LA700
Re: LA700
Tak, kabina na LAčko je skoro hotová, chybí jen nalakovat!
Finále vypadá takto: http://pekocz.rajce.idnes.cz/RC_Heli_Canopy_-_Kabinky#KabinaFinale08.jpg
Před tím je vidět ještě 7 fotek z poslední fáze ... stříkání nápisů, zářezy do kabiny, atd. Taky je tam vidět, jak první pokus o nástřik písmen LA700 nevyšel. Stačila: moc silná vrstva řídké barvy, špatně ošmirglovaný základ a bylo to ... Prostě, spěchat se nevyplácí! Naštěstí se mě podařilo vše dokonale opravit, takže ve výsledku není první chybný pokus ani trošku vidět.
Finále vypadá takto: http://pekocz.rajce.idnes.cz/RC_Heli_Canopy_-_Kabinky#KabinaFinale08.jpg
Před tím je vidět ještě 7 fotek z poslední fáze ... stříkání nápisů, zářezy do kabiny, atd. Taky je tam vidět, jak první pokus o nástřik písmen LA700 nevyšel. Stačila: moc silná vrstva řídké barvy, špatně ošmirglovaný základ a bylo to ... Prostě, spěchat se nevyplácí! Naštěstí se mě podařilo vše dokonale opravit, takže ve výsledku není první chybný pokus ani trošku vidět.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Moc pěkný! A víš, jak by to bylo ještě pěknější? 
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Přesně
DD
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
No super, ještě nějaký fotečky celé heliny. 
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
Tak mi přišly nové listyPrvní dojem, že jsou závratně lehké. Na váze o 120g lehčí než SB. Helina bez baterek je pod 3kg 
Tak už se těším ven, až je vyzkouším.
Tak už se těším ven, až je vyzkouším.
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Tak to já mám zase opačný extrém- Champion FBL FAI 210g (krásně autorotují) 
QCopter ready . BEEROTOR U210 Racer , ale Hobby!
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
No záleží co od listů chceš.. Solidy jsou hlavně pro 3D a není potřeba takových výchylek jako u jiných listů. Svou váhou jsou dá se říct nezadusitelné a mají o mnoho menší nároky na opotřebení ložisek v gripech. Pokud vím tak ty máš 600mm? Ty jsem bohužel ještě nezkoušel.
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
ËWRYBADY píše:No záleží co od listů chceš.. Solidy jsou hlavně pro 3D a není potřeba takových výchylek jako u jiných listů. Svou váhou jsou dá se říct nezadusitelné a mají o mnoho menší nároky na opotřebení ložisek v gripech. Pokud vím tak ty máš 600mm? Ty jsem bohužel ještě nezkoušel.
Nezaujatý souhlas s Honzou
Jeti model
MS Composit
Bavarian Demon
MS Composit
Bavarian Demon