Kolo na D1

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
JosefSvejk

Re: Kolo na D1

#46 Příspěvek od JosefSvejk »

shake13 píše:
silcom píše:Kto tvrdí, že je to reál tak v živote nesedel na bicykli. :!: Inak video je to fajnové :)

Ja tvrdim ze je to real, a na bicykli som najazdil asi tolko, kolko je dvakrat okolo zemegule. :wink:

Přestože je už na druhé stránce vysvětleno, že se jedná o virál, ty tvrdíš, že je to reál. Fakt skvělé aprílové téma. Směju se celý den. :mrgreen:
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
robotmz

#47 Příspěvek od robotmz »

...mimochodom podľa toho čo tu píšete /video som nevidel, zajtra pozriem/ to je obyčajná montáž, ktorých je na nete milión a normálneho človeka už akosi ani neupútajú...
Aby som upresnil, tak tá vysoká rýchlosť sa nedá nijak inak dosiahnuť na bicykli, iba dole kopcom / nie lúkou, to by musela byť fakt pekná rovná lúka čo sa vertikál týka/ a to už musí byť "fakt" strmý kopec z nejakej horskej chaty, nikdy človek nedosiahne takej rýchlosti na nejakej ceste v normálnej verejnej komunikácii, pretože tam sú určité normy stúpania a klesania...
shake13

#48 Příspěvek od shake13 »

JosefSvejk píše:Přestože je už na druhé stránce vysvětleno, že se jedná o virál, ty tvrdíš, že je to reál. Fakt skvělé aprílové téma. Směju se celý den. :mrgreen:

A to si cital, ze maximalna dosiahnuta rychlost za sprievodnym vozidlom je nad 200km/hod? To uz je na teba az prilis, vsak? :mrgreen:
Skus si toto pozriet znova:
http://www.youtube.com/watch?v=BmpxJWAJbFM
Dialo sa tak pred vyse 20-timi rokmi a 110mph je asi 180 km/hod. Aj to je montaz?
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
shake13

#49 Příspěvek od shake13 »

No a ak to este niekoho zaujima, aky bol vyvoj v tejto oblasti jazdy bicyklom za motorovym vozidlom, tak nech si precita:
http://www.fredrompelberg.com/en/html/a ... record.asp
A este video:
http://www.youtube.com/watch?v=8ZghD1EZ9TA
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
JMalik

#50 Příspěvek od JMalik »

robotmz píše:...mimochodom podľa toho čo tu píšete /video som nevidel, zajtra pozriem/ to je obyčajná montáž, ktorých je na nete milión a normálneho človeka už akosi ani neupútajú...
Aby som upresnil, tak tá vysoká rýchlosť sa nedá nijak inak dosiahnuť na bicykli, iba dole kopcom / nie lúkou, to by musela byť fakt pekná rovná lúka čo sa vertikál týka/ a to už musí byť "fakt" strmý kopec z nejakej horskej chaty, nikdy človek nedosiahne takej rýchlosti na nejakej ceste v normálnej verejnej komunikácii, pretože tam sú určité normy stúpania a klesania...

Nejrychleji na kole dolů kopcem někde tady poblíž, pojedeš asi na sněhu ve Francii. Myslím, že ty dráhy jsou dvě, jedna v Les Arcs, druhá v Risoulu. V obou střediscích jsem byl lyžovat. Lyže a vybavení na ten letmý kilometr si můžeš půjčit na místě, pokud to chceš jet na kole, už to nebude tak snadné.
http://n-joy.cz/video/rychlostni-rekord-na-kole/81uml5qhdvqroojk
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
davehaja
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od davehaja »

Ta dráha je ve Vars,asi ses špatně díval když jsi tam lyžoval....
Na kole moc nejezdím,ale těch 110km/h je kapek přehánka že jo.
psena
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od psena »

Jojo Risoul potvrzuju, zkusil jsem si tu cernou co je hned vedle... ma stejnej sklon jak ten letmej kilometr, jen tam byly muldy do pasu, takze jsem se tam trapil asi 20 minut :mrgreen:
Samozrejme na lyzich, kolo jsem tam nemel :)
robotmz

#53 Příspěvek od robotmz »

Do tých 90 verím že by sa dalo hocikde pri najbližšej lyžiarskej chate pri dobrej odvahe a adekvátnom bicykli, bez turistov, ani by to nemusel byť downhilový špeciál s konštrukciou ako BMW 1200GS bez motora :lol: /Tetřev, Javovorý, Pustevny, Lysá hora/...
jag42

#54 Příspěvek od jag42 »

