Ahoj ,nechcem otravovať no potrebujem pomôcť s regulatorom resp.s programmi, aj prekladač v Google to nejak komolí!!!
Teda čo znamená:
Cutoff mode-že zniženie spotreby-zastaviť/zavrieť;a čo?
Cutoff threshold --nizky -stredný --vysoký čo???
startup mode - normal -mäkký - super mäkký- to by znamenalo ako
spustenie režimu? rýchlo sa má motor rozbehnúť ???
https://picasaweb.google.com/105867558999540199001/TurnigyReg#5689775815261030642
TURNIGY Manual for Brushless Motor Speed Controller
Re: TURNIGY Manual for Brushless Motor Speed Controller
cut off znamena pri akom napeti na clanok sa ma regul odstavit...
threshold je citlivost odpojenia...
start up mode je nastavenie kde si povies, ci sa ma motor hned roztocit na otacky ekvivalentne podla polohy ovladaca, alebo ma mat postupny nabeh- na lietadlo neodporucam mekky start...
threshold je citlivost odpojenia...
start up mode je nastavenie kde si povies, ci sa ma motor hned roztocit na otacky ekvivalentne podla polohy ovladaca, alebo ma mat postupny nabeh- na lietadlo neodporucam mekky start...
Hitec, PA Extra MX, EG PRO, RS352 RCF, ESA Combat Zero, RCF Edge 540T HotRed, Marabu XL
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že je to trochu inak.
Cut Off Mode je spôsob zachovania sa regulátoru pri poklese napätia, väčšinou býva voľba vypnúť motor alebo len znížiť výkon trebárs na polovicu (príp. plynulé znižovanie výkonu a pri niektorých regulátoroch aj "race" mód, kedy regulátor motor neodpojí nikdy).
Cut Off Threshold je napätie, pri ktorom zafunguje predchádzajúca voľba. Baterkám prospeje nastavenie na tú najvyššiu hodnotu a aj tak lietať na čas (alebo telemetriu).
Startup Mode bude pomalý rozbeh motoru. Pre akrobat treba rozbeh rýchly, pre elektrovetroň so sklopkou kľudne pomalý. Opäť to šetrí baterky, prípadne prevodovku (pri brutálne výkonných pohonoch).
Prekladač google skomolí aj jednoduchú školácku vetu, na odborné texty je absolútne nepoužiteľný.
Cut Off Mode je spôsob zachovania sa regulátoru pri poklese napätia, väčšinou býva voľba vypnúť motor alebo len znížiť výkon trebárs na polovicu (príp. plynulé znižovanie výkonu a pri niektorých regulátoroch aj "race" mód, kedy regulátor motor neodpojí nikdy).
Cut Off Threshold je napätie, pri ktorom zafunguje predchádzajúca voľba. Baterkám prospeje nastavenie na tú najvyššiu hodnotu a aj tak lietať na čas (alebo telemetriu).
Startup Mode bude pomalý rozbeh motoru. Pre akrobat treba rozbeh rýchly, pre elektrovetroň so sklopkou kľudne pomalý. Opäť to šetrí baterky, prípadne prevodovku (pri brutálne výkonných pohonoch).
Prekladač google skomolí aj jednoduchú školácku vetu, na odborné texty je absolútne nepoužiteľný.
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:http://www.bighobby.cz/fotky6348/fotov/_ps_5Regl_turnigy.PDF
PÁNI, Tak TOTO je pre mňa najkrajší darček pod stromček,
jyrry urobil si mi ozajstnú radosť -SRDEČNÁ VĎAKA,
a že zázraky sa nedejú ???
Asi mesiac sme to mali nastavené (teraz už viem že hlúpo) ako sme tušili a až dnes po večery po rozbalení darčekov som dostal vnuknutie hodiť to sem na fórum A HĽA ,
hneď to odošlem kamošovi nech aj on sa poteší !!!!!!
rado se stalo, jinak maroslong to popsal uplne presne, prisel jsem s tim az druhy :-)
jyrry.webnode.cz