Koukám, že se z toho rozjela pěkná debata
b.o.b.o: Nj uč se

Já jsem ze školy zvyklej na různý krkolomný definice, který si musí člověk 3x přečíst než zjistí co mu vlastně říkají..
rebeka: No takže rušit by se moc neměly ale jak tak koukám, tak je to taky celkem alchymie v kombinacích různých typů vysílaček a routerů.. Takže jenom doufat že u mě to bude všechno v pohodě
Maxipes: No tak to je celkem dost možný podle toho jak to tady definoval JirkaA - to že se ve stejnej okamžik potkají dvě stejný frekvence je sice děj s relativně malou pravděpodobností, ale když uvážím rychlost 2,4GHz tak je doba kmitu t = 4,166666x10^-10. Z toho bych vyvodil skutečnost že je sice relativně malá pravděpodobnost že se potkají v jeden okamžik dvě stejný frekvence ale díky tomu obrovskýmu množství kmitů za vteřinu dochází k potkání stejných frekvencí relativně často. Samozřejmě že se nic neděje díky ochranám toku dat (již zmíněný samoopravný kódování atd.). No a z toho dopočítávání bych vyvodil i to zpomalení - prostě to častěji dopočítává ztracený data než při přenosu bez rušení vysílačkou. --- Takhle nějak to chápu podle toho co tady psal JirkaA, pokud je to jen špatná doměnka, prosím o opravu někým zasvěcenějším v tomto ohledu.