Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
peko.cz

#6556 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše: Kdyby jste věděli co jsem dneska koupil, moc by se vám to nelíbilo, asi vám to ani nebudu raději ukazovat a budu s tím chodit lítat jen sám, za tmy. :idea:

Nedělej Zagorku a vylez s pravdou ven!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
paveldpavel

#6557 Příspěvek od paveldpavel »

error414 píše:peta (prtka) mel dneska nadhernaj pad, po souvratu malo pridal plyn, heli letela asi 3m soubezne se zemi (50cm vyska), ale nesklamal a do zeme nakonec narazil :D

https://picasaweb.google.com/lh/photo/E ... directlink

Upřímnou soustrast 8O
peko.cz

#6558 Příspěvek od peko.cz »

UCH píše: Kdyby jste věděli co jsem dneska koupil, moc by se vám to nelíbilo, asi vám to ani nebudu raději ukazovat a budu s tím chodit lítat jen sám, za tmy. :idea:

Už je mě to jasný: inzerát č. 360990
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
paveld

#6559 Příspěvek od paveld »

Se picnu, starší synek si momentálně zabavil můj notebook a vnutil mi tu svojí zabordelařenou potvoru, pročež jsem se nějak nemohl řádně přihlásit na forum :lol:
Pokud by někde chybělo písmenko, tak jsem ho na té jeho klávesnici prostě nenašel :(
Dnes jsem místo večerního zhasínání dlabal z balsy jakousi maketu vojenského bunkru, ale vyhrabal jsem v dílně asi 38Ah gelovku zapomenutou z lepších časů - bude z čeho nabíjet na DG, bo jsem zjistil,že 7batt je na celé odpo málo :lol: :lol:
prtka
Kontaktovat uživatele:

#6560 Příspěvek od prtka »

Tak opraveno i s večeří :D . Zítra se uvidí .
settswat- Ty tajnůstkáři. Dnes na letisku proběhla fáma , že už máš něco většího . . .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
settswat

#6561 Příspěvek od settswat »

prtka píše:Tak opraveno i s večeří :D . Zítra se uvidí .
settswat- Ty tajnůstkáři. Dnes na letisku proběhla fáma , že už máš něco většího . . .

Zatim je to jeste tajny ...
settswat

#6562 Příspěvek od settswat »

peko.cz píše:
settswat píše:A musim se jeste pochlubit noo
http://settswat.rajce.net/Rex_450_fbl

Tak nahlas, jak to lítá! Vypadá to dost dobre, ake nejsou ty listy nějaky široký?

Listy jsou sice na padlovku a jsou to ty Curtisy za 4 dolary :), ale zatim jsem s tim jen tak visel , napred se mi to krapet vlnilo, ale to uz jsem odstranil a zitra musim doladit piruletku a jeste par drobnosti ale jinak supr na baterku 80% plynu 9 minut a zbylo v ni jeste 5% :D. Ale rikam zaitm jsem jen visel a poletoval kolem sebe nic vic
UCH

#6563 Příspěvek od UCH »

peko.cz píše:

Už je mě to jasný: inzerát č. 360990

Jo tak to by se mi taky líbilo, ale na to nemám, ani ruky ani to druhý.....
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Penax

#6564 Příspěvek od Penax »

Koukam, ze si vsichni delate radost a kupuje te si darecky. :lol:
Jenom me se opet lepi smula na paty. Copter po oprave s uplne zbytecne havarky se trepe jak stara dev.. a k tomu jsem jeste vcera Standovi poslal v hale jeho HK do kytek. :cry:
A aby to nebylo malo, korunu tomu vsemu nasadila moje zena, ktera mi zatrhla jakykoliv objednavani ND (pouzivam jeji ucet) takze nakonec skoncim tam kde jsem zacal, s Blade mSR.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#6565 Příspěvek od Digis »

Penax píše:Koukam, ze si vsichni delate radost a kupuje te si darecky. :lol:
Jenom me se opet lepi smula na paty. Copter po oprave s uplne zbytecne havarky se trepe jak stara dev.. a k tomu jsem jeste vcera Standovi poslal v hale jeho HK do kytek. :cry:
A aby to nebylo malo, korunu tomu vsemu nasadila moje zena, ktera mi zatrhla jakykoliv objednavani ND (pouzivam jeji ucet) takze nakonec skoncim tam kde jsem zacal, s Blade mSR.

Vždyť máš na lítání ještě HK a a Rexe. Stačí jen trochu ubrat plynu při létaní a pokračovat pomaleji a nenervovat se, že jsi se zasekl na osmičkách.
Penax

#6566 Příspěvek od Penax »

Digis píše:...Vždyť máš na lítání ještě HK a a Rexe. Stačí jen trochu ubrat plynu při létaní a pokračovat pomaleji a nenervovat se, že jsi se zasekl na osmičkách.

JJ dekuji za povzbuzeni. Jsem asi nejakej precitlivelej.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#6567 Příspěvek od Digis »

Byl jsem se trochu proletět ale 5m/s mě nedělá dobře. On mě při mých částečně kordinovaných průletech posílá vrtulník ještě dál než normálně a pak ani na tu ledku už nevidím. :D Asi půjdu až po 17.00 jako minulé dny kdy bylo klidno a pohoda.
baui

#6568 Příspěvek od baui »

Tak včerejší problém s kanálem vrtulky není podle všeho ojedinělý http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1404818

Vypadá to na reklamaci a dloooouhý čekání... :evil:
Tom
settswat

#6569 Příspěvek od settswat »

baui píše:Tak včerejší problém s kanálem vrtulky není podle všeho ojedinělý http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1404818

Oj to je neprijemne no drzim palce at to dobre dopadne
Jo a oprav si podpis mas tam chybicku :)
baui

#6570 Příspěvek od baui »

settswat píše:
baui píše:Tak včerejší problém s kanálem vrtulky není podle všeho ojedinělý http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1404818

Oj to je neprijemne no drzim palce at to dobre dopadne
Jo a oprav si podpis mas tam chybicku :)

Cílený překlep :D Přes víkend to snad nějak vydrží, naštěstí bá bestie to nastavení mrtvýho pásma.
Tom
Zamčeno

Zpět na „Kluby“