Test: Lipolbag Turnigy

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Odpovědět

Udrží lipobag oheň uvnitř?

Anketa končí za stř 08.09.2010 20:57

Ano, nehrozí nebezpečí zapálení okolí
11
17%
Částečně, oheň pronikl mimo lipobag, ale nehrozilo velké nebezpečí.
28
44%
Lipobag ničemu nepomůže, oheň šlehá široko daleko.
24
38%

Celkem hlasů: 63

Zpráva
Autor
m2
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od m2 »

Speedy píše:kámoš skladuje všechny LiPolky v papiňáku.

Tak nech natočí video, ako z otáčajúceho sa zvončeka kuchty šľahajú štyri plamene a on sa pekne vrtí a vrtí!!

:lol:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od RiMr »

Poraďte mi nějakou nehořlavou tkaninu... Zkusím udělat nějaký megasuprdupr pytel... Manželka je švadlenka, tož pomože...
Dokonce jsem si říkal použít prostě nějakou hustou tkanou skleněnou tkaninu... Minimálně jako horní vrstvu...
wisiwig

#78 Příspěvek od wisiwig »

RiMr píše:Poraďte mi nějakou nehořlavou tkaninu... Zkusím udělat nějaký megasuprdupr pytel... Manželka je švadlenka, tož pomože...
Dokonce jsem si říkal použít prostě nějakou hustou tkanou skleněnou tkaninu... Minimálně jako horní vrstvu...

taky jsem uvažoval jít nějakým tímto směrem.
HonzaS

#79 Příspěvek od HonzaS »

jameson - ne, protože ho smažou. Stejně jako mažou negativní komentáře.

speedy: já tam potřebuju dát celej kufřík s lipolkama, abych to nemusel pořád vysypávat a strkat to tam znovu...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
coro

#80 Příspěvek od coro »

RiMr píše:Poraďte mi nějakou nehořlavou tkaninu... Zkusím udělat nějaký megasuprdupr pytel... Manželka je švadlenka, tož pomože...

Verím tomu že pri predaji za 30 dolárov kus by to urobili dobre aj v číne, keby to šlo urobiť dobre.
Čomu neverím, je princíp sáčku ktorý zachráni svet..
Čomu verím, je keramický kvetináč, mramorová podložka, a ABC práškový. Ale hlavne, slušne urobený nabíjač ktorý dodrží tú jedinú trápne triviálnu požiadavku čo pri nabíjaní LiXX existuje (neprekročiť napätie, nikdy.)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od RiMr »

coro píše:Čomu verím, je keramický kvetináč...

To jsme na tom stejně... Manželka se s ním už rozloučila, když jsem si ho "zatím" vzal. A mám to přikryté staré nerezovou poklicí která tam přesně pasuje, s vykrojením na žufánek, kudy mi vedou kabely...
Čert nikdy nespí...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Nakadah »

Ja nabijim ve vyrazene elektricke vypalovaci peci, takovy maly bobecek akorat na par lipolek 8) Nak
arda1
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od arda1 »

Ríšo-jedině azbestová -ale tu asi neseženeš. :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
coro

#84 Příspěvek od coro »

RiMr píše:
coro píše:Čomu verím, je keramický kvetináč...

To jsme na tom stejně... Manželka se s ním už rozloučila, když jsem si ho "zatím" vzal. A mám to přikryté staré nerezovou poklicí která tam přesně pasuje, s vykrojením na žufánek, kudy mi vedou kabely...
Čert nikdy nespí...

Ja som to skorej bral ako úložisko, po dobu keď nie som doma - ale chladnička je lepšia, hlavne v lete.
O tej chladničke, že je zvonku plechová a dnu by kyslík rýchlo došiel lebo dvere by sa aj po otvorení hádam samé zabuchli, som písal inde a zatiaľ ma manželka toleruje.
Pri nabíjaní som nablízku tak nejak nemám obavy.
... jo a v kuchyni sa mi páči taký hračkový detektor dymu. Ten sa zíde aj keď si dám niečo zohriať....
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od RiMr »

coro píše:... jo a v kuchyni sa mi páči taký hračkový detektor dymu. Ten sa zíde aj keď si dám niečo zohriať....

To zní zajímavě! Nemáš nějaký link?
Občas si dám v kuchyni něco ohřát a na těch "pár minut" si skočím do svého pokoje něco brousnout nebo přilepit a ... :D
robotmz

#86 Příspěvek od robotmz »

a čo tak nejaký "trubicu" na vzor výfuku z motorky kde po krajoch je "krbová vata", kt. by absorbovala čo najviac tlaku a ohňa, podobne ako tlmič pištole ?
olisoft

#87 Příspěvek od olisoft »

Ja nabijavam baterky uzavrete v krbovej vlozke Jotul80Maxi :P

Akurat na skladovani musim este popracovat...
m2
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od m2 »

Ja nabíjam LiPolky v 6m hlbokej vykopanej jame a stojím kus ďalej, keby niečo... :roll:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
olisoft

#89 Příspěvek od olisoft »

6m je malo, minimalne 10m treba :lol: :lol:
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Jameson »

m2 píše:Ja nabíjam LiPolky v 6m hlbokej vykopanej jame a stojím kus ďalej, keby niečo... :roll:

Tak to už chápem tú tvoju záľubu v diggerovi :lol: . Ja nabíjam v kochlíku, položenom na PC. Na svoju obhajobu musím dodať, že vedľa mám hneď hasiaci prístroj. Aj keď faktom ostáva, že ten som kúpil skôr kvôli PC, než kvôli LiPo...
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“