baui píše:Sobota zni dobre, zalezi trochu na case kdy by se akce konalaPres den budu mit podle pocasi nejspis vyletove povinnosti. Na vecer, pripadne za spatneho pocasi by to bylo schudne.
Bude to zase na večer. cca 21 S
baui píše:Sobota zni dobre, zalezi trochu na case kdy by se akce konalaPres den budu mit podle pocasi nejspis vyletove povinnosti. Na vecer, pripadne za spatneho pocasi by to bylo schudne.
psena píše:Kurna tak dily prijdou mezi 14-16 a venku idealne...ja snad zavolam tomu borcovi od PPL a pojedu ho nahanet po meste
Prinejhorsim pujdu jen zalitat zmrdika.
paveld píše:V Prg. jsem si ani nezatočil vrtulí - fóká jako tele
error414 píše:ja si vto vetru paradne zalitl, asi sem chyt termiku
psena píše:Ja musim doladit 600, kdybyste vedeli co se me vcera stalo... z helimanie jsem objednal jednu soucastku spatne, tak jsem ji tam jel pred litanim dokoupit. V rychlosti jsem si ale nevsiml, ze je to rameno kompenzatoru na padlovku a ne FL. Prijel jsem na letiste a tam zrovna dolitaval Peko...samozrejme ze je to jiny jsem zjistil az po rozriznuti sacku takze vratit uz to nemuzu. Zacal jsem teda litat se zmrdikem, ale napadlo me, ze slozim to rameno ze svyho dilu a z toho padlovyho ramena. Povedlo se, namontoval jsem, seridil 0 a sel do vzduchu. Docela pohoda, jedna baterka vicemene viseni a pak dalsi, kdyz jsem pristal tak jsem dotacel rotor v zaporu a najednou cvak..a vyvlikly se vsechny tahla hlavy
Proste stesti jak prase..
Predestavte si, ze se me vysrouboval kulacek na cyklice od toho ramena , samozrejme to vyrvalo i tahla z ocek, ale nic se nicemu nestalo. A na protesji strane cykliky byl ten kulacek taky vytocenej do pulky...nechapu jakto ze to vydrzelo 3 mesice a ted se to vytocilo behem 6 minut. Nejak se me to nezda. Chodi me dost ztezka tahla ke gripum, to bude asi ten duvod, jinak nevim.
No..v nedeli to snad bude ok, musim to jeste dostelovat.
psena píše:Asi to tak taky udelam, ale premyslim co jsem udelal spatne, ze se to najednou vysroubovalo, kdyz to predtim drzelo bez problemu. Je pravda ze jsem ty ramena rovnal, protoze byly zkriveny, tak treba to tam nejak spatne sedi, ale moc se me to nezda.
Jinak fakt je Align blato...ty ramena jdou zvohnout velmi malou silou.