stane sesemir píše:prehliadol som to
Bellanca Decathlon 480
- Lada B
- Kontaktovat uživatele:
Nazdar lidi, všichni co sem chodíte. Než se rozepíšu, tak jen upozorním, že jsem začáteční-samouk.
Dostalo se mi do ruky tohle zařízení Bellanca 480 RC set a první let fakt do země a pak na strom. Po ulomení VOP (to mám z fóra) jsem zjistil, že ten co mi to věnoval a omlátil jako první, měl obráceně výchylky. Kromě plynu obě.Pak jsem to dostal do vzduchu a docela to šlo, jen jsem se dotk páčky, tak to dělalo hrozný věci. Dal jsem poloviční výchylky.Potom se to několikrát SAMO polámalo nebo co. Teď se má asi takhle. Původní motor je v původní krabyci a dostala nejdřívenovou 400 s převodovkou 2,33:1 a 8X6. S aku LiPo 1500 to bylo ve vzduchu 19 min a pak se kontrolovaně zřítila do pole se salátem. Po mém dalším zbláznění ,,pude na vodu" dostala ještě jednu 2,33:1 a 8X6 podkřídla a plováky z Mini Mága. Lítá to celkem dobře i výdrž to má cca 15 min. klidného letu. Zatím se to zvedlo jen z ledu na koupališti. Celý prosinec teplo a jen se dostanu k vodě, tak do rána zamrzla.
Dostalo se mi do ruky tohle zařízení Bellanca 480 RC set a první let fakt do země a pak na strom. Po ulomení VOP (to mám z fóra) jsem zjistil, že ten co mi to věnoval a omlátil jako první, měl obráceně výchylky. Kromě plynu obě.Pak jsem to dostal do vzduchu a docela to šlo, jen jsem se dotk páčky, tak to dělalo hrozný věci. Dal jsem poloviční výchylky.Potom se to několikrát SAMO polámalo nebo co. Teď se má asi takhle. Původní motor je v původní krabyci a dostala nejdřívenovou 400 s převodovkou 2,33:1 a 8X6. S aku LiPo 1500 to bylo ve vzduchu 19 min a pak se kontrolovaně zřítila do pole se salátem. Po mém dalším zbláznění ,,pude na vodu" dostala ještě jednu 2,33:1 a 8X6 podkřídla a plováky z Mini Mága. Lítá to celkem dobře i výdrž to má cca 15 min. klidného letu. Zatím se to zvedlo jen z ledu na koupališti. Celý prosinec teplo a jen se dostanu k vodě, tak do rána zamrzla.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon
nova bellanca
ahoj, tak jsem se stal take stastnym majitelem bellancy, ale potreboval bych mozna trochu poradit, po par prvnich letech mam trochu problemy, nejdriv bych se chtel zeptat na ten gumyckovy unasec o kterem se tu nekolikrat psalo, co to vlastne je a jak funguje, protoze moje pristani jsou zatim tvrdsi a jsem tak sikovny ze se mi skoro vzdy povede ohnout osicku od motorku, narovnal jsem si ale stejne trochu vibruje, zatim to vypada ze letu to nevadi, a dalsi dotaz je taky ohledne te osicky, nejdriv jsem si toho nevsimal, ale ted po par tvrdsich pristani a jejim rovnani jsem si vsimnul ze miri trochu dolu - je to v poradku ?
Moje zkušenost je, že tady ti čínský rádobypoletadla jsou ve finále na tahání peněz.Mladýmu jsem pitomec koupil sky lady a všechno co se tu píše je pravda+letí to jak naložený bombarder.Pak přišlo procitnutí,zůstali nám jenom serva,zbytek na inzeráty a koupení nové stavebnice EasyStara od Multiplexu.SUPER!!!!!!
Vítr 5ms a na obyčejné 400kilo to pochoduje a krásně poslouchá.NA naučení není nic lepší!!A hlavně nevadí mu čenichovky
Nová Bellanca
Ahoj všem, jsem úplný začátečník, zalítal jsem si párkrát s polystyrénovým letadýlkem (hračkou) se dvěma tlačnými motory a nějak mě to vzalo. Tak jsem proběh internet a zakoupil Bellancu. Mám ji postavenou a zatím neletěnou. Rc simulator lítám v pohodě. Nenašel by se někdo z Prahy, kdo by mi ji zaletěl??? Přeci jen ji nechci rozbít napoprvé.
Re: Nová Bellanca
Rychlik píše:Ahoj všem, jsem úplný začátečník, zalítal jsem si párkrát s polystyrénovým letadýlkem (hračkou) se dvěma tlačnými motory a nějak mě to vzalo. Tak jsem proběh internet a zakoupil Bellancu. Mám ji postavenou a zatím neletěnou. Rc simulator lítám v pohodě. Nenašel by se někdo z Prahy, kdo by mi ji zaletěl??? Přeci jen ji nechci rozbít napoprvé.
odkud jsi? klidne ti ji zalitnu
Simulátor lítám přes vysílač Hi-tec, dokoupil jsem kabel a je to OK. Podařilo se mi stáhnout Real Flight Simulátor, ale nějak mě nejde nastavení. 
Naposledy upravil(a) Rychlik dne pon 12.03.2007 15:38, celkem upraveno 1 x.