Zebra 4FM - Hitec, nebo Multiplex?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od j3nda »

ja mam informace od dvou prodejcu nezavisle na sobe, ze mnozstvi reklamaci na novych graupnerech presahuje vsechny meze - hitec/mpx je pry proti nim hadr.

holt doba je zla vysilace zlevnuji, vyroba se presunuje a nam budou padat letadla...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od arda1 »

Fx 18 se nedělá?Jinak ji nedělá(la) Fujtaba ale Robbe-ale to je jedno. :)
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od j3nda »

arda1 píše:Fx 18 se nedělá?Jinak ji nedělá(la) Fujtaba ale Robbe-ale to je jedno. :)

novinka, co? take jsem se divil kdyz jsem prodal optica a misto nej nebylo co koupit. no tak vidis uz to taky neni fujtaba ;)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od arda1 »

No čeče docela jo-i z hangar1 zmizela :cry:
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od j3nda »

no a ted mi rekni co mam koupit, kdyz ne multiplex?
podminkou je synteza elektronicky nastavovatelna (ne sroubovakem jako u hitecu) a cena do 6000,- max
arda1
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od arda1 »

j3nda píše:no a ted mi rekni co mam koupit, kdyz ne multiplex?
podminkou je synteza elektronicky nastavovatelna (ne sroubovakem jako u hitecu) a cena do 6000,- max
No vidíš a to já bych právě SW nastavení syntézy nechtěl ani za nic. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od arda1 »

http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57425
Páč když vidím co některý rádia dělají za kixy tak ještě aby mělo možnost svévolně ovlivnit frekvenci-brrrrrrr :lol: :lol: :lol: Na FF9 jsem teda zatím neslyšel křivý slovo neslyšel (krom aeroomniho, který šmahem odsoudil značku Futabu jako takovou a velebí Graupner).Ale přesto co nastavím šroubovákem to tam je---a u přijímače platí to stejné- nějaký skeny mi zatím nesmí do baráku---když syntéza tak natvrdo a třeba tenhle: http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57427 :wink: :)
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od j3nda »

a to ja zase jo, nejlepsi mechanickej kontakt je zadnej kontakt a preci jen je pohodlnejsi mit s prepnutim modelu nastavenou rovnou i spravnou frekvenci - alespon tedy doufam, ze to tak bude fungovat

kdyz vidim vyjimatelnej modul, evokuje to ve me vzpominky na optica a vaklavej modul mi uz nesmi do baraku
diablotin

#39 Příspěvek od diablotin »

ja mam doma dve multiplex cocpit MM obe chdi v pohode jedna uz neco pres 6let(ale nejsem si jistej tim starim jen vim ze je z ty prvni serie ktera se dosta do CR)a ta druha je asi 4 roky stara a taky zadnej problem
pak mam dve profi 3030 taky uz tak 2 roky a s tema neni taky zadnej problem.a vim o vice lidech co litaj s multiplexama a nic spatnyho sem o nich neslysel :twisted: :twisted: takze ja vrele doporucuju.a jsou nejlepsi i ve strukture nastaveni.nejsem zaujatej lital sem i z modelou,graupnerem mc 28,eclipsou,nejaky futaby a par dalsich levnejch radiich jako treba ranger 3,a nejaky radia z cinskech setu :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
Milla

#40 Příspěvek od Milla »

j3nda píše:
arda1 píše:Fx 18 se nedělá?Jinak ji nedělá(la) Fujtaba ale Robbe-ale to je jedno. :)

novinka, co? take jsem se divil kdyz jsem prodal optica a misto nej nebylo co koupit. no tak vidis uz to taky neni fujtaba ;)

Ještě jí mají na hobbyeshop.cz, ale asi jen v celym setu
mukula

MPX cockpit SX

#41 Příspěvek od mukula »

Ahoj všichni,
jsem začátečník a rozhodl jsem si koupit lepší vysílač. Zatím u mě vede cockpit SX od MPX, za tu cenu toho umí docela hodně a nikde jsem neslyšel ani nečetl žádné špatné reference. Můžete někdo prosím kdo toto rádio vlastní popsat nešvary tohoto vysílače (NEBO KDE NAJDU RECENZI NA TOTO RADIO), abych nebyl překlapenej z nedostatků. Lítám pouze EPP a to easystara a dále pokukuji po Easyglidru.Spíše jsem zaměřen na elektrické větroně. V budoucnu možná KOUPÍM loď.Děkuji
grifon
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od grifon »

ahoj,
moje skusenosti so ZEBROU 4 su celkom dobre> lebo vela ludi si mysli ze je to low-end vysielac, ale malo ludi ju asi rozobralo lebo doska elektroniky je z
LASERA 6 je to tam napisane ale preciarknute alebo nekvalitne scuchane smirglom

uz som jednu Zebru robil jednemu znamemu a teraz z nej ma Lasera, staci len pripajkovat kabliky a dorobit prepinace, ked pri zebre otvorite lasera tak to neni problem...
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Nakadah »

Grifon> to by me zajimalo. Neb mam v planu si Zebru koupit. Muzes mi napsat par slov do SZ o te uprave? Nak
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Jirak »

Zebru 4 FM mám doma a zatím jsem si přidal trimry na nastavení výchlky CH1 a CH2. O vikendu jsme jeste priletoval piny, abych otestoval mix V-tail a Elevon, chodí to. Obrázky jsem hodil na http://www.jirisrba.cz/rc-zebra-4-fm-nastaveni-velikosti-vychylek-atv

Docela by me zajimalo, zda se da jeste neco pridat ... Vite o necem dalsim ?
Naposledy upravil(a) Jirak dne úte 29.01.2008 23:08, celkem upraveno 1 x.
ic3d3m0n

#45 Příspěvek od ic3d3m0n »

grifon píše:ahoj,
moje skusenosti so ZEBROU 4 su celkom dobre> lebo vela ludi si mysli ze je to low-end vysielac, ale malo ludi ju asi rozobralo lebo doska elektroniky je z
LASERA 6 je to tam napisane ale preciarknute alebo nekvalitne scuchane smirglom

uz som jednu Zebru robil jednemu znamemu a teraz z nej ma Lasera, staci len pripajkovat kabliky a dorobit prepinace, ked pri zebre otvorite lasera tak to neni problem...

A ma Zebra 6 kanalovy koder jako Laser 6 ? Pripadne nake fotky k upravam by nebyly ? Mam pridane nastavovani velikosti vychylek a mixy zatim...
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“