Vrčí serva HS5085MG

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Vrčí serva HS5085MG

#31 Příspěvek od jyrry »

HURVE83 píše:..... Ale stále si myslím že těch pár vteřin vrčení (než člověk klepne do pádla,aby přestalo) bych tolik nedramatizoval :P A v letu je servo takřka pořád v pohybu (pokud se bavíme stále o vrčení u EXTRA MX) :wink: .....

aha, tak ty na tom nemas klapky, zatahovaky, pumovnici .... to pak joooo, to pak je skoro sumak, ja psal o letadlech :-)
jyrry.webnode.cz
JMalik

#32 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:.......aha, tak ty na tom nemas klapky, zatahovaky, pumovnici .... to pak joooo, to pak je skoro sumak, ja psal o letadlech :-)

Jenomže zakladatel tohoto vlákna začíná svůj první příspěvek větou:
"Ahoj, mám Extru MX."
Takže se řeší to bzučení digitálních serv v tomhle letadle. (a já už jsem k tomu svoje napsal)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
bub60

#33 Příspěvek od bub60 »

Jak už jsem psal někde v půlce. Udělal jsem trochu vůle na táhlech a je to celkem dobrý. :)
HURVE83

#34 Příspěvek od HURVE83 »

,,Drondys,, Moc děkuji za odkaz na článek. (prostuduji :?: )

Jinak ,,jyrry,, jsme rádi že i moderátor se už zorientoval :D Pochopitelně bez urážky :wink:

Dle mně je hlavní podstata založení tohoto vlákna o vrčení serv v modelu EXTRA MX zdárně vyřešená a již bych už tady více neřešil :D hlavně že je nový majitel EXTRY ,,bub60,, spokojen a v něčem jsme mu poradili.
bub60

#35 Příspěvek od bub60 »

HURVE83 píše:,,Drondys,, Moc děkuji za odkaz na článek. (prostuduji :?: )

Jinak ,,jyrry,, jsme rádi že i moderátor se už zorientoval :D Pochopitelně bez urážky :wink:

Dle mně je hlavní podstata založení tohoto vlákna o vrčení serv v modelu EXTRA MX zdárně vyřešená a již bych už tady více neřešil :D hlavně že je nový majitel EXTRY ,,bub60,, spokojen a v něčem jsme mu poradili.

JJ letadlo je nachystáno na zálet. Jenom čekám na lepší počasí. :(
HURVE83

#36 Příspěvek od HURVE83 »

To mi všichni :D :D :D Až teda na některé odvážlivce co jim zima nevadí :oops: Já počkám raději až bude kolem 2-7stupínků :wink: Mám rád cit na kniplech. :|
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od jyrry »

JMalik píše:
jyrry píše:.......aha, tak ty na tom nemas klapky, zatahovaky, pumovnici .... to pak joooo, to pak je skoro sumak, ja psal o letadlech :-)

Jenomže zakladatel tohoto vlákna začíná svůj první příspěvek větou:
"Ahoj, mám Extru MX."
Takže se řeší to bzučení digitálních serv v tomhle letadle. (a já už jsem k tomu svoje napsal)

aha, tak ostatni co to resili obecne jsou taky OT? Nebo kazdy kdo tu napsal neco o svych zkusenostech ma doma to MX? :-)
Myslim ze digitaly (ale i analogy) vrci nejen v jednom konkretnim poletovadle...
jyrry.webnode.cz
JMalik

#38 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:..............Myslim ze digitaly (ale i analogy) vrci nejen v jednom konkretnim poletovadle...

To jsi to ale asi právě špatně pochopil.
Když budou vrčet analogová serva v té Extře, tak je něco špatně. Pokud budou pískat digitální serva v tomhle letadle, tak je to celkem normální.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
bub60

#39 Příspěvek od bub60 »

JMalik píše:
jyrry píše:..............Myslim ze digitaly (ale i analogy) vrci nejen v jednom konkretnim poletovadle...

Když budou vrčet analogová serva v té Extře, tak je něco špatně. Pokud budou pískat digitální serva v tomhle letadle, tak je to celkem normální.

V mém případě jsou to digitály. Ale to většina modelářů zná.
HURVE83

#40 Příspěvek od HURVE83 »

jyrry píše:
..............Myslim ze digitaly (ale i analogy) vrci nejen v jednom konkretnim poletovadle...

Taky myslím že to nepochopil :? A myslím že celou dobu mi o koze a on o voze,ale sorry. :wink:
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od jyrry »

........ :-)
jyrry.webnode.cz
JMalik

#42 Příspěvek od JMalik »

jyrry píše:........ :-)

Protože řešíš, že se na té MX mohou chovat podobně analogová i digitální serva a bude to OK.
Já tady říkám, že to tak není.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od jyrry »

a tak jo, nehadam se, jen jsem to bzuceni digitalu zkusil vic obecne, ne jen ten jeden pripad na jednom konkretnim letadle...

nechce to tu modelarinu brat tak vazne, je to hrackarina jako kazda jina :-)
jyrry.webnode.cz
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“