Ale neuměj svoje bezpádlo, tak tam frkli beasta.
Blade 450 X
Blade 450 X
E-flite se snaží: http://www.astramodel.cz/cz/katalog/Bla ... 22703.html
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Re: Blade 450 X
no ja nevim .... porad je to Blade :/
T-Rex 550E V2 FBL / X-Era 4020-2y 1000kv / JIVE 80+HV / HC3-SX / BLS251 / EDGE 553 - prodano
No budou to mit jako vzdy vymakane
akorat ta cena neni moc vymakana
Nak
To jo, kdo si raši nekoupí rexe 450 V2. 
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
Není 4200KV motor na 450 moc?Co tam musí být za pastorek?
- Screwball671
To nejlepší čeká na zájemce při ráně, ceny ND na Blade jsou opravdu světový „a to se vyplatí“. 
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Noooo. Nelíta to zle!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OgAURjWeljk[/youtube]
!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OgAURjWeljk[/youtube]
!!!
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
slušná práce, abych pravdu řekl celkem koukám jak to frká..
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Kdyby byl ještě tak odolný jako mcpx 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Zdravím,
máte někdo tenhle vrtas, jak to lítá ?
Koukal jsem na cenu ND a nezdá se mi, že by byla o tolik vyšší než majalign nebo msh :\ Co si o tom myslíte vy ?
Šla by do něj tato baterie ??
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
Ten jejich konektor EC3 vypadá trošku jinak..
máte někdo tenhle vrtas, jak to lítá ?
Šla by do něj tato baterie ??
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
Ten jejich konektor EC3 vypadá trošku jinak..
To se tu opravdu nenajde nikdo, kdo má tenhle vrtas ?? 
čau mam problem s rovinou ozubených kol, jako viewtopic.php?f=104&t=12968&p=700528&hilit=Hlavn%C3%AD+ozuben%C3%A9+kolo#p700528
Vymačkana volnoběžka ? cca po 10 viseni na dvorku.....
možna zpusob nalisovani toho kroužku s dirkami na ložisko - jak moc dotoho mužu řezat kladivem ? a srovná se to vůbec, nebo to prostě lépe nejde "made in BLADE" ???
přikladam foto - při pomalých otáčkách je to vidět okem jak to tam pendluje, spodni kolečko se zdát být rovně.
(na obr A je horní kolo blíže levému-hornímu okraji --- B naopak vpravo..... foceno při max výchylkách).
možna zpusob nalisovani toho kroužku s dirkami na ložisko - jak moc dotoho mužu řezat kladivem ? a srovná se to vůbec, nebo to prostě lépe nejde "made in BLADE" ???
přikladam foto - při pomalých otáčkách je to vidět okem jak to tam pendluje, spodni kolečko se zdát být rovně.
(na obr A je horní kolo blíže levému-hornímu okraji --- B naopak vpravo..... foceno při max výchylkách).
MJX F-45 , Blade 450 3D , mCPx
Takže jestli tomu rozumím správně, tak se tenhle problém vyskytl sám od sebe bez nehody jo ??
Jak dlouho vrtas máš ??
Taky jsem o tom to vrtulníku uvažoval,jak bys jej prosím Tě jinak zhodnotil ?
Jak dlouho vrtas máš ??
Taky jsem o tom to vrtulníku uvažoval,jak bys jej prosím Tě jinak zhodnotil ?
- Screwball671
Jirkous píše:čau mam problem s rovinou ozubených kol, jako viewtopic.php?f=104&t=12968&p=700528&hilit=Hlavn%C3%AD+ozuben%C3%A9+kolo#p700528
Neřež do toho kladivem prosím tě, zkus povolit trochu šroub co jde skrz hřídel a oběhový kolo, když je moc utaženej, tak se může celý oběhový kolo zdeformovat, potom ještě může pomoct povolování šroubků co držej oběhový kolo na náboji s volnoběžným ložiskem. Mě to u Alignu vždy hodně pomohlo, teď jsem to právě dělal u T rexe 500 a po 10ti minutách hraní kolo vůbec nehází.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Vrťas mam od minulé soboty - nehoda? přistání s vypnutym plynem z 0,5 m volnym padem do kytek - nic se neulomilo ani neupadlo.
