RC AUTA na RCManiia.cz
pepin píše:Hlavně se to tu trochu rozhejbe až se autíčkáři budou třeba přít s vrtulníkáři,jestli je lepší vysílač s volantem,nebo s páčkama,trochu to určitě uleví Turnigy,možná ji i uvrhne v zapomenutí
Na letadla, vrtulníky, auta i lodě jedině vysílač s páčkama
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
RC manii auta chybely ...
proc nenaplnit opravdu to co RC MANIA je, radost z nasich dalkove ovladanych blbosti,
znam velke kvantum lidi co lita, plave i ridi auticka, obcas i pali rakety ...
navic velky dar MANIE je svoboda slova nezatizena reklamou pouze slusnosti ...
palec nahoru a at se dari ...
proc nenaplnit opravdu to co RC MANIA je, radost z nasich dalkove ovladanych blbosti,
znam velke kvantum lidi co lita, plave i ridi auticka, obcas i pali rakety ...
navic velky dar MANIE je svoboda slova nezatizena reklamou pouze slusnosti ...
palec nahoru a at se dari ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
komu vadej at na ne nechodi, naopak nebude to "svinit"
dalsi podsekce ...
kam pak lidi s temahle problemama psali, popravde mi prijde naopak prinos vse mit na jednom miste, je mi jasny ze se tu asi nepovede udelat takove
"profi" zazemi jako na www jenom o autech ale zase mi to tady prijde vyborny ze to neni jenom komerce bez svobody slova jako na jednom nejmenovanem foru ktery sem se kvuli tomu rozhod bojkotovat
dalsi podsekce ...
kam pak lidi s temahle problemama psali, popravde mi prijde naopak prinos vse mit na jednom miste, je mi jasny ze se tu asi nepovede udelat takove
"profi" zazemi jako na www jenom o autech ale zase mi to tady prijde vyborny ze to neni jenom komerce bez svobody slova jako na jednom nejmenovanem foru ktery sem se kvuli tomu rozhod bojkotovat
SOVA is YouR CO-pilot
TomasC píše:Protože je potřeba Moderátor. Je potřeba někoho s odborností a zkušeností.
Ještě zareaguju na toto... Tak moderátor můžeš být klidně ty jako v každé sekci
Zároveň bych řekl, že moderátor je hlavně důležitý v tom, aby se diskuze nezvrhla a dodržovala se pravidla.
Ty odbornosti a zkušenosti má mnoho z nás uživatelů aniž bysme museli být moderátoři a nebojím se že se nenajde nikdo, kdo nebude dokázat tazateli poradit, jelikož spousta z nás má nejen letadla, ale i auta, lodě, rakety...
Takže za mě přidávám 1 hlas pro sekci lodě
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zdekar píše:Ještě zareaguju na toto... Tak moderátor můžeš být klidně ty jako v každé sekciProšel jsem si je všechny a všude seš uvedený.
Občas se na mě obracejí uživatelé, co se děje a je jednodušší zasáhnout pomocí moderátorských nástrojů.
Zároveň, pokud mohu někde něco dělat, tak mi přijde fair se k tomu přihlásit.
Taky přemýšlím,že bych si na vyblbnutí v zimě,kdy nejde helinou lítat pořídil nějaké levné vozítko. Tím,že práve začíná sezóna,je brzo na definitivní řešení,ale co si autíčkáři myslí o tomhle: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=13449
Žádná pecka to za ty peníze nebude,to je jasný,ale na občasné zaježdění by to stačit mohlo.
Žádná pecka to za ty peníze nebude,to je jasný,ale na občasné zaježdění by to stačit mohlo.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A