DF03ra snih
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
DF03ra snih
cau, na zahradě jsem si postavil dráhu, je to skoro led, ale stejne se do auta pokaždé něco dostane, a chtěl bych se zeptat čím to namazat a jak to upravit abych to auto moc nezničil diky
Re: DF03ra snih
tak zasada je udelat bordelkit (zadej do googlu vyplivne fotky) ja DF ko nemel ale vzdy to de nejak vymyslet.
Jinak s tim moc nenadelas, jeste lze zalejt servo takovym gumovym sajrajtem aby se do nej nedostala voda ale zaklad je dobre udelanej bordelkit
ja na to pouzivam "tacy z Ikei" proste takovej ten plast co prodavaj pod talire ten tenkej ohebnej
Jinak s tim moc nenadelas, jeste lze zalejt servo takovym gumovym sajrajtem aby se do nej nedostala voda ale zaklad je dobre udelanej bordelkit
ja na to pouzivam "tacy z Ikei" proste takovej ten plast co prodavaj pod talire ten tenkej ohebnej
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Elektroniku můžeš ošetřit levným způsobem takhle: viewtopic.php?f=29&t=45475
Daleko lepší je regulátor zalít PlastiDipem. Vhodný bordelkryt taky hodně pomůže. Na DF03ra se tuším prodává originál od Tamiye. Podvozek před jízdou na sněhu je dobré stříknout WD40. Po jízdě vše dobře vysušit a stříknout znovu. Hlavně kulové čepy a ložiska. Po zimní sezóně, vyždy auto rozeberu na atomy a vše vyčistím, promažu, popř. vyměním ložiska za nové.
Daleko lepší je regulátor zalít PlastiDipem. Vhodný bordelkryt taky hodně pomůže. Na DF03ra se tuším prodává originál od Tamiye. Podvozek před jízdou na sněhu je dobré stříknout WD40. Po jízdě vše dobře vysušit a stříknout znovu. Hlavně kulové čepy a ložiska. Po zimní sezóně, vyždy auto rozeberu na atomy a vše vyčistím, promažu, popř. vyměním ložiska za nové.
Naposledy upravil(a) darth.hokro dne čtv 26.01.2012 15:38, celkem upraveno 1 x.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
kryt mam ( http://www.rcalbum.com/photoView.php?id ... =5&amode=1 ) , mě jde spíš o převody, poloosy, atd....
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
Převody, pokud jsou dobře zakryté, stačí tenkej film vazelíny. Polosy stříkni suchým teflonem či silikonem. Stejně je potom nejlepší to rozebrat a pořádně pročistit, sníh je svinstvo
U LRP Sharka mě kdysi krásně zarezli ložiska a odpálil jsem pak motor 
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
darth.hokro píše:Převody, pokud jsou dobře zakryté, stačí tenkej film vazelíny. Polosy stříkni suchým teflonem či silikonem. Stejně je potom nejlepší to rozebrat a pořádně pročistit, sníh je svinstvoU LRP Sharka mě kdysi krásně zarezli ložiska a odpálil jsem pak motor
přesně to se mě stalo u himoto monstera, nejdřív to začalo jezdit pomaleji a začalo se to přehřávat, potom odešel motor uplně
Když to začne jezdit pomalu a přehřívat se, rozumný modelář autíčko důkladně zkontroluje... 
jinak jezdeni v zime je prdel ale pak to chce i kazdej tejden to proste fakt rozebrat, bys neveril kam vsade se to dostane
a jestli mas doma kompresor tak to chce po kazde vyfoukat
SOVA is YouR CO-pilot
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
njn, to jsem tehdy začínal
Od té doby už to poctivě servisuji preventivně 
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
Milan Nes píše:jinak jezdeni v zime je prdel ale pak to chce i kazdej tejden to proste fakt rozebrat, bys neveril kam vsade se to dostane
já to foukám, pak to jeste vezmu kartáčkem, a nechám vysušit u kamen