Modelarske darky od Jeziska
Re: Modelarske darky od Jeziska
Naježil jsem si FunCuba 
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kluci,teď zrovna ježíšek odletěl a nechal mě tu zlína od Šad,tak bude co páchat ve volnu 
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dostal ve 2. třídě k svátku materiálový pytlík s výkresem na Čížkovu Vosu (asi 1951). Tu jsem postavil s vydatnou dědovou a tátovou pomocí, ale od té doby mě modelářsky nikdo nepodporoval. Letos jsem musel Ježíškovi dost napovědět a dostal jsem 3článek Lipol. Ale vůbec se Ježíškovi nedivím, moje přání dost přesahují obvyklou cenovou hladinu. Tak letos bych si přál nový vysilač Jeti + nějaké přijimače a nejspíš aspoň 1 vario navíc - nerad ty 2 co mám přehazuji z modelu do modelu. Nejspíš mě Ježíšek nevyslyší ani v budoucnu 
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
- BOBIKA
- Kontaktovat uživatele:
kocoure-Nejspíš mě Ježíšek nevyslyší ani v budoucnu -
ale zázraky se dějí

ale zázraky se dějí
no holt se učím,DX8,FASCINATION,Radian,
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, trochu iná cenová hladina...
Ale ak môžme k Vianociam pripočítať aj obdobie mesiac pred, tak som si zobral domov Lynxa.
Mať takú manželku čo vie zohnať modelárske veci...
Ale ak môžme k Vianociam pripočítať aj obdobie mesiac pred, tak som si zobral domov Lynxa.
Mať takú manželku čo vie zohnať modelárske veci...
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Já jsem dostal vrťasek RICCO a prý abych se doma nenudil jak bude venku škaredě tak ješte leguána zeleného 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
-
bundes
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem dostal svoje první RC letadlo-Cessnu 480 od pelikána.
Letuschopno: Diablotin 8,5 ccm, Mig 7 (EPA kombat)
- bohdan0000
- Kontaktovat uživatele:
ja som dostal hovno.. myslím modelárske a to je aj dobre ... inak ma zaráža to kvantum doslova sprostých cínskych hraciek co dostali deti ... konik po 5 min prisiel o nohu (este ze mam fajn lep na plasty) a "dialkovo" ovladané poziarnicke auto je des .. plný lavo plný pravo stred nič ... plný pred plný vzad a stred off... chcel som sa pohrat a skoro mi prislo zle a ani to 3,5r decko nevedelo prist na ten system poriadne ten plný a zadný v pred bol moc rýchly .. čína poriadne hracky 1:0 kde su tie moje hracky s pred 25-30r ked som po piatich rokoch z plechovej lisovanej kasne a chasi nevedel vybrat motor inak ako na silu a všetko funguje "do dnes" .. a ked som povedal ze rozbalím autordráhu rok výroby 1980 deti plakali že prečo nie dnes, ale až zajtra ... ježiško osprostel a mne je na figu z toho..
Naposledy upravil(a) bohdan0000 dne sob 24.12.2011 23:14, celkem upraveno 1 x.
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec
Já dostal B17 z HK, potom ještě Ki61 HIEN od Kyosha, nabíječku Raytronic 16, přijímač ASSAN 6k.a motor a regl do HIENa.
Pajax 007
Já dostal B17 z HK, potom ještě Ki61 HIEN od Kyosha, nabíječku Raytronic 16, přijímač ASSAN 6k.a motor a regl do HIENa.
Pajax 007
- MarthiR
Byl sem Dneska na letišti a kolega mi donesl také ježiška, Jenže zapomněl sních takže doufám že to alespoň budu moct vyzkoušet
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
- Rastislav
- Kontaktovat uživatele:
Drahí moji radujte sa Narodil sa Kristus Pán !!!!!!!!!!!
Dostal som darček
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=44527&p=743276#p743276
Dostal som darček
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=39&t=44527&p=743276#p743276
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Ja som síce dostal guličky od číňana, ktoré ma "potešili", ikeď som si to kúpil sám. Keď si spomeniem na film Pelíšky, kde Jirí Kodet hovorí, že najkrajší dar je ten, ktorý spravíš sám tomu druhému, tak dnes sa mi to stalo tri krát. Otec mi dal ručne robenú foto kroniku z detstva, sestra zdigitalizovala pre mňa už dávno mrtvé nahrávky z VHS staré 17 rokov a synček mi nakreslil lietadlo s nápisom Šťastné a Veselé Vianoce. A to mi spravilo radosť viac ako matérium ala China.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Asi jsem byl moc hodnej, Lavočkin LA-7 od alfy. Už je hotovej a připravenej na zálet....
http://jakovlev.rajce.idnes.cz/
a mamka mne překvapila už se nemohla koukat jak asi nadávám u pájení a dostal sem ten držák s plně polohovatelnejma krokodýlkama a velkou lupou
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Milan Nes píše:a mamka mne překvapila už se nemohla koukat jak asi nadávám u pájení a dostal sem ten držák s plně polohovatelnejma krokodýlkama a velkou lupou
Budeš nadávať pre zmenu na to že sa ti robia "dierky" v izolácii.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E