Zebra 4FM - Hitec, nebo Multiplex?
http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57425
Páč když vidím co některý rádia dělají za kixy tak ještě aby mělo možnost svévolně ovlivnit frekvenci-brrrrrrr
Na FF9 jsem teda zatím neslyšel křivý slovo neslyšel (krom aeroomniho, který šmahem odsoudil značku Futabu jako takovou a velebí Graupner).Ale přesto co nastavím šroubovákem to tam je---a u přijímače platí to stejné- nějaký skeny mi zatím nesmí do baráku---když syntéza tak natvrdo a třeba tenhle: http://shop.lindinger.at/product_info.p ... s_id=57427

Páč když vidím co některý rádia dělají za kixy tak ještě aby mělo možnost svévolně ovlivnit frekvenci-brrrrrrr
a to ja zase jo, nejlepsi mechanickej kontakt je zadnej kontakt a preci jen je pohodlnejsi mit s prepnutim modelu nastavenou rovnou i spravnou frekvenci - alespon tedy doufam, ze to tak bude fungovat
kdyz vidim vyjimatelnej modul, evokuje to ve me vzpominky na optica a vaklavej modul mi uz nesmi do baraku
kdyz vidim vyjimatelnej modul, evokuje to ve me vzpominky na optica a vaklavej modul mi uz nesmi do baraku
ja mam doma dve multiplex cocpit MM obe chdi v pohode jedna uz neco pres 6let(ale nejsem si jistej tim starim jen vim ze je z ty prvni serie ktera se dosta do CR)a ta druha je asi 4 roky stara a taky zadnej problem
pak mam dve profi 3030 taky uz tak 2 roky a s tema neni taky zadnej problem.a vim o vice lidech co litaj s multiplexama a nic spatnyho sem o nich neslysel
takze ja vrele doporucuju.a jsou nejlepsi i ve strukture nastaveni.nejsem zaujatej lital sem i z modelou,graupnerem mc 28,eclipsou,nejaky futaby a par dalsich levnejch radiich jako treba ranger 3,a nejaky radia z cinskech setu

pak mam dve profi 3030 taky uz tak 2 roky a s tema neni taky zadnej problem.a vim o vice lidech co litaj s multiplexama a nic spatnyho sem o nich neslysel
Naděje umírá až po nás.
MPX cockpit SX
Ahoj všichni,
jsem začátečník a rozhodl jsem si koupit lepší vysílač. Zatím u mě vede cockpit SX od MPX, za tu cenu toho umí docela hodně a nikde jsem neslyšel ani nečetl žádné špatné reference. Můžete někdo prosím kdo toto rádio vlastní popsat nešvary tohoto vysílače (NEBO KDE NAJDU RECENZI NA TOTO RADIO), abych nebyl překlapenej z nedostatků. Lítám pouze EPP a to easystara a dále pokukuji po Easyglidru.Spíše jsem zaměřen na elektrické větroně. V budoucnu možná KOUPÍM loď.Děkuji
jsem začátečník a rozhodl jsem si koupit lepší vysílač. Zatím u mě vede cockpit SX od MPX, za tu cenu toho umí docela hodně a nikde jsem neslyšel ani nečetl žádné špatné reference. Můžete někdo prosím kdo toto rádio vlastní popsat nešvary tohoto vysílače (NEBO KDE NAJDU RECENZI NA TOTO RADIO), abych nebyl překlapenej z nedostatků. Lítám pouze EPP a to easystara a dále pokukuji po Easyglidru.Spíše jsem zaměřen na elektrické větroně. V budoucnu možná KOUPÍM loď.Děkuji
ahoj,
moje skusenosti so ZEBROU 4 su celkom dobre> lebo vela ludi si mysli ze je to low-end vysielac, ale malo ludi ju asi rozobralo lebo doska elektroniky je z
LASERA 6 je to tam napisane ale preciarknute alebo nekvalitne scuchane smirglom
uz som jednu Zebru robil jednemu znamemu a teraz z nej ma Lasera, staci len pripajkovat kabliky a dorobit prepinace, ked pri zebre otvorite lasera tak to neni problem...
moje skusenosti so ZEBROU 4 su celkom dobre> lebo vela ludi si mysli ze je to low-end vysielac, ale malo ludi ju asi rozobralo lebo doska elektroniky je z
uz som jednu Zebru robil jednemu znamemu a teraz z nej ma Lasera, staci len pripajkovat kabliky a dorobit prepinace, ked pri zebre otvorite lasera tak to neni problem...
-
Jirak
- Kontaktovat uživatele:
Zebru 4 FM mám doma a zatím jsem si přidal trimry na nastavení výchlky CH1 a CH2. O vikendu jsme jeste priletoval piny, abych otestoval mix V-tail a Elevon, chodí to. Obrázky jsem hodil na http://www.jirisrba.cz/rc-zebra-4-fm-nastaveni-velikosti-vychylek-atv
Docela by me zajimalo, zda se da jeste neco pridat ... Vite o necem dalsim ?
Docela by me zajimalo, zda se da jeste neco pridat ... Vite o necem dalsim ?
Naposledy upravil(a) Jirak dne úte 29.01.2008 23:08, celkem upraveno 1 x.
grifon píše:ahoj,
A ma Zebra 6 kanalovy koder jako Laser 6 ? Pripadne nake fotky k upravam by nebyly ? Mam pridane nastavovani velikosti vychylek a mixy zatim...