klobouk píše:spíš jsem řešil, aby mě to nezabílo...
hej, žiadna sranda.
Čo sa to tam uvoľnilo, čo odletelo a ešte za letu narazilo do chvosta?
m2 píše:klobouk píše:spíš jsem řešil, aby mě to nezabílo...
hej, žiadna sranda.
klobouk píše:Překvapilo mě, co všechno je možné z HDV záznamu vytáhnout... Na originálním videu nebylo ani při posuvu po snímcích nic patrné, až po přepočítání.... Skoro jsem měl pocit jako při sledování nesmyslném "scifi" zvětšování obrazu v nějaké detektivce, ale tady to překvapivě zafungovalo...
m2 píše:Zaujímavá je technika, keď berieš jednu snímku za druhou a prekladáš ich tak, aby hrany objektov sedeli ... šum sa spriemeruje zasa na šum a pôvodne zašumené objekty vystúpia v kontraste. Taká zaujmavá forma integrátora.
m2 píše:klobouk píše:spíš jsem řešil, aby mě to nezabílo...
hej, žiadna sranda.
[url][/url]graup15 píše:Včera jsme si bezvadně polétali. Návštěva přátel v Novém Strašecí je vždy super , vlekalo se jak o život a mezi tím jsme se motali já s CeresemE (kurňa furt ten bazmek nějak nemůžu doladit dle rad Lomcováka) a Jirka Voráček s Aironem. Velkou radost mi dělá brašule, už létá s Mentorem opravdu jak srostlý. Jako přípravu na větší ptáky, jak vidí na dálku jsem mu dal do Mentora SkyAssistanta.....To že ho pošle do 580m výšky jsem trochu nečekal
Navíc Dan (to je stejně prdel..já su Dalibor..brácha Dan) létal jak o život za vlekem a natáčel na Conturku, tak bude brzo videjíčko.
Na grafu Danův osobní výškový rekord s polytyrenem![]()
graup15 píše:Už to mohu odtajnit.
Cca do měsíce a púl vyletí první kousky této nové mašinky. Výrobce je Honza Stonavský.
Technická data o kterých vím.
Půlka křídla má 1200mm (spojka F3B standard 26x13) + trup 54mm což je cca 2,45m rozpětí, délka trupu 1200mm, plocha křídla 37dm2. Profil vlastní
Technologický vzorek trupu tu již mám a vejde se do toho slušná nálož baterek.Moto samozřejmně max velikosti řady Neu 15xx.
holda29 píše:Taky o nem uvazuju jako nastupci Corada