poslat -nativní nulku- :lol: ,aby byl v etéru klid. :D Mám jednu náhradní. Můžu vyrobit i do Graupnera. Snad budou mít hig -hendáci 8)
potom klid.

Obrázek

Jenda
Stuclik
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Stuclik »

Tak ted jsem se celkem zasmal :) Koukam po katalogu GESu a na co nenarazim :)

Origo drzak Jetiboxu za cca 50,-
Obrázek

Je napadne podobny "Kabelove prichytce samolepici" za 5,9 :)
Obrázek

A maji i ruzne prumery pro ruzne anteny :)
Radous

#28 Příspěvek od Radous »

Tak tu příchytku jsem pořídil taky za padíka. Holt se mi něchtělo hledat na internetu. Jinak nic moc. Připojoval jsem Jetibox k mx-12, ploška pro přilepení suchého zipu je moc malá.
ML

Jeti Box na TX.

#29 Příspěvek od ML »

Takto som to riešil na mojej FX-18.
V ľavo ovladanie Boxu - 4 tlačítka.

Na vrchu su stopky, v pravo k ním 6 tlačítok.
Modré tlačítko: start - stop

Samosebou, stopky sú origoš aj v TX, ale
chcel som večšie zobrazenie.

Obrázek
JMalik

Re: Jeti Box na TX.

#30 Příspěvek od JMalik »

ML píše:Takto som to riešil na mojej FX-18.
V ľavo ovladanie Boxu - 4 tlačítka.

Na vrchu su stopky, v pravo k ním 6 tlačítok.
Modré tlačítko: start - stop

Samosebou, stopky sú origoš aj v TX, ale
chcel som večšie zobrazenie.

Super zpracované.
Takhle nějak si představuji případnou vestavbu něčeho do TX. Prostě odpovídající provedení a zpracování.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“