Podotýkám, že jsme udělali přesnou kalibraci acc i kompasu a kopter normálně lítá a stabilizuje jak má a nikam neutíká.
GPS je tedy ok, ale pravděpodobně bude nějaká drba na desce, pošlu ji tedy na reklamaci.
jaroslav.falcon píše:... jo jeste pro kolegu co ma problem s go home jestli nepomuze ofset magnetometru, gps urcuje taky sever a muze byt rozdil mezi opravdovým severem a magnetickym.
jaroslav.falcon píše:To jsem zvědav jak to vyreklamuješ. Pokud ji máš z googluckbuy, tak tam mi ani neodpovídají na maily.
dobre vediet, zide sa mi pri "montazi". Cakam na svojho Rabbita uz od 28. septembra a stale nedorazil, tak aspon zbieram uzitocne informaciecptFlyer píše:...deska je ok a rušila to rozvodná deska
cptFlyer píše:njosefcentrumcz: Zkus to na 5 kanále, mně totiž cokoliv dám na 6 kanál nefunguje a nevím pročpřitom Data Display ukazuje, že přepíná. Pokud tu samou funkci přiřadím na 5 kanál tak je to ok.
Jo a mám fw 220.
johny107 píše:Uz davno som pisat ze dr...na celu rozvodovu dosku..Ani neviem kde by som ju vopchal..A neni nic horsie jak pripajkovane draty k rozvodovej doske bez moznosti to nejak zaizolovat..
Neni jednoduchsie rozobrat regulator,napajkovat dlhsie tensie draty,uplne stacia 0,75-1mm2 prierez a potom ich spajkovat dokopy na jeden hrubsi ku baterke??Jednak uspora hmotnosti a spolahlivost nadovsetko..To je jasne uz len z principu, ze pri pretekani prudu vznikaju magneticke polia,ktore rusia magnetometer..