Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#571 Příspěvek od psena »

prtka píše:Jak to tak vidim počkám až co vybere Radek. Ještě že nejsem na jeho místě.

To se budes ridit podle vyberu nekoho jinyho? Vzdyt obe varianty znas z letiste, tak vybirej sam podle sebe.
Jinak ja jsem mirne pro Protose, podle toho jak to sleduju.
Pekova 500ka se neda brat jako stock, protoze tam ma elektroniku prevysujici cenu kitu...v zakladu to takhle litat nebude, kdezto Protos je jiz v zakladu proste brutalak.
Navic ( a to nevim jestli je dobre) vypada ve vzduchu daleko mensim dojmem. Na jednu stranu pilot netrpi strachem z velkyho stroje, ale taky se na nej nezvykne. Ale to uz je dost subjektivni.
peko.cz

#572 Příspěvek od peko.cz »

Má pravdu, předsedo!
Na druhou stranu, přemýšlel jsem, jestli bych nyní nějaký vrtulník ze své letky neprodal, ale dospěl jsem k závěru že ne. Kdybych si vyzkoušel Protos, možná změním názor ... ale to je život.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#573 Příspěvek od Digis »

psena píše:To se budes ridit podle vyberu nekoho jinyho? Vzdyt obe varianty znas z letiste, tak vybirej sam podle sebe.

Já vím že bych chtěl některej z těch popsaných vrtulníků protože lítat osmičky bude jak lehkej Protos tak těžkej TRex i když každej trochu jinak. A to že má Peko osazenej vrtulník jinak než setově samozřejmě vím, ale je to pro mě nepodstatný, tak jak lítá on já v životě lítat nebudu.
Třeba se tu probírala váha vrtulníku a já přemýšlím asi opačně, mám celou dobu z lehkýho Protose spíš obavy a byl bych raději, kdyby vážil stejně jako Trex, pak bych se rozhodoval daleko rychleji. Protos se mě líbí konstrukčně i vzhledově, ale mám obavy že bude zbytečně divokej, i když Karel říká, že je hodňoučkej, ale Karel taky lítá jinak než já.

Proto ta moje nerozhodnost a taky v tom hrají trochu roli peníze i když cena Protose mě nikterak nebrzdí, tak představa dát za vrtulník velikosti 500 Combo 8000,- /Cena je v podstatě cena elektroniky./ je taky lákavá a stojí alespoň za zamyšlení, zbylo by totiž ještě na další věci... A pak tu je poslední otázka Jou opravdu mezi nima takový velký rozdíly aby mě to nějak limitovalo? Nehci udělat chybu jako z HK proto jsem rád za každej příspěvek. Kdyby byl Protos v pondělí skladem, tak byl objednanej a nebylo co řešit.
Naposledy upravil(a) Digis dne čtv 25.08.2011 20:03, celkem upraveno 1 x.
baui

#574 Příspěvek od baui »

Jen k zamyšlení co se týká té váhy a divokosti... To bych vůbec neřešil, pokud do toho hodláš dávat microbeast. Když použiješ jeho nastavení odezvy, seřídíš si ho na cyklice do pohodova jedním ťuknutím tlačítka. Protos má výhodu v tom, že s jednou elektronikou dokáže být beránek i bestie a nezaplatíš nic navíc. V tom setu s motorem, reglem a listama dostaneš to samé vybavení, s kterým lítají demo piloti a nedostaneš ani šanci zkusit na tom čínu :)
Chybu jako s HK neuděláš podle mě ani s jedním.
Tom
paveld

#575 Příspěvek od paveld »

peko.cz píše:Má pravdu, předsedo!
Na druhou stranu, přemýšlel jsem, jestli bych nyní nějaký vrtulník ze své letky neprodal, ale dospěl jsem k závěru že ne. Kdybych si vyzkoušel Protos, možná změním názor ... ale to je život.

Mnó, to je slovo do pranice :lol:
Pokud se budeš něčeho zbavovat (500) .....chci na příští sezónu
něco většího, ale zase ne moc :wink:
settswat

#576 Příspěvek od settswat »

Tak minik je ok az na jedno kolecko v prevodech serva mu nic neni :wink:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#577 Příspěvek od Digis »

settswat píše:Tak minik je ok az na jedno kolecko v prevodech serva mu nic neni :wink:

Asi umíš padat :wink:
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#578 Příspěvek od Standapass »

Tak je tady zase pátek ! Co to znamená ???? No po týdnu půjdu na halu. A co kolegové. Přidáte se ??? St. :wink: :wink:
HTC evo3d
paveld

#579 Příspěvek od paveld »

standa_passat píše:Tak je tady zase pátek ! Co to znamená ???? No po týdnu půjdu na halu. A co kolegové. Přidáte se ??? St. :wink: :wink:

Jasně, udej přesný time prvního vzletu :D
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#580 Příspěvek od Standapass »

Tak 21,30. :wink:
HTC evo3d
baui

#581 Příspěvek od baui »

standa_passat píše:Tak 21,30. :wink:

Pod to se i podepisu :wink: A snad ani nebude tak moc krizovek, jak vcera :mrgreen:
Tom
baui

#582 Příspěvek od baui »

Karle, co mas na tom miniprotosovi za serva a paky na nich? Narazim na piny od kabinky kdyz mu chci trochu popustit rozsah kolektivu do minusu :evil:
Tom
peko.cz

#583 Příspěvek od peko.cz »

Tak na kolikatou ten BoZZda dorazí? Jsem zvedavej na jeho zazracne stabilizační systémy, ale taky musím někdy pracovat ...
Karle, dej prosím echo až bude na místě ...
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
boZZda

#584 Příspěvek od boZZda »

Tak od 13.00 bych tam chtel byt. Mam s sebou vsechny heliny a hodne baterek :)
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Digis
Kontaktovat uživatele:

#585 Příspěvek od Digis »

boZZda píše:Tak od 13.00 bych tam chtel byt. Mam s sebou vsechny heliny a hodne baterek :)

Tam bude na zdechnutí, dneska má tady být 36°C :roll:
Zamčeno

Zpět na „Kluby“