Jasně, máš pravdu více méně na trhu jsou jen tyhle dva osvědčený systémy,ale co se týče vrtasů můžeš jsem ještě započítat MSH MiniProtose, sice je to o pár tisíc víc, ale design i kvalita, bych řekl, že je lepší.
Ono vlastně i u toho T rexe bych si byl více jistý kvalitou, jelikož mnoho strojů od této firmy v poho funguje, což se tu lehce můžeš dočíst.. Kdežto Blade 450x je novinkou od HH tím, pádem, těžko říct,jak to mají vychytané,navíc už předtím párkrát předvedli,že ne vše od nich je super.. Mám obavy z toho, aby vrtas nepadal z oblohy kvůli špatnému řemeslnému zpracování, nebo nečochtalo hlavní kolo atd.
Co se týče těch bezpádlových systémů,tak na rcgroups, helifreaks, ale i tady se můžeš dočíst, že 3Gx od Alignu má problémy, at už je to špatná kvalita elektroniky, což končí reklamací,nebo ztráty ovladatelnosti vrtasu, což asi končí havárkou.. Ale abych jim nekrivdil, prý z druhou generací už je to lepší..
Na beastX jsem snad nic špatného nenašel, ale na 450x jo, prý mají problémy s tím,žese jim divně chovají serva a odchází motory, což mě v první chvíli dost od koupě odradilo, ale může to být jen náhoda pár vadných kusů, proto čekám, až si to někdo koupí,abych mohl posoudit..
Musím se přiznat,že ze stavby mám taky strach, ale ten pořádný strach mám až z nastavení, jelikož ze stroje velikosti 450 mám slušný respekt