Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
rok 1983 ,18 let a klíče od kulturáku---spásná myšlenka založit kapelu at máme v zimě kam s partou chodit do tepla
ba ne, děsně nás to tenkrát bavilo.
kvalita nahrávky je samozřejmě poplatná době vzniku a výkonnosti záznamového zařízení--tuším kotoučák B4 a nějakej mikrofon co do toho šel zastrčit trošku jsem to ještě vylepšil přehráním na foták
proč se stydět za něco, co vydělá na chleba i vrtulníky?
Vy si s kamaradama muzikantama nevykladate vtipy o violistech? Treba jeden kterej si pamatuju.. proc nemuze violista dostat AIDS? Protoze i ten virus ma svou hrdost. Atd , je toho fakt hodne..navic vse je to pravda, jsme vlastne takovi paramuzikanti.
No já neumím hrát na nic. U nás v rodině se spíš věnovalo sportu tak nějak nám to šlo líp a to ženské pokolení rodiny závodně plave a mužské se závodně pere i když s úspěchy jen na republikové úrovni. Tak nějak to máme nastavené asi jinak. Osobně obdivuji každého, kdo na něco hraje, jednou v mládí jsem se pokoušel naučit hrát, ale nemám na to ruce a asi i hudební hluch. Jinak, kdo by si myslel, že jsem jen vymlácená palice tak jsem maturoval s vyznamenáním
no já si myslím že každý, kdo se začne učit už třeba od 7mi let, tak se naučí všemu (hudební sluch atd...) když s tím člověk začne pozdě už to nejde tak zlehka. Já už po půl roku chození do hudebky zahrál první písničku i s bráchou babičce n narozky. Do teď si vzpomínám jaká to byla ,,óda na radost"
proč se stydět za něco, co vydělá na chleba i vrtulníky?
Jirko, o nás muzikantech si všichni akorát myslí, že si vyděláme.Ale neni tomu tak.Umění je strašně nedoceněné.A s paplikem nesouhlasím.Hudební sluch je vrozený, musíš to mět od malička,když chceš na něco hrát DOBŘE.
Jojo, je to uplne stejna "bezedna dira" na penize jako ta modelarina... (nepocitam tech nekolik malo profi muzikantu, kteri jsou opravdu za vodou a o neco vic nestastniku, kteri se tim rozhodli zivit a hudlaj kazdou noc nekde v baru za par stovek)
Jste mne kurnik sopa nasadili peknyho brouka do hlavy s tim ukulele... akorat to bude chtit elektroakustiku, jinak je v hospode proti desitce dalsich nastroju trochu out..
Zkus maly banjo a nepotrebujes elektriku, kytary prerves. Treba neco takovyho - http://www.pmuzik.cz/p18419-OZARK-2035- ... Banjo.html nebo mandolinovy 8mi strunny (mel jsem ho kdysi par let pujceny, dabelskej nastroj).
Abu píše:Zkus maly banjo a nepotrebujes elektriku, kytary prerves. Treba neco takovyho - http://www.pmuzik.cz/p18419-OZARK-2035- ... Banjo.html nebo mandolinovy 8mi strunny (mel jsem ho kdysi par let pujceny, dabelskej nastroj).
Prave ze mandolinovy i petistrunny benzo tam uz mame, bylo by prebenzovano. Mandolinu obcas taky..