Oproti 4kanalu je to strašnej divoch - zatim trenuju viseni max do 2m poletovani vlevo pravo dopředu a zpět a přistání tak, aby to sebou neflaklo.... na Phoenixu řadim, ale relál ... mam sevřeny půlky
Tohodle sem si všim dík návodům jak vyvažovat listy a odstraňovat vibrace ( oces nijak nevibruje - ale kontrola musi být ) ve chvili kdy jsem měl sundané rotorove listy a sledoval stopu padel sem si všim, že se ta kolečka odsebe vzdalují-přibližují.
...tady je rozkres pozice věcí u B450... T-rex (450) alespoň co sem si sehnal nakresi, to ma vyřešeno lépe, volnoběžné ložisko je solo a prochazí jen kolem, tzn rovinu vytváří jen plastový výlisek kolečka.
Mě tu rovinu dělá právě ten lem , bohužel jen se 4-mi šroubky - bejt jich pět dalo by se uvažovat o podkládání mini podložek pod šroubky (jen samotné povolení nepomohlo)
Nebo je možná šejderem vylisovany to kolečko - zas to rozeberu a pohraju si s vypodkládánim kolečka a lemu se 4-mi dírami.
... to s tim kladivem to byl žert, "šroub skrz hřídel a oběhový kolo" je jen u kola pro pohon vrtulky - kolo číslo 41 a šroub s matkou č.38... (toto kolo vůči hranám domečku je vrovině)
Můj problém je s kolem 39 - na ložisku 40 je nasazen nebo nalisován lem 3 a ten zřejmně není kolmo. Prodáva se to jako jeden celek.
ale tady to neni moc vidět. Du to rozebrat a zkusim lepší fotku ... a pokládat asi pauzákem
Oproti 4kanalu je to strašnej divoch - zatim trenuju viseni max do 2m poletovani vlevo pravo dopředu a zpět a přistání tak, aby to sebou neflaklo.... na Phoenixu řadim, ale relál ... mam sevřeny půlky
Tohodle sem si všim dík návodům jak vyvažovat listy a odstraňovat vibrace ( oces nijak nevibruje - ale kontrola musi být ) ve chvili kdy jsem měl sundané rotorove listy a sledoval stopu padel sem si všim, že se ta kolečka odsebe vzdalují-přibližují.
...tady je rozkres pozice věcí u B450... T-rex (450) alespoň co sem si sehnal nakresi, to ma vyřešeno lépe, volnoběžné ložisko je solo a prochazí jen kolem, tzn rovinu vytváří jen plastový výlisek kolečka.
Mě tu rovinu dělá právě ten lem , bohužel jen se 4-mi šroubky - bejt jich pět dalo by se uvažovat o podkládání mini podložek pod šroubky (jen samotné povolení nepomohlo)
Nebo je možná šejderem vylisovany to kolečko - zas to rozeberu a pohraju si s vypodkládánim kolečka a lemu se 4-mi dírami.
... to s tim kladivem to byl žert, "šroub skrz hřídel a oběhový kolo" je jen u kola pro pohon vrtulky - kolo číslo 41 a šroub s matkou č.38... (toto kolo vůči hranám domečku je vrovině)
Můj problém je s kolem 39 - na ložisku 40 je nasazen nebo nalisován lem 3 a ten zřejmně není kolmo. Prodáva se to jako jeden celek.
Kód: Vybrat vše
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-modely-a-prislusenstvi/rc-vrtulniky-a-nahradni-dily/nahradni-a-tunningove-dily-pro-vrtulniky/blade-450-rtf/blh1603-blade-450-drzak-jednocestneho-loziska-s-loziskemale tady to neni moc vidět. Du to rozebrat a zkusim lepší fotku ... a pokládat asi pauzákem
Naposledy upravil(a) Jirkous dne sob 30.06.2012 16:46, celkem upraveno 1 x.
MJX F-45 , Blade 450 3D , mCPx