Abu píše:Panove, tolerujte prosim nazory svych kolegu i kdyz s nimi nesouhlasite. To se tyka jak fanatickych odpurcu, tak i fanatickych privrzencu Turnigy TX.
Tak tak...
Já myslím, že už tady na RC Manii ohledně T9x a jiných, bylo spáleného dřeva dost...
Po pravdě řečeno, už ten úvodní dotaz já čtu ve smyslu "Je tady toho o rádiích mnoho a mnoho, kdybych si to přečetl, představu bych si asi udělal, ale mě se to číst nechce protože je toho mnoho a mnoho, nenaštudovali byste to za mě a neudělali byste mi nějaký výcuc?"
Ale místo nějakého výcucu přijde samozřejmě jen další epizoda hašteření, kde se opakují už STOKRÁT napsaná fakta o těch kterých rádiích a kde se pravidelně více či méně, většinou za účasti zkušených borců, rozpoutá flame který tu už byl taky STOKRÁT.
A za T9x nebudu říkat nic ani tak ani tak. Popravdě řečeno se děsím okamžiku, kdy někdo bláhový s T9x načudí s třímetrovým érem do dětských jeslí (a to ještě z bůhvíjakého důvodu, ale rádio bude nejjednodušší příčina, míň sebekritická než ruce) a bude se odvolávat na to že jsem přece říkal že to je bezva rádio... Opakuju, je to bezva rádio, pokud OPRAVDU NEMÁTE na rádio víc jak nějaké dva tisíce, pokud máte štěstí a nenarazíte na nějaký kus kde bude nějaký ten šváb chybět, pokud jste dostatečně znalí abyste posoudili zda to rádio aspoň tak jak leží vybalené z krabice funguje jak má nebo měli v okolí někoho kde je to schopen posoudit a pokud lítáte s letadly tak do úrovně EGE. A lítáte s vědomím že se vám to může kdykoliv podělat (ale tak by měl lítat každý, ale to je zas jiná pěsnička)...
Pokud máte na rádio víc peněz, neváhejte a kupte něco softwarově, součástkově a technologicky robustnějšího. S levnými přijímači z HC a to jak na DSM(2), tak na FASST padla podle mého názoru častá překážka bránící nákupu kvalitních vysílačů. Není dnes až takový problém mít ve velkých érech pro sichr značkové Rx a v bublinkách za pár kaček Rx taky za pár kaček. Protože na rovinu říkám, já osobně víc věřím značkovému rádiu (od úrovně DX7, Futaba 7 apod. výš) řídícímu levný čínský Rx, než levnému čínskému vysílači řídícímu levný činský přijímač
Uff, to je zase román...