Hitec AURORA-9
Ahoj,
hledám software na sledování aktuálních dat z letu,
jestli to správně chápu tak, ted když propojím Auroru s PC tak mi to bude ukazovat aktuální data přímo na PC?.
Jak to propijit a jaký soft na to používat. Popřípadě co k tomu potřebuji. mám jen HPP-22.
Něco jako používají tady.
http://www.youtube.com/watch?v=AfdAjLnc ... re=related
Díky za radu.
hledám software na sledování aktuálních dat z letu,
jestli to správně chápu tak, ted když propojím Auroru s PC tak mi to bude ukazovat aktuální data přímo na PC?.
Jak to propijit a jaký soft na to používat. Popřípadě co k tomu potřebuji. mám jen HPP-22.
Něco jako používají tady.
http://www.youtube.com/watch?v=AfdAjLnc ... re=related
Díky za radu.
Realně Blaník l-13
modely: Fox hype 4 k / Watt 1800 / Mustang P-51D
Vysílač: Eclipse 7 / AUrora 9 ver:1.8_CZ
Pokud okusíte létání, budete navždy kráčet po zemi s očima upřenýma vzhůru, protože tam jste byli a tam se toužíte vrátit.
Pokud okusíte létání, budete navždy kráčet po zemi s očima upřenýma vzhůru, protože tam jste byli a tam se toužíte vrátit.
Peppy píše:staci mat program HPP-22 a google earth... sak na hitec stranke mas navod aj programi k stiahnutiu
jj díky. ted jsem to celé prošel, hledal jsem po instalaci SW pro HPP-22 shortcut pro spuštení této aplikace. Po přečtení manuálu už vím kde se spuští.
Realně Blaník l-13
- Sluggish
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím páni,
Mám vetroňa so 4 servovým v krídlom , chcel by som ho napípať do Aurory aj s letovými režimmi, len sa mi to nejak nie a nie podariť a ani návod nepomáha
, najlepšie by bolo keby mi to niekto vysvetlí pekne krok po kroku
Predstavoval by som si to asi takto, režim 1.- všetko v normále, motor na páke plynu, klapky na LS
režim 2.- zakrivenie odtokovky proporciálne ovládané na RS, motor na páke plynu
režim 3.- butterfly na páke plynu so spozdením, motor na prepínač
Ostatné mixy ako Alie-Rud, Alie-Flaps si hodím na prépínače to nieje proplém
Ak to má niekto takto napípané mohol by mi poslať svoj uložený model ??? Nahral by som si ho do Aurory a poprelistoval aby som to lepšie pochopil...
Poprípade ako máte svoje vetrone napípané v Aurore Vy ???
ďakujem
Mám vetroňa so 4 servovým v krídlom , chcel by som ho napípať do Aurory aj s letovými režimmi, len sa mi to nejak nie a nie podariť a ani návod nepomáha
Predstavoval by som si to asi takto, režim 1.- všetko v normále, motor na páke plynu, klapky na LS
režim 2.- zakrivenie odtokovky proporciálne ovládané na RS, motor na páke plynu
režim 3.- butterfly na páke plynu so spozdením, motor na prepínač
Ostatné mixy ako Alie-Rud, Alie-Flaps si hodím na prépínače to nieje proplém
Ak to má niekto takto napípané mohol by mi poslať svoj uložený model ??? Nahral by som si ho do Aurory a poprelistoval aby som to lepšie pochopil...
Poprípade ako máte svoje vetrone napípané v Aurore Vy ???
ďakujem
Este kontrlona otazka pred tym nez sa rozpisem viacej, mas tam jeden volny kanal navyse? Lebo rozdielne priradenia plynu sa daju len tak ze das plyn na volny kanal a das mix plyn ( v skutocnosti prazdny kanal )---- volny kanal (v skutocnosti je tam pripojeny kanal plynu ) a potom ten mix vypinal v jednotlivych let rezimoch
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
Sluggish píše:Hej hej, mám tam len 7 kanálov, krídelká 2, klapky 2, VOP, SOP, Motor, a "napichané" to mám všetko v Optime9
mohu poslat profil co mám na Phoenixovy a ty si ho nahraješ do Aurory.
Pak přiřadáš kanály tam kde mají být a doladíš subtrimi.
Nebo na to zkus přijít podle návodu, takhle to psát je fakt na dlouho....
