Vhodný vysílač/přijímač pro Synergy N9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Drondys

Re: Vhodný vysílač/přijímač pro Synergy N9

#16 Příspěvek od Drondys »

Nikolaj píše:Popravdě jsem se k němu dostal skoro jako slepý k houslím... Mám z něj respekt a je mi jasné, že naučit se s ním bude všechno, jen ne jednoduché. Asi teď bude následovat několik příspěvků jaký jsem blázen apod. nicméně naznačím možnosti. Cílem není 3D akrobacie, ale pohodové lítání. Vysílač s přijímačem bych viděl v ceně do max. 10k

Taky počítej s tím, že náklady spojené s provozem a zejména s opravami na jednu sezónu budou v začátcích nejspíš vyšší než 10k.
Nikolaj

#17 Příspěvek od Nikolaj »

Děkuji za doporučení. Neporadili byste mi ještě, jakou baterku pořídit pro ty serva a přijímač?
Drondys

#18 Příspěvek od Drondys »

Nikolaj píše:Děkuji za doporučení. Neporadili byste mi ještě, jakou baterku pořídit pro ty serva a přijímač?

Doporučuji mrknout na různé obdobné sestavy Sunergy N9 viz tento odkaz a zařídit se podle toho.
Naposledy upravil(a) Drondys dne sob 15.10.2011 0:11, celkem upraveno 1 x.
DaveLister

#19 Příspěvek od DaveLister »

K tomu ale budou potreba HV serva nebo BEC.
A neni 4000mah zbytecne moc?
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Drondys

#20 Příspěvek od Drondys »

DaveLister píše:K tomu ale budou potreba HV serva nebo BEC.
A neni 4000mah zbytecne moc?

Ať se zařídí a inspiruje podle různých obdobných sestavy Sunergy N9 viz tento odkaz. Jsou tam i sestavy s menší kapacitou baterie.
DaveLister

#21 Příspěvek od DaveLister »

To je fajn rada, ale tazatel se v tom evidentne moc neorientuje a tak mi neprisla tvoje rada s lipolkou moc stastna.. Kdyz pripoji standartni serva naprijmo(coz je dle prvniho prispevku tendle pripad) tak schori a neovladatelna 90kova helina neni zrovna bezpecna zalezitost, proto sem to sem radeji napsal :idea:

PS: a to ze tam nekdo tu a tu baterku neznamena ze je to tak nejlepsi a nejspravnejsi, treba ji mel proste doma navic.
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Drondys

#22 Příspěvek od Drondys »

DaveLister píše:To je fajn rada, ale tazatel se v tom evidentne moc neorientuje a tak mi neprisla tvoje rada s lipolkou moc stastna.. Kdyz pripoji standartni serva naprijmo(coz je dle prvniho prispevku tendle pripad) tak schori a neovladatelna 90kova helina neni zrovna bezpecna zalezitost, proto sem to sem radeji napsal :idea:

PS: a to ze tam nekdo tu a tu baterku neznamena ze je to tak nejlepsi a nejspravnejsi, treba ji mel proste doma navic.

Pokud se v tom Nikolaj nevyzná pak si myslím, že by se měl především domluvit s nějakým místním zkušeným modelářem helinářem z jeho okolí a s jeho pomocí si to kompletně dovybavit. Vybavovat takovýto model jako začátečník jen přes diskusi to není ta nejlepší volba.

Takže moje rada je:
Nejlepší bude když ten model Nikolajovi komplet okoukne někdo ze zkušenějších helinářů v místě jeho bydliště a ten mu jistě i poradí s ohledem na všechny souvislosti. Pomůže mu se seřízením a případně i se záletem atd. a jak se zdá z tématu viz tento dokaz tak už je to na dobré cestě.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“