Walkera CB180Z
- MarthiR
Takže konečně došli serva , osadil sem je a donastavil, nevím zda je to seřízené na 100% ale zkušební test byl dobrý, ale foukalo, samodřejmě sem byl v závětří ale i tak tam vánek byl, po druhé baterce sem se rozhodl tomu přidat a hned pád při náklonu a otočky, ale dopadl sem uplně supr takže helina seděla na zemi bez poškození, vypl sem pomoc gyra a ejhle, vrtas se chová jinak, takže i za cenu dalšího pádu sem nasadil posledni baterku a hurá do nebe, provedl sem stejný kousek ale helina neudělal ten blbý houpací pohyb ale ochotně šla na další otáčku, takže doporučuji se naučit létat bez pomoci gyra
PS: je to trochy živější na povely .. takže můj dojem je že bez asistence gyra se to chová líp, zbudu to testovat další hezké dny, hlavně bych potřeboval bezvětří na doladení což jen tak asi nebude ... Radarová data
PS: je to trochy živější na povely .. takže můj dojem je že bez asistence gyra se to chová líp, zbudu to testovat další hezké dny, hlavně bych potřeboval bezvětří na doladení což jen tak asi nebude ... Radarová data
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
mohu jen potvrdit. S vypnutým gyrem (krom ocasního rotoru) jsem venku sice ještě nelétal,ale přišel jsem na to,že pokud na nastavení citlivosti uberu z původního nastavení které bylo asi v polovině,helina se chová mnohem klidněji,tak létám asi jen na třetinu citlivosti. Minule jsem tomu venku přidal na 3/4 a mírně fouklo a málem jsem to nezvládnul. Takže když s gyrem,tak jen na malou citlivost.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
- MarthiR
Po dlouhém uvažování jaky vrtas koupit sem se rozhodl kopit HK 600 GT Jedna se zatím jen o Draka ale ikdyž přeplatím na poštovném pomalu ho budu vybavovat
jinak cena tohodle drobečka (Délka: 1200 mm ) je 2200 Kč a musím dokoupit tohle :
Střídavý motor Serva: 4x Rádio Příslušenství: Gyro / Rx ESC : 80A nebo vyšší. Baterie: 3300mAh nebo vyšší
Střídavý motor Serva: 4x Rádio Příslušenství: Gyro / Rx ESC : 80A nebo vyšší. Baterie: 3300mAh nebo vyšší
Dobrý den,
v eshopu mi poradili tento typ vrtulníku. Chci se zeptat zda je pro mě opravdu vhodný. Jsem spíše začátečník nebo mírně pokročilí. Doma lítám s D-H 9098 a venku s D-H 9053. Mám je zhruba od vánoc, snážím se lítat co to jde. Hlavně stím malým doma téměr furt. Chtěl bych se posunout dále, hlavně v oblasti venkovního létání. Chtěl bych proto vrtulník co má dobré kritéria v oblati cena/kvalita, dostupnost náhradních dílů/jejich cena, doba nabíjení / letu, případně výměny baterek. Přečetl jsem si celý topic ohledně tohoto vrtulníku a trochu jste mě polekali ohledně řešení nějakých problémů, je to normální ?:-D!
Děkuji za odpověď
David Sikora.
v eshopu mi poradili tento typ vrtulníku. Chci se zeptat zda je pro mě opravdu vhodný. Jsem spíše začátečník nebo mírně pokročilí. Doma lítám s D-H 9098 a venku s D-H 9053. Mám je zhruba od vánoc, snážím se lítat co to jde. Hlavně stím malým doma téměr furt. Chtěl bych se posunout dále, hlavně v oblasti venkovního létání. Chtěl bych proto vrtulník co má dobré kritéria v oblati cena/kvalita, dostupnost náhradních dílů/jejich cena, doba nabíjení / letu, případně výměny baterek. Přečetl jsem si celý topic ohledně tohoto vrtulníku a trochu jste mě polekali ohledně řešení nějakých problémů, je to normální ?:-D!
Děkuji za odpověď
David Sikora.
- MarthiR
Ahoj, tak hele první co je musíš se ptát zda budeš modelář a chceš opravdu lítat nebo jen pro zabavu, DOstupnost dílu na Ztko je dobré, díly sou dokonce i neaké ubrgrade jde ale je to pořád hračka která není na pořádný ostrý let, hodně věci je křehkých, Já sem tomu nechtěl věřit ale opravdu je lepší koupit vrtas nejlépe Trex, stím se dá lítat a pády nestojí tolik co pády u Walkery...
NEbudu tí to nic vymlouvat nebo doporučovat je to na tobě, myslím že tady si mohl pochytit pár věcí co sme tu řešili z kolegama, já sem už do Zetka dal 4000 tis. a vrtas mě stál 3500 ,, za to semm už mohl mít příkladně T-rex 450
Sem hrdý majitel Zetka ale už si skládám kopii rexe protože si chci zalítat i v mírném větru což ti Zetko nedovolí , pokud mirně fouká, dá se stím akorád vyset a to ještě cestuje podle větru, ale jakmile foukne vic jde to většinou k zemi....
Ztko je krásně na pohled ale to je asi tak vše. Ale jako připrava na naučení se ze 4 kanalem to jde
NEbudu tí to nic vymlouvat nebo doporučovat je to na tobě, myslím že tady si mohl pochytit pár věcí co sme tu řešili z kolegama, já sem už do Zetka dal 4000 tis. a vrtas mě stál 3500 ,, za to semm už mohl mít příkladně T-rex 450
Sem hrdý majitel Zetka ale už si skládám kopii rexe protože si chci zalítat i v mírném větru což ti Zetko nedovolí , pokud mirně fouká, dá se stím akorád vyset a to ještě cestuje podle větru, ale jakmile foukne vic jde to většinou k zemi....
