Tyčový mixér - jaký koupit?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Tyčový mixér - jaký koupit?
Jsem trochu patriot, tak jsem asi tak před dvěma roky koupil 600W ETA Eclipse a taky dobrý. Tichý, silný, regulovatelný, dá se dokoupit spousta příslušenství, servis za rohem.
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
saint21 píše:selinak píše:mám ten černej bosch 650W ...a je naprosto dokonalej!!!!
už bych si nikdy nekoupil jinej!!
Děkuji za chválu značky, kterou servisuji již 14 let
To by se mi hodila jedna pomoc
Ještě jsem se o to nezačal zajímat úplně max do hloubky, ale v žádným normálním obchodě se to neprodává...
Mám brusku bosch PEX 400AE (nejnovější typ) potřeboval bych na ni sehnat novej brusnej talíř
...suchej zip na talíři po dost velkým zaprášení dostatečně nedržel a pak jsem ho i lehce obrousil...zatím jsem to vyřešil jenom přilepením jinýho suchýho zipu, ale není to vono...
Kdyby byla možnost objednání, tak bych byl moc rád, kdybys mi napsal aspoň přibližnou cenu na vladan@vesely.eu ..pak bych si to klidně vyzvedl v Brně
Xxx
Bohužel s tím nepomůžu. Mám na starossti jen bílou techniku, ale pokuď něco potřebuješ z černé tak sem http://www.bosch-zlin.cz/. Je to známý. Velmi rychlí a kvalitní servis!
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
S úspěchem používám asi nezničitelný Zepter Mixsy ..... není zrovna z nelevnějších
MK Katoda Sokolov :-)
My tyčák vubec nepouzivame, ale koupili jsme klasicky dvoumetlovy rucni mixer a jako prislusenstvi v cene, je k tomu tyc, co se montuje zezadu.
Nevim, jak casto tva maminka pouziva tycak, ale pisu to proto, ze i takova moznost existuje.
Nevim, jak casto tva maminka pouziva tycak, ale pisu to proto, ze i takova moznost existuje.
Jo ten právě máti měla dokud ho nepůjčila sousedce. A teď se nějak zhlídla v tom tyčovým. Takže asi tak. Radek
ICQ 638556901
- rbiciste
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:Tak je to tenhle: http://www.braun.com/cz/household/food- ... rmony.html
Naprostá spokojenost výkonu na rozdávání.
Máme několik let doma a funguje v pohodě. Používáme většinou na přípravu gelu na praní v kýblu (mýdlo s jelenem, soda na praní, voda).
Radovan
Ahoj až teraz som sa dozvedela o Tvojej otázke. Ja ako žienka domáca s dnešnými skúsenosťami by som tyčový mixér bez budúcej užívateľky nekupovala. Doma mám braun, ktorý sa delí na polovicu. Výhoda pri umývaní ale aj skladovaní. Po druhé je veľmi dôležé aby bol do ruky pohodlný pretože niekedy keď sa drtia
kolajnice
alebo ľad tak ho treba držať trošku dlhšie a niekedy sa s ním v hrnci manévruje. To značí, že aj napriek dostatočnému výkonu by mal byť ľahký-váhovo. A znova ak má mamča krehkejšiu ruku nemôže mať tyčový mixér s väčším priemerom presne kvôli únave zápästia či dlane pri mierrne dlhšom úžívaní.
Veľa zdaru pri výbere.
Veľa zdaru pri výbere.