Minikamera DCR-10

Dneska se procesory objevují všude, pokud máte nějaký nápad, či udělát, tak se neváhejte pochlubit.
Zpráva
Autor
Jetson
Kontaktovat uživatele:

Minikamera DCR-10

#1 Příspěvek od Jetson »

RiMr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RiMr »

Mno, přesně tuhle koupíš na ebay za 47 doláčů (EDIT: liber) včetně poštovného, 2GB SD v ceně...
A cca 2500,- bez DPH a cca 850,- bez DPH je trošku tento... Rozdíl... :)
A pokud bych to bral "natvrdo", tak maloobchodní cena s DPH a dopravou může být nějakých 3272,- Kč, z Číny v tomhle objemu nic navíc skoro jistě platit nebudu a máš to za 850,- Kč doma. Ovšem se zárukou v Číně, to je jasný... :D

EDIT: sorry mám tam libry, takže né 850,- ale 1450,-.
mph1

#3 Příspěvek od mph1 »

No, ja ji nasel za 27 GBP, posta zdarma a s 4GB kartou... (cca 800,-)

Za 49 USD (posta zdarma) maji HD verzi 720x480 bodu a 2GB kartu (i kdyz v popisu uz maji zase 640x480)
[b]Esky Lama V4 2G4[/b] [i](SoBB: 3)[/i]
[i]Wheely King 4x4 (55t), FlySky GT-3B, Turnigy 5000[/i]
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Jetson »

Tak to jsem se toho dozvěděl. :?

Odkaz na CZ jsem dal kvůli jazyku, ne ceně. To už si snad každý pořeší sám a kdo nee, tak je odkázaný právě na předražené CZ shopy.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#5 Příspěvek od rampa_mckvak »

Zajímavej aparátek na filmování. Je otázkou jestli kvalitou to není stejná sračka jako FlyCam One, nebo dokonce horší. Podle toho videa z autama se zdá, že by?....?
Tak jí někdo z té Číny dotáhněte a dejte vědět :D Já v Chině nakupovat neumím :cry:
Co neubrzdíš neukecáš.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RiMr »

Jetson píše:Tak to jsem se toho dozvěděl. :?

Odkaz na CZ jsem dal kvůli jazyku, ne ceně. To už si snad každý pořeší sám a kdo nee, tak je odkázaný právě na předražené CZ shopy.

CO se prčíš, dals sem odkaz na předražený činský výrobek v českém obchodě a my jsme upozornili případné zájemce že se to dá koupit na ebay levněji. Nic víc, nic míň... :) Nenapsal: hele našel jsem na webu tuhle kamerku, tady je na ni link v českém jazyce, ale dá se sehnat určitě i levněji, nemáte ji někdo jak točí?
Ne. napsals: "nemáte někdo?" Jak z toho zaostalý trouba jako já má vyvodit že nejsi maňas který ji chce koupit za trojnásobek ceny? Promiň tedy, že pro ten případ jsme tě varovali, že se dá koupit levněji.

Na ten odkaz na to video bacha. Koukal jsem na tři různé kamerky a všechny měly odkaz na stejné vzorové video...
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jetson »

Jenomže reakce na cenu dávám do bazaru. Zajímalo mne, jestli to někdo nemá abych se dozvěděl co z toho opravdu leze. Otázka byla myslím jasně formulovaná. A právě proto, že se to dá koupit venku za půl darma, je to lehké a malé, mne to vůbec zaujalo.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RiMr »

Jetson píše:Jenomže reakce na cenu dávám do bazaru

Tvoje arogance jde v ruku v ruce s nedostatkem základní lidské slušnosti.

Jetson píše:Otázka byla myslím jasně formulovaná.

S kým si do haj*lu myslíš že mluvíš?! Nejsem zvyklý nechat si sr*t na hlavu ani v běžném životě, ani v tomto "virtuálním"! Každým dotazem na fóru prosíš ostatní o radu a pomoc a reakce z patra na odpovědi které neodpovídají tvojí "jasně formulované otázce" si nezasloužím ani já ani ostatní, kteří ti v dobré vůli na tvůj dotaz odpověděli!
Jetson
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jetson »

Zcela upřímně, je mi celkem jedno co si myslíš o sobě, nebo dokonce o mně. Plácáš tu nesmysly o které se Tě nikdo neprosil. 8)

Je to jako se zeptat kolik je tri krát tri a dozvědět se pouze, že nad r se píše háček. Tož s takovou dobrou vůlí, pěkně děkuji. :lol:

RiMr píše:S kým si do haj*lu myslíš že mluvíš?!