Občas jezdím na různých motorkách a na předjetí dodávky na rovině , při 100 km/hod, potřebuješ cca 10kW motor a ještě bys to předjížděl pěknou dobu. Takže ten na kole je tutově SUPERMAN. :lol: :lol:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od JirkaA »

robotmz píše:Do tých 90 verím že by sa dalo hocikde pri najbližšej lyžiarskej chate pri dobrej odvahe a adekvátnom bicykli, bez turistov, ani by to nemusel byť downhilový špeciál s konštrukciou ako BMW 1200GS bez motora :lol: /Tetřev, Javovorý, Pustevny, Lysá hora/...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: loni jsem na Javorovým málem sejmul cyklobuzeranta jedoucího šusem po asfaltce dolů. Do zatáček tam není vidět, silnice široká sotva na auto, vyletěl proti mně ze zatáčky dvacet metrů přede mnou, vyhrabal jsem se z toho pangejtu kam jsem mu uhýbal jen díky tomu, že mám náhon na všechny čtyři. Borec to ustál, ještě měl blbý kecy. Měl jsem mu dát přes držku, bezmozkovi.
Nejezdím tam pro svou zábavu ale pracovat, občas servisuju zařízení co tam má umístěné záchranka. Od té doby dole pod kopcem zapínám sirénu, raději naštvu pár turistů a ekoteroristů, než abych vyškrabával zbytky cykloblba ze stěračů. A to už vůbec raději nepomyslet na to, co by takovej blb napáchal ve skupince pěších turistů. :roll:
OK2WY
DAF
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od DAF »

to Jirka A a rám před chladičem máš? Nemáš! Tak si ho tam namontuj. :wink: Bohužel podobných idnividuí, a je jedno na čem zrovna jednou, případně ani na ničem jet nemusí, se kolem pohybuje takové množství, že je to k breku.
Hitec Aurora 9X
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od JirkaA »

DAF píše:to Jirka A a rám před chladičem máš? Nemáš! Tak si ho tam namontuj. :wink: Bohužel podobných idnividuí, a je jedno na čem zrovna jednou, případně ani na ničem jet nemusí, se kolem pohybuje takové množství, že je to k breku.

Nojo, no, chtělo by to takovou tu radlici na odhrnování spících bizonů z kolejí, jak měly mašiny na Great Western Railway..

Obrázek
OK2WY
JMalik

#58 Příspěvek od JMalik »

davehaja píše:Ta dráha je ve Vars,asi ses špatně díval když jsi tam lyžoval....
Na kole moc nejezdím,ale těch 110km/h je kapek přehánka že jo.

Díval jsem se dobře, to středisko je Risoul/Vars.
Bydlel jsem v Risoulu, permanentka je na středisko, dráha je ve Vars.
110 je skutečně přeháňka, mohl bych to tak nechat, ale ve skutečnosti jsem jel jenom lehce nad 100. Šlo jenom o těch 100km/h.
(Ale tu rychlost jsem nejel tam, bylo to na asfaltu)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
robotmz

#59 Příspěvek od robotmz »

Na javorovom som bol na bicykli, ale išiel som kultúrne :lol: takže som to nebol ja...
Ináč riskol som to 2 x aj autom hore, aj keď je tam zákaz.
Na bicykli sme tam dobre poblúdili, asi vyše hodiny :-)))
Z Polomu /Tetřev/ je tá prvá úzka rovinka, kde vidíš až dole a potom je 180 st. zatáčka a tam sa dá...
Ak vieš na bicykli, tak dokážeš s dobrými gumami zabrzdiť okamžite, a ak nie, vždy je ešte priekopa :lol:
Najväčší adrenalín bol keď som schádzal PUSTEVNY autom do Trojanovíc :lol: :lol: :lol:

edit: tak som videl to video, väčšiu hovadinu som ešte nevidel. Uveriť tomu môže len človek čo nesedel nieže na bicykli, ale ani ako dieťa na trojkolke či kolobežke, bez urážky... Ak tam mal nejaký ešte iný pohon, ako svoje telo, už je to o inom...
JosefSvejk

#60 Příspěvek od JosefSvejk »

shake13 píše:
JosefSvejk píše:Přestože je už na druhé stránce vysvětleno, že se jedná o virál, ty tvrdíš, že je to reál. Fakt skvělé aprílové téma. Směju se celý den. :mrgreen:

A to si cital, ze maximalna dosiahnuta rychlost za sprievodnym vozidlom je nad 200km/hod? To uz je na teba az prilis, vsak? :mrgreen:
Skus si toto pozriet znova:
http://www.youtube.com/watch?v=BmpxJWAJbFM
Dialo sa tak pred vyse 20-timi rokmi a 110mph je asi 180 km/hod. Aj to je montaz?

Proč bych to měl číst? Ty ovšem tvrdíš, že uvedené video je reál. A to je mi k smíchu. :)
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“