První vrtuli, kterou DC na 25.6V, tj plně nabitý 6S schroupne, je 12x7 Graupner CAM 42mm. Dokonce i při vybitým 6S na 20,11V ukazuje 13*6,5 APC-E tah 4300g a stále překračuje max 50A (zde necelých 54A).
V praxi nejde předpokládat, že ten motor stabilně vydrží stálý odběr 50A, je to spíš krátkodobá špička, takže úvaha o výkonu s 50A odběru je jako taková špatně.
není někdy lepší mlčet?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Mic-74 píše:4250-650 mám v Mustangu na 4s-lipol s vrtulí APC 14/10 je odběr 45A.
Motor se zatím jeví dobře.
Ve své galerii máš 2.1.2011 napsáno, že: Já tam ale plánuju dvoulistou APC asi 14-10
Kolik s tím máš nalítáno že se motor jeví dobře? Já bych předpokládal, že s tím budeš mít nějakou hmatatelnou zkušenost podle toho co píšeš. A s touhle vrtulí to je 50/50 že ten motor nepřežije.
Mě nepřežil 4S Lipo a vrtuli 13/6,5. Ten motor by měl zvládat stálý proud max do 40A.
O.K. tak já sem zatim s motorama o třídu menšíma měl
výsledky odpovídající calcu, tuhle třídu sem nikdy nezkoušel, uvidim zkusim hledat dál
nebo počkám až to někdo otestuje,
a magnety už sem lepil a zrovna teda u motoru od graupnera
výsledky odpovídající calcu, tuhle třídu sem nikdy nezkoušel, uvidim zkusim hledat dál
a magnety už sem lepil a zrovna teda u motoru od graupnera
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno