Asi nasadím kříž a začnu od začátku, jen otočený o 180°.
nemam koule na otoceni vrtasu cumakem ke me
Penax:
Co ti jeste chybi?? Vzdyt uz je to mesic co jsi to objednaval ne? Ne ze by ti sim nejak ublizil to ani nahodou, ale kdybys uz chtel konfrontovat s realem, tak ti ten potrebnej dil pujcim a pak az ti dojde tak me ho vratis.Dovolim si tvrdit, ze tu mam dily tak na 10 slusnych padu.
Zalezi jak se citis... klidne jeste zustan u simu.
Paul:
Ja ted zacinam s visenim na vrtuli a je to uplne stejne v pytli jak tenkrat pri otoceni kabinkou k sobe, teda je to spis horis, tenkrat jsem to mel natrenovany lip, ale co dulezityho se zmenilo na mym pristupu je to, ze uz zachovavam chladnou hlavu. Protoze plati, ze pomala a pozdejsi pozdejsi reakce je u heliny porad o dost lepsi nez okamzita a prehnane velka na spatnou stranu.
V invertu se teda pletu jeste pozehnane, opravdu kazdou chvili, vzhledem k tomu, ze nesedi ani smer otaceni ocasu je to docela horor, ale kdyz se nedelaji uspechany pohyby tak se to da zvladnout i tak, dulezity je mit vysku.
A hlavne trenujte si viseni i na simu aspon v 5-10 metrech at si zvyknete na podhled. Pokud si v simu porad visite pred oblicejem tak je to k nicemu, v teto vysce to totiz v realu obracet nebudete.
Co ti jeste chybi?? Vzdyt uz je to mesic co jsi to objednaval ne? Ne ze by ti sim nejak ublizil to ani nahodou, ale kdybys uz chtel konfrontovat s realem, tak ti ten potrebnej dil pujcim a pak az ti dojde tak me ho vratis.Dovolim si tvrdit, ze tu mam dily tak na 10 slusnych padu.
Paul:
Ja ted zacinam s visenim na vrtuli a je to uplne stejne v pytli jak tenkrat pri otoceni kabinkou k sobe, teda je to spis horis, tenkrat jsem to mel natrenovany lip, ale co dulezityho se zmenilo na mym pristupu je to, ze uz zachovavam chladnou hlavu. Protoze plati, ze pomala a pozdejsi pozdejsi reakce je u heliny porad o dost lepsi nez okamzita a prehnane velka na spatnou stranu.
V invertu se teda pletu jeste pozehnane, opravdu kazdou chvili, vzhledem k tomu, ze nesedi ani smer otaceni ocasu je to docela horor, ale kdyz se nedelaji uspechany pohyby tak se to da zvladnout i tak, dulezity je mit vysku.
A hlavne trenujte si viseni i na simu aspon v 5-10 metrech at si zvyknete na podhled. Pokud si v simu porad visite pred oblicejem tak je to k nicemu, v teto vysce to totiz v realu obracet nebudete.
psena píše:Penax:
Co ti jeste chybi?? Vzdyt uz je to mesic co jsi to objednaval ne? Ne ze by ti sim nejak ublizil to ani nahodou, ale kdybys uz chtel konfrontovat s realem, tak ti ten potrebnej dil pujcim a pak az ti dojde tak me ho vratis.Dovolim si tvrdit, ze tu mam dily tak na 10 slusnych padu.Zalezi jak se citis... klidne jeste zustan u simu.
Ja vim,ze ty jsi ten nejhodnejsi.Dobre si pamatuji jak jsi mi Rexe pres hodinu serizoval a ja pak snim behem 10 sekund skrabnul (hmm mozna to ani tech 10 sekund nebylo).Mam v zive pameti jak jsi volal "dolu,dolu" ,kdyz jsem se zacal otacet cumakem k sobe a ja na to "klidek" coz jsem jen tak mimochodem nestacil ani dorict a bylo vymalovano.Moc jsem si po zkusenostech z Blade MSR fandil.
S tema nahradnima dilama to je vyzva.Asi me nebudou stacit jen rotorovy listy a suchy zipy na akumulator.
Az pujdes nacvicovat tu nocni 3D akrobacii,tak mi posli GPS souradnice kde budes.
Penax píše:psena píše:Penax:
Co ti jeste chybi?? Vzdyt uz je to mesic co jsi to objednaval ne? Ne ze by ti sim nejak ublizil to ani nahodou, ale kdybys uz chtel konfrontovat s realem, tak ti ten potrebnej dil pujcim a pak az ti dojde tak me ho vratis.Dovolim si tvrdit, ze tu mam dily tak na 10 slusnych padu.Zalezi jak se citis... klidne jeste zustan u simu.
