Take on helicopters PC hra
Take on helicopters PC hra
Ahojky, dohrál jsem tuto gamesku tak na to určitě mrkněte, vzhledem k tomu že s maketkama se v zimě moc létat nedá tak kdo může PC hry tak určitě doporučuji.o)
Recenzi jsem dneska dopsal a uveřejnil na našem webu
http://www.rc-helicopter.cz?page_id=292
HITEC AURORA - EC-135 T2 Policie ČR TR 500, T-REX 700 3G, T-REX 100
Re: Take on helicopters PC hra
Peteer píše:Ahojky, dohrál jsem tuto gamesku tak na to určitě mrkněte, vzhledem k tomu že s maketkama se v zimě moc létat nedá tak kdo může PC hry tak určitě doporučuji.o)
Me by zajimalo jestli to jde napojit na Tx..
T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
TrackIR funguje,Auroru jsem nezkousel - dobry napad
Ahoj jestli si to dohrál tak by si mi mohl pomoci. Jsem vté misi jak mas letet na nákladní lod a pak vyzvednout chlápka.. Pak už nevim co dál.. Neco name mluví ja mu nerozumim a nikde neni ani žádnej bod kam mam letet...Dekuju
HITEC, TRAXXAS, ALIGN, RC FACTORY
midiborec píše:Ahoj jestli si to dohrál tak by si mi mohl pomoci. Jsem vté misi jak mas letet na nákladní lod a pak vyzvednout chlápka.. Pak už nevim co dál.. Neco name mluví ja mu nerozumim a nikde neni ani žádnej bod kam mam letet...Dekuju
Ahoj, hrál jsem ji asi před měsícem a už si to tolik nepamatuji, ale teď čekám až bude 10.12 česká verze takže dám update té mé anglické a pak už to budeme vědět oba. Bohužel nejsem nyní doma ale v Praze takže to nemůžu ani vyzkoušet
Kra píše:Me by zajimalo jestli to jde napojit na Tx..Pokud vim, tak s tim funguje TrackIR, ale to me az tak nebere ..
S Tx to normálne funguje (Dx6i) Musel som však vypnúť deadpointy a všetky krivky nastaviť na 0.
BTW Vďaka za tip na hru.
tak to je super, tak to já budu také létat s TX.o)))))))))
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Len tak medzi recou, aj v Microsoft Flight Simulator X sa da lietat s TX 
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
To sice jo ale MSX je hodně starý, sice datum vydání někdy mám dojem 2004 ale ty vrtulníky, fakt se to s TOH nedá srovnávat, jo určitě je možnost zaplatit si AD-ON do MSX a mít reál vrtulník, ale ostatní máš pořád generovanou grafiku a to fakt nedosahuje kvalit TOH - hlavně mapa Seattle je fakt super
HynX píše:Len tak medzi recou, aj v Microsoft Flight Simulator X sa da lietat s TX
A mohl bys mi poradit jak to dát do kupi?Pořát mi to nejde.
Walkera Ufly S,Art-tech F-18,Pelikan Gama 2100, T-Rex 450, samodomo EDF křídlo
Hele já mám Hitec Auroru a také mě to nejde:o(
Peteer píše:To sice jo ale MSX je hodně starý, sice datum vydání někdy mám dojem 2004 ale ty vrtulníky, fakt se to s TOH nedá srovnávat, jo určitě je možnost zaplatit si AD-ON do MSX a mít reál vrtulník, ale ostatní máš pořád generovanou grafiku a to fakt nedosahuje kvalit TOH - hlavně mapa Seattle je fakt super
MSFS:X byl vydany v roce 2006, v roce 2004 byl vydany MSFS:2004... dodnes nevysla hra, ktera by byla graficky lepsi pri zachovani tak dokonalych parametru simulace. Take On jsem hral, a MSFS:X je rozhodne lepsi, at uz po graficke strance, tak po strance simulace
/edit: treba takova Praha v MSFS:X je paradni...
Barandovsky most

Zizkov

LKPR

Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“