Já myslím, že nechceš odpověď. :wink:

A na závěr děkuji, zase jedno téma, které můžeme uzamknout bez toho, že by se někdo dozvěděl víc, než, že v zahraničí se dá nakoupit o hodně levněji a že Tě asi něčím s*ru. :(
powder
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od powder »

Podle mne toto téma stejně nemá cenu, protože o kameře u které není uveden rozměr čipu, pouze informace o nějakých "až" 2 Mpx, když hned pod tím píšou, že video je zaznamenáno v 0,3Mpx a MJPEG - opravdu nemá cenu ani uvažovat 8)
Kvalitou bude něco mezi FlyCamOne 1 a 2 = použití v dnešní době (pro záznam z letadla) zbytečné. Letadlo unese i FullHD kameru s H.264 kodérem.

EDIT: A nebuď hubatej na RiMra, protože jinak se načuří a přestane nás tu obveselovat :lol:
loxcom

#11 Příspěvek od loxcom »

Ach jo kluci ušatý, tak jsem se těši,l že se konečně něco dovím a vy se tu takhle porafáte. No nic, tak já se zeptám jinak, protože se nemůžu dohledat nějakého rozumného výsledku.

Takže koupil jsem si nedávno Betu, to že mi bude ještě dlouho trvat než se s ní naučím je mi jasné, ale v mezičase přemýšlím o tom, že do ní dám nějakou kamerku a teď přichází otázka JAKOU?
Po prostudování všech mě známích možností jsem se rozhodl že by měla stát max. 600Kč to znamená, že připadají v úvahu tyto tři:
KeyChain Camera
Obrázek
Turnigy highrate 30FPS Ultra-small Digital Camera
Obrázek
Mini Kamera MD80 720x480
Obrázek

Prosím o radu jakou z těchto třech vybrat neb jsem zjistil, že podle parametrů se to moc nedá. U té md80tky se prý bezdůvodně seká obraz. Tak nevim.
Nejde mi o nějakou špičkovou kvalitu, ale sekání já nerad :wink:
Pokud by ste věděli ještě o nějaké lepší možnosti napovězte mi prosím. Předem dík za odpověď s pozdravem, jindy neukecaný Lox. Přeji všem hezký den.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#12 Příspěvek od rampa_mckvak »

No tak u tý KeyChain Camera se seká obraz taky.
Co neubrzdíš neukecáš.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Nakadah »

Doma mam klicenku i tu druhou bilou kamerku Turnigy. Obraz se mi sekal jenom s pouzitim karty ktera tam byla pribalena. Koupil sem rychlejsi kartu a je po problemu. Osobne doporucuju spis tu klicenku - na eabyi stoji par dolaru a z tech vsech ma asi tak nejlepsi aerodynamiku pro umisteni vne trupu.

http://www.youtube.com/watch?v=PMh7y-Cp_Uc - tak nejak to nataci, ujde to. Nak
loxcom

#14 Příspěvek od loxcom »

Ahááá tak to je asi to co bych potřeboval. Tak a teď už jen doplňující otázka všiml jsem si, že dělaj více verzí, máte někdo typ jakou verzi ji pořídit liší se nějak výrazně nebo kterou by ste doporučili? Jinak děkuji za odpovědi. Lox
Kovboj

#15 Příspěvek od Kovboj »

loxcom píše:Takže koupil jsem si nedávno Betu, to že mi bude ještě dlouho trvat než se s ní naučím je mi jasné, ale v mezičase přemýšlím o tom, že do ní dám nějakou kamerku a teď přichází otázka JAKOU?

Zrovna do Bety je podle mě zbytečné dávat podobné mikrokamerky s malým rozlišením. Pokud z ní vyndáš závaží tak Beta v pohodě unese HD kameru o váze kolem 100 gramů a pokud do letadla dáš baterku kolem 1300mAh tak ti vyjde i těžiště.
Naposledy upravil(a) Kovboj dne čtv 31.03.2011 10:33, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Procesory a jiné vychytávky“