Nevím jestli to pujde, mám Češtinu a létám MOD-2 ale myslím že ji to bude jedno..
1 klasika plyn na páce
2 termika klapky na pravém potáku
3 přistání buter-fly mix nad púlku se spíná plyn pod půlkou jdou klapky dolu a křidélka nahoru
Pak tam mám ještě vzlet klapky mírně dolu a akrobacii to jdou klapky s křidélkama
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Ahoj
mužeš ten profil pro Auroru zveřejnit at si to taky můžu vyzkoušet?
Děkuji
mužeš ten profil pro Auroru zveřejnit at si to taky můžu vyzkoušet?
Děkuji
Realně Blaník l-13
No povodny plan bol ze napr 6 kanal das PLYN ale nepriradis ziaden ovladac a budes tam mat zapojeny regl a potom kanal 7 AUX 1 priradis plynovu paku (J2 na MOD 1 ) a 7. kanal bude prazdny na primaci a potom len zmixujes AUX --> PLYN podla potreby... len ako som presiel na 1,08 tak uz mi to nejde, lebo kanal 6 nereaguje pokial nema ziadny priradeny ovladac, ale ked som to skusal este na 1,07 tak to slo... vsak vyskaj to a daj potom vediet
EXTRA MX,EF extra 300 78"
Klapky na Plyn pace
Ahoj,
tak jsem to tu pročítal křížem krážem, ale nenašel odpověď. Jedná se mi o něco podobného jako chce Sluggish.
moje představa pro vetroně je.
Let rezim 1 (normál) Přepínač - A - OFF
Nastavení kanálů:
CH1 - J1 - Křidélka
CH2 - J2 - Výškovka
CH3 - J3 - Plyn
CH4 - J4 - Směrovka
CH5 - J3 - Klapky (brzdici nebo vztlakové to je jedno)
CH - 5 - neaktivní CH - 3 - Aktivní
Let režim 2 (termika) Přepinač - A - ON
Nastavení kanálů:
CH1 - J1 - Křidélka
CH2 - J2 - Výškovka
CH3 - J3 - Plyn
CH4 - J4 - Smerovka
CH - 3 - neaktivní CH - 5 - Aktivní.
Stručně řečeno. Motor a klapky chci ovládat pákou plynu (J3). jako přepínač bude sloužit dejme tomu přepínač "A".
Pokud bude přep. "A" ve stavu OFF pákou plynu budu ovládat motor. (klapky v neutrální poloze)
Pokud bude přep "A" ve stavu ON pákou plynu budu ovládat klapky. (motor stáhnut na nulu.)
Podařilo se mi něco vytvořit s pomocí zamykaní plynu ale není to ono. Nevýhodou zamčení plynu je, že se zamče v také poloze v jaké se aktuálně nachází.
ke stažení
ZDE
Můžete mi prosím někdo poradit? Nebo alespoň nasměrovat.
Děkuji
tak jsem to tu pročítal křížem krážem, ale nenašel odpověď. Jedná se mi o něco podobného jako chce Sluggish.
moje představa pro vetroně je.
Let rezim 1 (normál) Přepínač - A - OFF
Nastavení kanálů:
CH1 - J1 - Křidélka
CH2 - J2 - Výškovka
CH3 - J3 - Plyn
CH4 - J4 - Směrovka
CH - 5 - neaktivní CH - 3 - Aktivní
Let režim 2 (termika) Přepinač - A - ON
Nastavení kanálů:
CH1 - J1 - Křidélka
CH2 - J2 - Výškovka
CH3 - J3 - Plyn
CH4 - J4 - Smerovka
CH - 3 - neaktivní CH - 5 - Aktivní.
Stručně řečeno. Motor a klapky chci ovládat pákou plynu (J3). jako přepínač bude sloužit dejme tomu přepínač "A".
Pokud bude přep. "A" ve stavu OFF pákou plynu budu ovládat motor. (klapky v neutrální poloze)
Pokud bude přep "A" ve stavu ON pákou plynu budu ovládat klapky. (motor stáhnut na nulu.)
Podařilo se mi něco vytvořit s pomocí zamykaní plynu ale není to ono. Nevýhodou zamčení plynu je, že se zamče v také poloze v jaké se aktuálně nachází.
ke stažení
ZDE
Můžete mi prosím někdo poradit? Nebo alespoň nasměrovat.
Děkuji
Realně Blaník l-13