Ja vim,ze ty jsi ten nejhodnejsi.Dobre si pamatuji jak jsi mi Rexe pres hodinu serizoval a ja pak snim behem 10 sekund skrabnul (hmm mozna to ani tech 10 sekund nebylo).Mam v zive pameti jak jsi volal "dolu,dolu" ,kdyz jsem se zacal otacet cumakem k sobe a ja na to "klidek" coz jsem jen tak mimochodem nestacil ani dorict a bylo vymalovano.Moc jsem si po zkusenostech z Blade MSR fandil.
S tema nahradnima dilama to je vyzva.Asi me nebudou stacit jen rotorovy listy a suchy zipy na akumulator.![]()
Az pujdes nacvicovat tu nocni 3D akrobacii,tak mi posli GPS souradnice kde budes.
tak dondi, aspon na s bude vic. ja teda budu litat s MT ale nejsme rasisti, ne?
ja take jak sem koupil heli tak sem snicim nelital a hned sem to musel vyzkouset. zkrabnul sem sni o zem, tak sem si rekl ze to neni dobra cesta a koupil simulator
Logo 600 + spirit
Penax píše:psena píše:Ahoj Brnaku, pojd prekoname to spolu... od ponedeli muzu kazdej vecer od 19 hodin, coz je idealni doba na litani, protoze prestane vitr...
Jo hosi hned bych sel s vami. Ale mam zatim malo nahradnich dilu.Behem 14. dni bych mel byt Ready.Na viseni cumakem od sebe mozna staci nahradni lyziny.Na viseni cumakem k sobe uz bych to videl na listy a mozna hlavni hridel.![]()
![]()
Ne,to byla legrace. Mam rad trochu cerneho humoru.Jsem na tom stejne jako ty.V simu mam docela natrenovano (denne tak 2 hod.),ale radeji jeste chvili pockam. Protoze na place bych asi marne hledal klavesu SPACE.
Jo jo...... sim podmínka nutná, bohužel (aspoň v mém případě) nikoli však postačující. V neděli jsem šel s rexem před sebou bokem pomalu doprava, chtěl jsem natočit ocas k sobě, což se mi částečně povedlo, ale než jsem mrkl okem tak byl ze 3m v zemi. Na simu jsem to dělat asi tak 100x bez problémů. Doteď nechápu co jsem vlastně zkonil.........
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
Tak jsem se dnes odhodlal a nasadil kříž a začal poskakovat čumákem k sobě a škrtnul jsem si vrtulkou o zem a bylo po žižalkách. Byla to moje první "nehoda" za ten skoro rok, někdy to přijít muselo, tak jsem radši sundal ty nový Radixy a právě čistím hlavu, když už jsem mimo provoz.
Cesna 182,Belanca & Ultimate X3 od VA Models,Somethin Extra a Smith MiniPlane od SIGu+Futaba T10
- radek.domin
Paul píše:Tak jsem se dnes odhodlal a nasadil kříž a začal poskakovat čumákem k sobě a škrtnul jsem si vrtulkou o zem a bylo po žižalkách. Byla to moje první "nehoda" za ten skoro rok, někdy to přijít muselo, tak jsem radši sundal ty nový Radixy a právě čistím hlavu, když už jsem mimo provoz.
Ty lítáš ROK, ještě si s tím nepraštil a dělá ti problémi visení k sobě? To ti to ale rok leželo na poličce, ne?
Jinak souhlasím že je potřeba se k visení kabinkou k sobě dostat ze vzduchu. Já nemám s visením kabinkou k sobě sebemenší problém. Ale když si chci tak přistát, nebo odstartovat, tak se u toho docela zapotím
krtek2k:
Chhtěl jsem aspoň trochu dostat do krve ty opačný reakce
radek.domin
Prostě jsem nechtěl nic uspěchat, tak jsem třeba půl roku jen tak visel a dělal optrné přesuny, rozlítal jsem se až tak 2 měsice zpět a to už pár nehod málem bylo.
Chhtěl jsem aspoň trochu dostat do krve ty opačný reakce
radek.domin
Prostě jsem nechtěl nic uspěchat, tak jsem třeba půl roku jen tak visel a dělal optrné přesuny, rozlítal jsem se až tak 2 měsice zpět a to už pár nehod málem bylo.
Cesna 182,Belanca & Ultimate X3 od VA Models,Somethin Extra a Smith MiniPlane od SIGu+Futaba T10
- Kenny McCormick
Co ti poradil?error414 píše:Tak po odbornem vedeni pseny se me podarilo otocit heli cumakem k sobe. dem oslavovat
Psena?
Mne to tiez velmi nejde, uvisim minutku-dve a to tak ze mi to lieta 1-2 metre do kazdej strany. Je to ubijajuce a nebavi ma to len tak visiet a sim ma uz vobec nebavi...
Pol roka lietam, a este to neviem, a ked bude stale tak fukat ako fuka uz dva tyzdne, predam vrtase a kupim par velkych vrtuli na vyrobu veternej elektrarne...