Nová prodejna - Ostrava
Nová prodejna - Ostrava
mix HK-250 a HK-450 V2, nějaká éra
Futaba T7CP
Futaba T7CP
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
sgames píše:ja bych to nevidel tak blede naku.
mi se nestava ze by mel pavel spatne dny.
On má jiný přístup ke kamarádům a k těm, co ho chodí jen otravovat a něco po něm chtějí. Já patřím také k té druhé skupině a musím říct, že jeho jednání je obvykle velmi neobchodní (ať už stylem komunikace nebo ochotou něco objednat či sehnat). A když tam takhle nešťastně stojím a zírám, tak přijde nějaký jeho kamarád a hned je veselo... A to jsem si docela jistý, že jsem mu tam udělal větší obrat, než většina jeho kamarádů.
Já doufám, že SCZ přežije. A jsem zvědavý, s čím konkrétním přijde Alfa - snad to nebude jen hračkářství.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Ja mam taky zkusenosti jako Tomas
ale ja se tomu spis smeju
Pamatuju na prihodu kdy tam nejaky starsi pan kupoval elektrovetrone ale komplet vybava (zacatecnik) + vsechno co bylo potreba pro rizeni a nabijeni. Sesypal mu to tam v rychlosti vsechno na hromadu, vybaveni mu tam nahazel znacku RAY - chlapek to ani nestacil sledovat co k cemu je a na co je. Takze jenom vytahl srajtofli, smutne vycaloval snad 15k a odesel.
V obchode byl tou dobou pekny srumec, snad 10 lidi se tam ruzne tisnilo. Ja byt na jeho miste tak ho poprosim at prijde odpoledne, ze to vsechno probereme a vysvetlime. Ne mu to sesypat do krabice, zkasirovat a odchod.
A nebo kdyz si nejaky pan stezoval ze stale pro nej nemaji objednane veci. Tak po nem vztekle rycel "vzdyt jste mi zapomel zavolat at vam to objednam!"
Inu sluzebnicek pane, prijdte zas. Nak
Pamatuju na prihodu kdy tam nejaky starsi pan kupoval elektrovetrone ale komplet vybava (zacatecnik) + vsechno co bylo potreba pro rizeni a nabijeni. Sesypal mu to tam v rychlosti vsechno na hromadu, vybaveni mu tam nahazel znacku RAY - chlapek to ani nestacil sledovat co k cemu je a na co je. Takze jenom vytahl srajtofli, smutne vycaloval snad 15k a odesel.
V obchode byl tou dobou pekny srumec, snad 10 lidi se tam ruzne tisnilo. Ja byt na jeho miste tak ho poprosim at prijde odpoledne, ze to vsechno probereme a vysvetlime. Ne mu to sesypat do krabice, zkasirovat a odchod.
A nebo kdyz si nejaky pan stezoval ze stale pro nej nemaji objednane veci. Tak po nem vztekle rycel "vzdyt jste mi zapomel zavolat at vam to objednam!"
Re: Nová prodejna - Ostrava
Rostik píše:http://pvmodel.cz/
akorát mohl Pavel na fotkách zatáhnout břicho
Re: Nová prodejna - Ostrava
pp píše:Rostik píše:http://pvmodel.cz/
akorát mohl Pavel na fotkách zatáhnout břichojinak pěkný
Futaba T7CP
Futaba T7CP
Nakadah píše:www.alfacomp.cz - Alfacomputer
Uz ted prodavaji na eshopu ruzne litajici a jezdici hracky. Nak
Jasan, já mysle že zas nějaký modelář.....z alfy jsem bral teďka nějakou buginu (no neber to za tři kila, když se s tím dá suproš vyblbnout).......
Futaba T7CP
Futaba T7CP
Rostik píše:Nakadah píše:www.alfacomp.cz - Alfacomputer
Uz ted prodavaji na eshopu ruzne litajici a jezdici hracky. Nak
Jasan, já mysle že zas nějaký modelář.....z alfy jsem bral teďka nějakou buginu (no neber to za tři kila, když se s tím dá suproš vyblbnout).......
RCRevue, poslední číslo: Je tam inzerát, že firma Alfa computer hledá dva modeláře jako prodejce/techniky do nově budované modelářské prodejny.
Takže uvidíme co z toho bude...
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu