Protos 500
Re: Protos 500
A co ? Pro nás zákazníky je jednou pod kterou značkou se to bude nakonec prodávat.
Nebo ne?
Nebo ne?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
-
lubos.mandik
michalll píše:lubos.mandik píše:Stavim ted Protose bezpadlo a omylem jsem dal opacne viz. fotka ilustracni.
Na cyklice by se to melo otacet stranou A, ale mne se otaci stranou B. Je to problem? Nebo to muzu nechat.
Diky
Pro jistotu jsem mrknul na svého Protose a buď jsem tě nepochopil, nebo to mám taky dle tebe špatně...
Podle mě ty packy mají být orientované stranou "B" dopředu.
viz. náhodná fotka z gůglu: http://www.google.cz/imgres?q=protos+fb ... 29,r:1,s:0
Nj, ale na obrazku v manualu je to opacne,tak nevim. Jinak pro Krtka2k a spol misto detinskych poznamek, by treba bylo dobre napsat, cemu to vadi, treba spatne let. vlastnosti apod..
U FBL je to podle me jedno, ale u padla by asi byl problem s tahly od gripu, protoze by narazely.
Moje že byla dětinská poznámka?
Naopak. Původní dotaz byla dětinská otázka.
Od toho manuály jsou , aby se podle nich sestavení řídilo.
Naopak. Původní dotaz byla dětinská otázka.
Od toho manuály jsou , aby se podle nich sestavení řídilo.
Frsky X10S Carbon
-
lubos.mandik
krtek2k píše:Od toho manuály jsou , aby se podle nich sestavení řídilo.
Jenomže to by ten manual musel byt. Tohle na manual na sestaveni padlove hlavy a novou verzi bezpadlove hlavy navod neni.
Na cyklice by se to melo otacet stranou A, ale mne se otaci stranou B. Je to problem? Nebo to muzu nechat.
Tak podle čeho jsi zjistil , že by se to mělo otáčet stranou A ? Předpokládal jsem , že podle manuálu. Já přímo to samý mám taky, po manuálu jsem teda nepátral. Víc než o polohu očka jde o souběžnost táhla z desky na grip s hlavní osou NR.
Frsky X10S Carbon
Tak za sebe - já to mám jako na fotce a lítá mi to takto už pár měsíců a v pohodě
Skládal jsem taky bez manuálu. Geometrie takto vychází dobře, zatím to měnit nebudu. Možná po nějaké havárce...
Skládal jsem taky bez manuálu. Geometrie takto vychází dobře, zatím to měnit nebudu. Možná po nějaké havárce...
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Tak já se ještě jednou zopakuju:
Není důležitá orientace očka.
Důležitá je souběžnost táhla z desky na grip s hlavní osou.
Není důležitá orientace očka.
Důležitá je souběžnost táhla z desky na grip s hlavní osou.
Frsky X10S Carbon
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Nějak mě štvou dvě osičky v kameni hlavy co blokují zarážečku cykliky. V desce jsou od nich vytlačené dirky. Takhle se to ke mě dostalo a věřim že je to hned. Tak přemýšlím jestli zarážečku uchytit na koncích, aby nekoukaly dráty do prostoru, nebo je ufiknout. Jak to máte? Viz foto:
U MP to mám taky uchycený až u kamene a nejradši bych to ufiknul taky. Co jsem pochopil, tak tady není důležitý že pak nejsou páky od zarážky kolmo na hl. osu při středové poloze DC.
U MP to mám taky uchycený až u kamene a nejradši bych to ufiknul taky. Co jsem pochopil, tak tady není důležitý že pak nejsou páky od zarážky kolmo na hl. osu při středové poloze DC.
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
ja jich pulku ufiknul 
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jsem chtěl přečíst, tak to ufiknem 
Nemáte někdo v normální plastové verzi Protose regl v rámu uprostřed pod hlavním kolem? Mám CC 75A a je to taková kráva, že se nevejde do čumáku pod baterku. Musel bych vnitřek rámu upilovat abych ho tam nacpal. Takže se mi vešel pod to hl. kolo. Jde mi o to, jestli pak půjde srovnat těžiště. Baterky 6S 3000mAh 40C, s těma moc pod kabinou hejbat nejde a jěště těžítko na ocas DS650. Mám to dostavět takto, nebo vyřešit ten regl do čumáku? Dík...
Nemáte někdo v normální plastové verzi Protose regl v rámu uprostřed pod hlavním kolem? Mám CC 75A a je to taková kráva, že se nevejde do čumáku pod baterku. Musel bych vnitřek rámu upilovat abych ho tam nacpal. Takže se mi vešel pod to hl. kolo. Jde mi o to, jestli pak půjde srovnat těžiště. Baterky 6S 3000mAh 40C, s těma moc pod kabinou hejbat nejde a jěště těžítko na ocas DS650. Mám to dostavět takto, nebo vyřešit ten regl do čumáku? Dík...
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Já regl do čumáku zabrousil, ale 3000mah jsou už těžký , takže si regl nech pod kolem.
Frsky X10S Carbon
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Hm, tak to tak nechám, ale nelíbí se mi to
. Takhle musim i rx nechat zvenku a přitom je v čumáku místa jak nasr., ale rx dovnitř nechci. Zase je výhoda v přístupu ke konektoru k reglu do RX, castlelink bude určitě několikrát potřeba, než nastavim ten CC govík
. Jěště by jste mi mohli poradit rozmezí otáček pro rychlejší 3D. Lipotech s 15Z pastorkem, MSC CHamp. listí. Nastavil jsem pro začátek N-2200, I1-2400, I2-2500, jak zadám v softu víc jak 2500rpm tak už píše že nebude dostatek rezervy pro správnou funkci gov. Tak pak asi jen 16Z?
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Nechcete někdo?
viewtopic.php?f=98&t=46233
viewtopic.php?f=98&t=46233
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
Pls nejsou nikde informace jak sestavit FBL hlavu ze setovky? Nějak nemůžu sestavit gripy na příčnou. Ložiska jsem do gripů nandal podle návodu i s 0,2mm podložkou mezi axiálem a radiálem. A ted nevim jestli mám blbou příčnou hřídel nebo podložky mezi grip a kámen. Když dám podložky cca. 2,5mm tak tam chybí kousek k dotáhnutí a když dám ty užší podložky cca. 1,8mm tak mi zas čučí příčná moc ven. Poradíte?
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C