Ztko je krásně na pohled ale to je asi tak vše. Ale jako připrava na naučení se ze 4 kanalem to jde
MarthiR: Aha, no já se 4ch zkušenosti nemám a nevím o někom v mém okolí kdo by mě mohl nějak "zaučit". Takže na ten začátek by to asi nebylo špatné. No myslím, že je samozdřejmostí, že za díly na rok dá člověk tolik peněz kolik ho stál, takže stím počítám. 9053 vě větříku moc uviset nejde, spíše vyplachtit
. Takže i tak by to asi byl pokrok.
Pokud by tu byl nějaký jiný návrh tak proč ne
, nebráním se mu.
Pokud by tu byl nějaký jiný návrh tak proč ne
Jak už bylo zmíněno,se žádným 4kanálem se ve větříku létat nedá,max.ho udržíš ve visu na místě,jak se pustíš do letu,neukočíruješ to. Mám Ztko taky,nestěžuji si,ale je to jen do haly nebo bezvětrné klidné večery a rána. To s 3kanálem si dovolím asi víc v mírném větru,ale tady jde o zkušenost. 6kanála bych se taky zatím bál. Já jen abys neočekával že s tím budeš moct létat ve slabém větru,v tom ti to uletí rychleji než 3kanál. OVŠEM JE TO O NĚČEM JINÉM,JE TO VĚTŠÍ ADRENALIN OPROTI 3CH.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
- MarthiR
Souhlasím předsedo, máš pravdu, je to slušní adrenalín když to otočíš čumákem k sobě
díky Simu sem to líp vychytal a dneska bylo na chvilku dobře, mírný vánek od severu jinak sem dnes doladil táhla , hafo táhle do předu takže sem musel dotáhnout o jednu celou otáčku ná táhlu ale boužel sem nabil jen 1 baterku, zitra to otestuji pokud bude dobré počasí (zaškolím moju ať mi dobije baterky)
3 kanal je moc lehký a omrzí , 4 kanal to je už neco jiného a 6 a vic kanal je bomba a už se těším
, nebojím se toho protože nehodlám létat 3D ikdyž na to budu mít vrtas bude vážit okol 4 Kg takže se ani nebojím větru, mě se líbí lítat maketově a ze všeho nejvíc se mi libi kapotáž třeba jako tenhle miláček štasného majitele
http://www.youtube.com/watch?v=aVagmBvFLig&feature=related
3 kanal je moc lehký a omrzí , 4 kanal to je už neco jiného a 6 a vic kanal je bomba a už se těším
http://www.youtube.com/watch?v=aVagmBvFLig&feature=related
- MarthiR
Chlapy co maté Walkery cb180z, prodám tu mou potvoru, boužel není schopná letu a bez vysílačky , může se někomu hodit na náhradní díly, jediné co je v haji je deska cykliky , smýkadlo zadního rotoru a unašeč, je tam zatrhlí šroubek jinak vše co je na Fotce, dve baterky storm sem už prodal kamaradovy a jedna originalní je k mání
Naposled sem kupoval nové serva a 2 x bylo sněma lítano , jedno je nahradní, + spoustu náhradních dílu Foto 2 , Foto 3 , Foto4 a poslední Foto5 Na baterce není nic podepsáno takže je jako nová, max 30 nabití
Vše co je na fotce je na prodej, v případě zajmu zašlu na dobírku a v originalní krabici cena je vzhledem k dílům 1500 Kč
Spostu věci je nových jako rám, hlava, vahadlo, listy, serva hl. hřídel a ozubené kolo.
Prodáno dnes 27.6.2011
Naposled sem kupoval nové serva a 2 x bylo sněma lítano , jedno je nahradní, + spoustu náhradních dílu Foto 2 , Foto 3 , Foto4 a poslední Foto5 Na baterce není nic podepsáno takže je jako nová, max 30 nabití
Vše co je na fotce je na prodej, v případě zajmu zašlu na dobírku a v originalní krabici cena je vzhledem k dílům 1500 Kč
Spostu věci je nových jako rám, hlava, vahadlo, listy, serva hl. hřídel a ozubené kolo.
Prodáno dnes 27.6.2011
Mám dotaz,na hlavě rotoru je vahadlo spojené přes páčku s táhly serv. V páčce jsou 3 otvory,takže lze účinnost vahadla předěláním do jiné dírky zvýšit či snížit. Já to mám v prostř.otvorech,ale na fotkách na netu je to v dírce blíže ose rotoru. Jak to máte prosím vy????
- MarthiR
Taky sem to měl uprostřed, nepředělávál sem to a ani nezkoušel... takže jak to funguje nevím....
Jinak mám doma rexika .. stál mě 14999Kč a koukám na nej jak se blíska v prosklené skřínce, musím stím zajet za klukama do BRNA z helimanie ať mi nastaví křivky na DX6, nechci do toho rýpat a ani ho hned rozbit
jinak 137 hodin na simu a jen 5 pádu, většínou je to autorotace 
Jinak mám doma rexika .. stál mě 14999Kč a koukám na nej jak se blíska v prosklené skřínce, musím stím zajet za klukama do BRNA z helimanie ať mi nastaví křivky na DX6, nechci do toho rýpat a ani ho hned rozbit
Re: Walkera CB180Z
Dobrý den, mohl bych někoho poprosit zda mi neposlal český manuál na email na Walkeru CB180Z Děkuji moc
Můj email: Janovec.Miroslav@seznam.cz
Můj email: Janovec.Miroslav@seznam.cz
- MarthiR
Re: Walkera CB180Z
Koukal sem se po něm ale bez úspěchu