Letiště v okolí újezda nad lesy?Praha 9
- Lukáš Kuba
Letiště v okolí újezda nad lesy?Praha 9
Vím že tu pár modelářských letišť je ale sháním něco kde bude asfaltová plocha,potřebuji ze země zvlétnout s větroněm a rád bych asfalt model se na něm rychleji rozjede a já vůbec netušim jak dlouhou rozjedovou dráhu bude potřebovat.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letiště v okolí újezda nad lesy?Praha 9
Jestli se ti nějaká taková podaří nalézt, tak dej vědět, taky by se mi občas hodila 
- Lukáš Kuba
Jedno rozumný a opečovávaný je vedle štěrbohol,ale po zjištění jak příjemný tam chodí lidé tak tam už radši nikdy nepůjdu.Tak hledám dál.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
Lukáš Kuba píše:Jedno rozumný a opečovávaný je vedle štěrbohol,ale po zjištění jak příjemný tam chodí lidé tak tam už radši nikdy nepůjdu.Tak hledám dál.
To si nesmis tak brat. Ja tam byl parkrat a spis mi vadilo, kolik tam bylo lidi. Ted uz jetam pry zavora a mohou tam jen clenove.
Není přímo za rohem, ale je tam asfaltka fackt dost dlouhá - http://www.mapy.cz/#q=Jirny&t=s&x=14.93 ... 59819&z=13 . Byl jsem tam s jedním známým. Mají tam nějaká pravidla, ale protože jsem tam byl jen asi 2x na návštěvě, tak jsem se blíž nezajímal. Pokud tam přijedeš, bývá tam závora, která se dala objet (jak je to dnes nevím). Je velký předpoklad, že tam nějaký modelář bude, tak se domluvíte.
Hitec Aurora 9X
- Lukáš Kuba
Díky za typ,znám to tam,jezdil jsem tam na motorce,taky mě to napadlo ale je to myslím teď letiště pro normální malý letadla,ale nejsem si jistý.
Hele nevím, byl jsem tam asi dvakrát, pokaždé pozván kolegou. Vím, že tam byly problém, protože právě různí motorkáři, a jiní "závodníci" tam zkoušeli své stroje. Jezdívala tam autoškola a učiteli naprosto jedno, že proti němu letí 5ti kilový model s 30 benzínem a mastí to 150. Spoléhal, že se mu modelář uhne. V případě poruchy třeba serva by to byl problém. A to už při příjezdu viděl, že se tam létá o stošest!!! Jezdil kolem nás, jakoby se nechumelilo. Za volantem seděla nesmělá blondýnka, která byla ráda, že jede 20. Pak tam mělo dojít k nějaké dohodě a rozdělení "sfér vlivu". Musel bys tam dojet a obhlídnout to. Plochá je to krásná, která právě láká jak modelářa, tak různé motoristy, kteří své stroje z různých důvodů nemohou, nebo nechtějí prohánět v běžném provozu. Pamatuju, že tam jezdily i různé motokáry a bugyny.
Hitec Aurora 9X
- Lukáš Kuba
uvidím jaké bude zítra počasí a jel bych to tam zkusit.