Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
Re: Beta 1400 - souhrn a nová diskuze
tak si budes kupovat to iste len 2x drahsie a v inom obale?
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem měl dnes první crash s Betou, ale nic vážného, prostě jsem byl moc dlouhej na přistání (a ty zatracený trimy na Cadetovi měly nulu zas jinde!)...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hma-NvKEZE0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hma-NvKEZE0[/youtube]
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem s Bixlerem konečně taky zakroužil v termice. Musím říct, že po cca 10 minutách jsem toho měl plné zuby, krk mě bolí ještě teď. Jak to řeší ostatní? Neumím si představít, že bych vydržel půl hodiny se zlomeným krkem.
dnes som vytiahol fungel novu betu na take to podvecerne polietanie.... a hned som aj odrazil cumak
mal to byt aj moj uplne prvy let, ale vyzera to ze na ten si budem muset este pockat, a budem muset pohladat niekoho z okolia, kto by mi ukazal co a jako...
Bumpy_SK píše:tak si budes kupovat to iste len 2x drahsie a v inom obale?
Nekomu staci jen pocit, ze si to koupi v nasem kramu nebo z nemecka
Beta 1400, FS-CT6B, HPI HELFIRE 4,6, Nomadio React, Duratrax Vendetta ST
mbiron píše:Bumpy_SK píše:tak si budes kupovat to iste len 2x drahsie a v inom obale?
Nekomu staci jen pocit, ze si to koupi v nasem kramu nebo z nemecka
Nejde o pocit ale o zkusenosti uzivatelu
Tak ja mam z HK Transmetic 1800mAh a naprosta spokojenost, dopajel jsem konektor.
mbiron píše:Tak ja mam z HK Transmetic 1800mAh a naprosta spokojenost, dopajel jsem konektor.
Taky jsem nakonec zkoncil u HK turningy. Jeste jeden technickej jakej konektor je lepsi dean-T bo XT60?
Ja mel puvodne XT60 vyhodu ma v tom ze letovany drat vlastne zapadne do te diry, nevyhodu bych videl v docela nekvalitnim plastu ktery se strasne hrej a pak se mi ten konektor vyhnul a musel jsem to znovu nahrivat abych to srovnal. Protoze pantata pouziva dean - T tak jsem to sjednotil a mam ho uz taky. Nevyhoda tohoto konektoru je docela festovni a mam co delat je od sebe rozpojit a taky pri letovani bacha na kratas 
mbiron píše:Ja mel puvodne XT60 vyhodu ma v tom ze letovany drat vlastne zapadne do te diry, nevyhodu bych videl v docela nekvalitnim plastu ktery se strasne hrej a pak se mi ten konektor vyhnul a musel jsem to znovu nahrivat abych to srovnal. Protoze pantata pouziva dean - T tak jsem to sjednotil a mam ho uz taky. Nevyhoda tohoto konektoru je docela festovni a mam co delat je od sebe rozpojit a taky pri letovani bacha na kratas
Tak ja ma dean-T a muzu jen potvrdit ze dostat je od sebe da zabrat, vzdycky seskubnu i regulator ze suchace
Pekacek77 píše:PsajchoCZ píše:A to pipnuti bych tipl na nespolehlivost CADETA ale nejsem si tim jisty.
Tady je video, kde je slyšet, jak si Bětka vesele pípá. Jak pípla na zemi, krátce na vteřinku nereagovala, pak je slyšet protočení motoru, to už zase poslouchala.
Chci navěsit na Bětu GoPro kameru a mám trochu obavu, abych o ní nepřišel.
JInak tady se muzes mrknout jak to dopada kdyz se spolehas na CADETA jako ja xD Predem sry za delku videa http://www.youtube.com/watch?v=VPsix_ay3lE
Jinak skody nula
- Pekacek77
- Kontaktovat uživatele:
PsajchoCZ píše:jak to dopada kdyz se spolehas na CADETA jako ja
V čem byla chyba? Mě tedy Beta při vypnutí vysílače pípá jinak, máš verzi III? Každopádně teď je vše kromě EPP, serv a baterie co jinak je na palubě na reklamaci... Rozjížděly se trimy na vysílači, pípalo to v útrobách Bety jen tak, křidélka si občas hrkly, že mi Beta zamávala křídly, motor má vůli snad od začátku. Tak uvidím, jak to dopadne, v prodejně mi řekli, že u Pelikána ve vysílači něco vymění.
Jdeš do jiného rádia? Co jsem slyšel, tak Spectrum taky není zázrak spolehlivosti a rádio za desítku si pořizovat nechci.
Pekacek77 píše:PsajchoCZ píše:jak to dopada kdyz se spolehas na CADETA jako ja
V čem byla chyba? Mě tedy Beta při vypnutí vysílače pípá jinak, máš verzi III? Každopádně teď je vše kromě EPP, serv a baterie co jinak je na palubě na reklamaci... Rozjížděly se trimy na vysílači, pípalo to v útrobách Bety jen tak, křidélka si občas hrkly, že mi Beta zamávala křídly, motor má vůli snad od začátku. Tak uvidím, jak to dopadne, v prodejně mi řekli, že u Pelikána ve vysílači něco vymění.
Jdeš do jiného rádia? Co jsem slyšel, tak Spectrum taky není zázrak spolehlivosti a rádio za desítku si pořizovat nechci.
Chyba byla si v tom ze jsem mel anteny na primaci kolmo k sobe tak jak je psano. Udelalo mi to 3x tak jsem je nechal volne v trupu (krizi se) a od te doby nic. Dokonce jsem vzal koule do rukou a nechal jsem si plachtit betu v 90m, tam kdyby selhal tak jsem byl bez era
Borek píše:Tak jsem s Bixlerem konečně taky zakroužil v termice. Musím říct, že po cca 10 minutách jsem toho měl plné zuby, krk mě bolí ještě teď. Jak to řeší ostatní? Neumím si představít, že bych vydržel půl hodiny se zlomeným krkem.
Nvm zkus treba neletat si nad hlavou ale 30m od sebe at mas hlavu jen mirne zvedlou.
Poznámka ke konektorům XT60: bylo to tady už jednou řešeno. Abys předešel tomu, že plast přehřeješ a kovová část konektoru se posune je potřebné při pájení spojit samici se samcem. Pak je tento problém eliminován.