bylo mě líto Alfy, jak je po loňsku celá "vorvaná" a "ublemcaná" od CA a Purexu. Tak jsem přetáhl vrypy v křídlech šlehaným tmelem, vyřadil prodlužky k servům (velmi nespolehlivé), obrousil celý trup do hladka (loni jsem ho laminoval, ale povrch byl hodně nerovný). Vyčistil vnitřek trupu a odstranil masivní držák pro kameru (bude na SkyClimberovi). Odstranil závaží a posunul lipolky víc dopředu. Alfa je o nějakých pár desítek gramů lehčí. Pak jsem nalepil zespodu na křídla 1,5mm překližku v místě, kde se zasouvají do trupu (byla tam vůle 1-2 mm a křídla nedržely), srovnal jsem ještě více vzepětí.
Nakonec jsem trup Alfy zlehka stříknul a dal nový design. Jo a stříknul jsem i kužel stříbřenkou a přes to lesk lak - vypadá teď jak kovový.
Dnes ráno nefoukalo - tak jsem nabil dvě 2článkové 2200mAh aku. 2x30 minut ve vzduchu na 1/4 - 1/2 plynu. Paráda, sluníčko už topilo, lítal jsem s dvěma káňáty - pořád se má člověk od nich co učit - jak to točili nad vrcholem kopce. Zajímavé, že neprotestovaly a vzaly mě do hejna, byly docela nízko.
... tak jsem s nima kroužil, ležíc na zádech, ticho, nikde ani noha. Jeden z nejlepších zážitků ...