Jaké samolepky na RC modely potřebujete?
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké samolepky na RC modely potřebujete?
Jináč teda abych osvětlil jak nálepky s FASST logem nejlepší získat je přes ROBBE, neboť je distribuují zcela zdarma takže když kontaktujete svého distributora a on bude dostatečně ochotný tak se nemusíte drbat s podomáckým tiskem. Já sem byl navíc ještě třeba obdařen "machršnůrkou"
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Jináč teda abych osvětlil jak nálepky s FASST logem nejlepší získat je přes ROBBE, neboť je distribuují zcela zdarma takže když kontaktujete svého distributora a on bude dostatečně ochotný tak se nemusíte drbat s podomáckým tiskem. Já sem byl navíc ještě třeba obdařen "machršnůrkou"
Prosím můžeš mně prosím poradit jak získat,takové krásné menu co jsi jak říkáš zdarma obdržel?
Já své distributory mám dost různě,takže chápu dobře že si mám někoho vybrat a říct mu dovezte mně balík samolepek? Myslím že se všemi vycházím skvěle,ale o tomto teda nikdo nic neví... Sice jsem již nějaké splašil,ale chtěl bych přesně to co máš ty
Děkuji. klidně prosím o SZ.
Prosím můžeš mně prosím poradit jak získat,takové krásné menu co jsi jak říkáš zdarma obdržel?
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
HURVE83 píše:Prosím můžeš mně prosím poradit jak získat,takové krásné menu co jsi jak říkáš zdarma obdržel?Já své distributory mám dost různě,takže chápu dobře že si mám někoho vybrat a říct mu dovezte mně balík samolepek? Myslím že se všemi vycházím skvěle,ale o tomto teda nikdo nic neví... Sice jsem již nějaké splašil,ale chtěl bych přesně to co máš ty
![]()
Na tom néni nic tajného do SZ, prostě jedná se o tyto produkty a kde je cena uvedena 0,00€ tak si může distributor objednat zdarma a vám předat viz: http://www.robbe.de/zubehoer-ersatzteil ... ittel.html
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
Juu
skvělé moc děkuji.