Bf 109 G od FSK
Jsem rád za pomoc, G-14 jsou podle mě ty nejošemetnější messery co jsou. Vystřídalo se na nich tolik dílů a úprav, že nebylo jednoduchý si udělat obrázek o tom co stavím. Díky moc za ten AJ Press, pokud vyjde, protože to bude asi to nejlepší, co seženu. Internet jsem už prolezl křížem kráže, ale pořád mě ještě má co překvapit 
Ahoj,krom toho Aj-Pressu máš na těch ruských stránkách i celkem slušnou publikaci o BF 109G od Peczkowskeho - žlutá serie. http://www.farposst.ru/category/air_ww2/page/52/ V počítači jsem ještě našel In detail ale je to v Japonštině taky slušný detaily v obrázcích + K4 .Pokud by to bylo nedostačující co jsi stáhneš.tak se ozvi zašlu
- googie
- Kontaktovat uživatele:
J.Horst píše:Me se od nich nejvic libi Me 262, je nadhernej, ale kdyz snim budu pristavat na bricho, tak to bude asi hodne rychle po nem. Mam postaveneho Do 217 (klasicka balzova stavebnice), skoda ze nedela nekdo stavebnici prave Me 262. Neexistuje nejaky lak, ktery by chranil model a zaroven byl pruhledny?
Stavam teraz Fw-190 od FSK a zacal som aplikovat Purlak na parkety, tak ze som ho nalial este do rozobrateho kridla a vsetkych dutin, tak aby sa rovnomerne rozlial po celej ploche. Vytvorila sa tak pevna vrstva a na vahe to nepridalo skoro nic. Taktiez som skusal lakovat povrch a drzi to, neolupuje sa to. Ak budes chciet dam ti vediet tak o tyzden ked bude nalakovane cele lietadlo. Myslim, ze toto pomoze na oderuvzdornosti a tuhosti, iked nie je to vseliek
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Jak píská, co píská? Výchylky jsou u warbirdu 10 nahoru, 5 dolů a kdybys na tom chtěl akrobatit, tak je doporučené maximum 15 a 10. Podle mě by to ale ve vzduchu nevypadalo dobře, tyhle éra jsou moc lehoučký a Bf-109 s pohyby letadel z Red Bull Air Race není opravdu to ono
.
Jinak se omlouvám za odmlku, procházel jsem tuny materiálů ohledně kokpitu, který nakonec dopadl nad očekávání byť jsem neměl štěstí na postranní panely.
Jinak se omlouvám za odmlku, procházel jsem tuny materiálů ohledně kokpitu, který nakonec dopadl nad očekávání byť jsem neměl štěstí na postranní panely.
- čiko333
- Kontaktovat uživatele:
bf 109
Tak u směrovky to už přestalo, tak uvidím jak dál.
Myslíš že má cenu dělat klapky? Je to na ně připravené dokonce dodali i táhla. Jenom dokoupit dvě serva. Já myslím že by to bylo docela pěkný ve vzduchu.
Myslíš že má cenu dělat klapky? Je to na ně připravené dokonce dodali i táhla. Jenom dokoupit dvě serva. Já myslím že by to bylo docela pěkný ve vzduchu.