czpredseda píše:Ahoj všem. Jak je to se zamýšleným webem o Betě? Spustil jsem včera menší projekt http://www.rc-foto.cz na kterém píšu články o různých věcech pro modely, focení z modelů, mých projektech a podobně. Pokud by byl zájem, přidal bych tam rubriku o Betě, kde by bylo možné důležité věci, které se zde objevily nějak shrnout, protože vlákna jsou již nemožně dlouhá a pamatuji si, jak obtížně jsem z nich tahal informace. Uvítal bych, kdyby měl někdo zájem na psaní článků spolupracovat. Viděl bych to na pár článků o setových věcech, jak začít, čemu se vyhnout při nákupu, čím nahradit rozbité komponenty, úpravy a tak podobně. Díky!
Ahoj, Já zamýšlím udělat přímoweb o mé betě, vychytávky, pozbírat prispevky z fora a dat to na muj web. Jenze mam problem, ze ikdybych dal treba wordpress na free hosting od webzdarma.cz, tak je to strasne pomale. Napadlo me tedy si napsat stranky sam, coz není problem, ale zase to bude chvilku trvat. Zatim jsem u grafiky ve photoshopu, az bude hotova, tak pak napisu nejaky web s informacemi. Administracni rozhrani nebude treba , protoze se v tom vyznam, kdyz si je zvladnu napsat sam
Kluci tady rikali, ze by to bylo super, ale jak rikam, casu je malo.. Ale kdo vydrzi, tak se docka. Doufam, ze me nikdo neukamenuje,
kdyz sjedu vsechno co je tady na forech o bete + kazdy prizpevek bude mit samozrejmne autora, ktery to zde napsal. Tak snad se
nikdo nebude zlobit...