zdravim panove
potreboval bych poradit jak opet zprovoznit prevodovku na starem autobusu skoda sd-11 od itesu co puvodne byla na bowden. bohuzel behem let se kamsi poztracela cela prevodovka a zbylo jen ozubene kolo na napravove ose. predpokladam ze dostat se k original dilum je dnes prakticky nemozne ale vzhledem k prolisu pro to kolo by bylo rozumne zacit stavet na nem. nevite nahodou co je to za mod?
obracim to v hlave uz nejakou dobu a zatim jsem na nic pouzitelneho neprisel takze kdyby se nasla moznost jak to pekne zprevododovat do pomala pro pouziti s mini-z motorkem budu vam moc vdecny.
uz jsem takhle predelal tatru 813 ale tam byla prevodovka kompletni a jen jsem menil motor.
Převodovka ites
Re: prevodovka ites
ozubený kola z Merkuru???
Tady je origoš - http://starestroje.blog.cz/0909/autobus-karosa-sd11 - snad to pomůže -Radek
ICQ 638556901
Jé to byly časy když jsem si s ním jezdil....
Měl jsem ovládání na bowden a vždycky v zimě když napadlo trochu sněhu, vzal jsem ho ven udělal na chodníku ve sněhu cesty a jezdil, to byla paráda.
Dnes jsou ty hračky pro děti o ničem (né všechny)
Měl jsem ovládání na bowden a vždycky v zimě když napadlo trochu sněhu, vzal jsem ho ven udělal na chodníku ve sněhu cesty a jezdil, to byla paráda.
Dnes jsou ty hračky pro děti o ničem (né všechny)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho co dělám...