Hledám vrtulníkáře z Loun/..

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
reach

Hledám vrtulníkáře z Loun/..

#1 Příspěvek od reach »

Ahoj,
koupil jsem bazarového t-rexe 450 (pravděpodobně verzi SE v2) a rozhodl jsem se, že raději dám na zdejší rady. Sháním proto někoho, kdo by mi vrtulník seřídil, nastavil rádio, případně zalétnul a něco málo naučil. Vysílač používám Hitec Optic 6 Sport v módu 1. Bydlím v Podbořanech - takže hledám někoho, kdo bydlí poblíž Loun, Chomutova, Mostu a nebo také u Plzně, kam mohu dojet.
Díky, reach.
lexlutor

#2 Příspěvek od lexlutor »

Zdravím, já jsem z Klášterce nad Ohří a lítáme tady u nás na letišti - z Podbořan bys to měl tak 25 - 30km. Můžeš napsat na e-mail vaseklinhart@seznam.cz nebo mobil 721325728
netos

#3 Příspěvek od netos »

Ja jsem z Loun, do heli delame s kamaradem od jara, lecos uz jsem zjistil, pochytil, vyzkousel na vlastni kuzi, mam HK 450. Rad pokecam a predam co sam vim, ale na to, ze bych se citil bych odbornikem a chrlil zarucene kralovske recepty, na to se necitim :-)
netos

#4 Příspěvek od netos »

A rad ja sam navazu nejaky osobni kontakt s nekym z okoli Loun, kdo ma heliny v pazi, poradil by nebo by jen chtel nekdy spolecne poletat :-)
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Hledám vrtulníkáře z Loun/..

#5 Příspěvek od prochel »

reach píše:Ahoj,
koupil jsem bazarového t-rexe 450 (pravděpodobně verzi SE v2) a rozhodl jsem se, že raději dám na zdejší rady. Sháním proto někoho, kdo by mi vrtulník seřídil, nastavil rádio, případně zalétnul a něco málo naučil. Vysílač používám Hitec Optic 6 Sport v módu 1. Bydlím v Podbořanech - takže hledám někoho, kdo bydlí poblíž Loun, Chomutova, Mostu a nebo také u Plzně, kam mohu dojet.
Díky, reach.

Přijeď do Litvínova už nás tady pár lítá s helinama
helifish

Re: Hledám vrtulníkáře z Loun/..

#6 Příspěvek od helifish »

prochel píše:
reach píše:Ahoj,
Díky, reach.

Přijeď do Litvínova už nás tady pár lítá s helinama
:D i s helinama pada :D :D
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“