TSA 700E
TSA 700E
Uvažuju nad nákupem TSA 700E, ale nic moc o té helině nevím. Nějaké postřehy a zkušenosti i z druhé ruky?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Re: TSA
Tak to není zas tak nová helina. Jen je převážně ve státech a tady moc ne. Uvažuju silně o ní - servisní manuál se mi moc líbí, ale chtěl bych předem nějaké reference od uživatelů.
http://tsamodel.com/pdf/700e.pdf

http://tsamodel.com/pdf/700e.pdf

Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Bozzda si ju dnes zaregistroval na Krtkování tak asik bude k prohlédnutí a o zkušenosti se beztak take podělí 
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
No, bys zřejmě musel napsat na nějaký americký forum. Tam nějaká "z provozu" rada se dá sehnat. A však doporučuju i tak dobře filtrovat - je to tam občas divoký. Tady budeš holt průkopníkem - pořídíš něco co tu nikdo asi ještě nemá.
Tzn, že může nastat jakýkoliv scénář.
Od toho nerůžovějšího - že to postvíš bez jediného problému a tři roky vyjma kontrol na to nebudeš muset sáhnout.
Ale i ten nejčernější je v sázce, že se to bude srát a neuděláš třeba s Tvým štýlem letu ani 20, po sobě jdoucích, letů bez potřebné údržby.
Vypadá to konstrukčně zjaímavě, něco je nové, něco mi silně připomíná již známou konstrukci, ale ....... to vůbec nic neznamená. Nejhorší na tom je to, že se vše ukáže až provozem. Nic víc a nic míň Ti nikdo napsat nemůže.
Proč utíkáš od LA, já mněl takový pocit, že jsi se v té heli našel?
PS: Jediný co se mi nelíbí je ta výkresová dokumentace. Ale přiznávám že ta nelítá.
Tzn, že může nastat jakýkoliv scénář.
Od toho nerůžovějšího - že to postvíš bez jediného problému a tři roky vyjma kontrol na to nebudeš muset sáhnout.
Ale i ten nejčernější je v sázce, že se to bude srát a neuděláš třeba s Tvým štýlem letu ani 20, po sobě jdoucích, letů bez potřebné údržby.
Vypadá to konstrukčně zjaímavě, něco je nové, něco mi silně připomíná již známou konstrukci, ale ....... to vůbec nic neznamená. Nejhorší na tom je to, že se vše ukáže až provozem. Nic víc a nic míň Ti nikdo napsat nemůže.
Proč utíkáš od LA, já mněl takový pocit, že jsi se v té heli našel?
PS: Jediný co se mi nelíbí je ta výkresová dokumentace. Ale přiznávám že ta nelítá.
TSA není Align a tak prosím neporovnávat. TSA není firma, která by se jen tak najednou objevila. Nějaký pátek tady už je.
Mám rád high-end hračky a snad jsem s TSA nešlápl vedle. Zatím podle otevření krabice, prostudování materiálu jen žasnu. Jakoby někdo vzal všechny heliny na světě (i historicky) a poučil se z nich. Doporučuji prostudovat manuál.
Co se týče materiálu, tak zatím nemám co bych k tomu řekl. Vše vypadá velmi hezky, ale dokud to nepostavím a něco nenalítám, tak nemohu soudit. Však já se s vámi o svoje zkušenosti podělím
Howku, tohle by mohla být helina, která vydrží tvoje zacházení, ikdyž dokud se to nezkusí, tak ti to s jistotou nikdo neřekne. To hlavní kolo je široké jako můj palec a volnoběžka vapadá taky hodně robustně
Jak to budu skládat, tak sem naházím nějaké fotky.
Pro rejpaly. Goblin stále zůstává mojí nejvíc oblíbenou helinou. Nemohu ale přeci lítat s jedním jediným vrtulníkem. To dá rozum, že?
Mám rád high-end hračky a snad jsem s TSA nešlápl vedle. Zatím podle otevření krabice, prostudování materiálu jen žasnu. Jakoby někdo vzal všechny heliny na světě (i historicky) a poučil se z nich. Doporučuji prostudovat manuál.
Co se týče materiálu, tak zatím nemám co bych k tomu řekl. Vše vypadá velmi hezky, ale dokud to nepostavím a něco nenalítám, tak nemohu soudit. Však já se s vámi o svoje zkušenosti podělím
Howku, tohle by mohla být helina, která vydrží tvoje zacházení, ikdyž dokud se to nezkusí, tak ti to s jistotou nikdo neřekne. To hlavní kolo je široké jako můj palec a volnoběžka vapadá taky hodně robustně
Jak to budu skládat, tak sem naházím nějaké fotky.
Pro rejpaly. Goblin stále zůstává mojí nejvíc oblíbenou helinou. Nemohu ale přeci lítat s jedním jediným vrtulníkem. To dá rozum, že?
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
baui píše:V říjnovém čísle RC Heli Pilot je asi 4-stránková recenze nitro varianty a docela ji chválí. Můžu případně naskenovat...no, spíš nafotit vzhledem k momentální frekvenci návštěv kanclu
Sem s tím.
bavarianDemon 3X a 3SX
boZZda píše:Pro rejpaly. Goblin stále zůstává mojí nejvíc oblíbenou helinou. Nemohu ale přeci lítat s jedním jediným vrtulníkem. To dá rozum, že?
Protos ma nejaky problem? Uz nebavi, nestaci ..?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Lada1 píše:boZZda píše:Pro rejpaly. Goblin stále zůstává mojí nejvíc oblíbenou helinou. Nemohu ale přeci lítat s jedním jediným vrtulníkem. To dá rozum, že?
Protos ma nejaky problem? Uz nebavi, nestaci ..?
Velký vrtulník je velký vrtulník. Protos je fajn, ale není to to samé jako velký vrtulník.
bavarianDemon 3X a 3SX
Howking píše:Uvažuju nad nákupem TSA 700E, ale nic moc o té helině nevím. Nějaké postřehy a zkušenosti i z druhé ruky?
Mám Nitro verziu postavenú a niet tomu čo vytknúť ... ale zálet bude už len na jar
TSA 700N, Velocity 50
T-Rex 450 PRO
DX18
T-Rex 450 PRO
DX18