wonderka:
Máš dvě možnosti řešení. Buďto zachováš originální systém uložení motoru, nebo ho budeš modifikovat.
V případě originálního systému se motor do gondoly lepí sekundovým lepidlem. Můžeš nejprve srovnat polohu motoru v gondole, potom praskliny v gondole zakapat řídkým sekundovým lepidlem, stisknout hrany prasklin k sobě a podržet do zaschnutí, event. urychlit aktivátorem. Stejně tak se přilepí i motor ke gondole. Lepidla nesmí být příliš, aby nezateklo do motoru. Pokud budeš chtít později motor měnit, tak ho odřízneš modelářským nožem.
U modifikovaného uložení záleží na tvojí fantazii, já jsem to například udělal takhle:
http://michalln.rajce.idnes.cz/Easystar ... ni_motoru/ .
Otvor v gondole jsem zvětšil, a vlepil do něj ocelový prstenec opatřený po obvodu čtyřmi mosaznými závitovými pouzdry pro šrouby (připájené z vnější strany prstence). Na motor jsem přišrouboval kříž z textitu. Mezi kříž a prstenec jsou vložené silentbloky od serv.
Mezi pláštěm motoru a prstencem je mezera cca 1,5-2 mm, takže vzduch může proudit okolo celého pláště motoru a dobře ho tak chladit.
Výměna motoru je snadná a dotahováním šroubů na obvodu je možné seřizovat vyosení motoru. Po nastavení vyosení se silentbloky můžou event. nahradit pevnými podložkami. Mám to takhle asi 1 rok a bez nejmenších problémů.