RCmaniak show 6.8.
to H1N1, tak daleko jsem nekoukal, až teď na fotkám vidím, kdo z Vás, tedy nás, tam vlastně u toho byl. Kdybyste to byli řekli, ten můj malý Piper po té trávě docela dobře jezdil. Do vzduchu se mu z ní moc nechtělo, ale když už přejel první drn, tak byl rychlejší, než ty tanky a sněžné rolby, co tam jezduily také
. Mohl jsem ho poskytnou jako rozjezdový vozík
. Možná by jel i rychleji, než ten člun, který jsem tam také zahlédl
.
Hitec Aurora 9X
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
Ja som len uplne nepochopil jednu vec:
Preco ste s tym vetronom behali za vlecnou od zadu a nespravili to tak, ze by bol vetron o dlzku kabla v predu, vlecna by sa rozbiehala okolo a keby uz bola na tu dlzku snury tak by sa vetron hodil ... a netrebalo by behat
Preco ste s tym vetronom behali za vlecnou od zadu a nespravili to tak, ze by bol vetron o dlzku kabla v predu, vlecna by sa rozbiehala okolo a keby uz bola na tu dlzku snury tak by sa vetron hodil ... a netrebalo by behat
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
H1N1 píše:Protože to by nešlo, vlečná by padla, protože tím hodem bys netrefil nikdy přesně pod pnutí lana, takže bys vlečnou zabrzdil a ona by neměla rychlost... tak jak jsme to zkoušeli se to normálně dělá:-D akorát se silnějším motorem no:-D
Kluci..jste ještě trošku pozadu s krávovinami...
Před léty jsem tahal Optimou ještě s Mini7 Megou na 10NiCd za sebou 2.5m velkého větroně...o kilo těžšího než samotná vlečná Optima. Byl to adrenalin, ale vleků jsme udělali docela dost
Pro představu..museli jsme běžet oba dva..ne jen jeden za vlečnou.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
Pantofle jsem měl, dokonce jsem si vzal sváteční růžové s červenou bambulí, tady je důkaz a média nelžou...
Ale k věci, zde je společné foto:
Tady je ve velkém rozlišení (na stránce kliknout na obrázek, pak se otevře velký):
http://imageshack.us/photo/my-images/841/spoorez.jpg/
Tak by bylo fajn, kdybyste připsali jména k číslům sebe a koho znáte, Tomáš pak s tím má nějaké plány
Nějak takto:
31 - Rimr
33 - TomasC
16 - Skrůból (nebo jak, šalená přezdívka Michale
)
A ještě jedna věc, kdybyste měli nějaké video co jste natočili a nechce se vám s tím střihat, nemáte pro to využití a časem by se záznam stejně přesunul do křemíkového nebe, tak mi ho prosím nějakým způsobem dejte, já až to budu mít po kupě, tak střihnu nějaké společné videjko. Co?
Ale k věci, zde je společné foto:
Tady je ve velkém rozlišení (na stránce kliknout na obrázek, pak se otevře velký):
http://imageshack.us/photo/my-images/841/spoorez.jpg/
Tak by bylo fajn, kdybyste připsali jména k číslům sebe a koho znáte, Tomáš pak s tím má nějaké plány
Nějak takto:
31 - Rimr
33 - TomasC
16 - Skrůból (nebo jak, šalená přezdívka Michale
A ještě jedna věc, kdybyste měli nějaké video co jste natočili a nechce se vám s tím střihat, nemáte pro to využití a časem by se záznam stejně přesunul do křemíkového nebe, tak mi ho prosím nějakým způsobem dejte, já až to budu mít po kupě, tak střihnu nějaké společné videjko. Co?
- Kontaktovat uživatele:
Super akce a chci vííííííííííc. Strašně se mi líbilo, že byla k vidění všehochuť RC modelů a ne jen jedna skupina.
Model číslo 6 - chastra
Model číslo 6 - chastra
Naposledy upravil(a) chastra dne pon 08.08.2011 12:27, celkem upraveno 1 x.
- Screwball671
16. Screwball671
36. Screwball junior (Mates)
15. Insomnia
18. Milošek
7. Medusa666666
To všechno jsou kluci z volného sdružení s ještě volnějším názvem BAF (Barrandov Air Force).
Nevěřte Rimrovi ty pantofle, je to fotomontáž, do auta jsem nenakládal ani jednu jeho pantofel.
36. Screwball junior (Mates)
15. Insomnia
18. Milošek
7. Medusa666666
To všechno jsou kluci z volného sdružení s ještě volnějším názvem BAF (Barrandov Air Force).
Nevěřte Rimrovi ty pantofle, je to fotomontáž, do auta jsem nenakládal ani jednu jeho pantofel.
Naposledy upravil(a) Screwball671 dne ned 07.08.2011 22:33, celkem upraveno 1 x.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- Screwball671