SUltimate-2 serva na křidélka vs.4-kan.př.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
SUltimate-2 serva na křidélka vs.4-kan.př.
Tak jsem dodělal dva kousky SUltimate (okopčil jsem si ho a vyrobil šablony,abych mohl padat, protože kdo nepadá, létá pod svoje možnosti, že
) a mám dylema kvůli těm dvěma servům v křidélkách. Mám na ně připraveno 4-k. přijímač do haly (lehoučkej Fasst)... Budu potřebovat na blbnutí v hale ovládat každé křidélko zvlášť, nebo je můžu prdnout do jednoho kanálu? Nenapadá mě, na co bych potřeboval mít v hale na aeromuzikál naprogramované každé servo zvlášť...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- radek.domin
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Vycházel jsem z webu Donatase... Údajně tam mají být na každé křidélko zvlášť servo kvůli velkému odporu ovládacích ploch vs.rychlost serva. To jedno servo s těmi velkými plochami hýbe údajně mnohem pomaleji. Asi spájím ty drátky do jednoho servokonektoru a bude to...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- radek.domin
Zalezi hodne na servu. Ja minulej rok lital SUltimate s jednim servem na kridylka. Tusim ze to bylo (BMS-306MAX Micro Servo (Extra Strong) 1.6kg / .13sec / 7.1g), nebo nejaky podobny a fungovalo to dobre.
Bohuzel nelitam tak profi, abych to mohl objektivne posoudit. Na druhou stranu muzu rict ze u halovky je urcite tech par gramu usetrenejch na jednom servu znat.
Kazdopadne preju hodne stesti at to udelas jakkoliv.
Bohuzel nelitam tak profi, abych to mohl objektivne posoudit. Na druhou stranu muzu rict ze u halovky je urcite tech par gramu usetrenejch na jednom servu znat.
Kazdopadne preju hodne stesti at to udelas jakkoliv.