šrot honey bee cp3

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Mikelo

Re: šrot honey bee cp3

#16 Příspěvek od Mikelo »

Honey Bee V2 - mezi 4kanály jedna z nejlepších hraček za cenu menší než většina šmejdů. Na prvotní výcvik před 6kanálem přímo doporučuji. Výměna serv a motoru za stříďák ji citelně vylepší. To, že v Čezku není "in" nic neznamená.
HB CP3 - Pro začátečníky naprosto nevhodná věc s maximálně blbě přepákovanou hlavou. Dá se rozlítat, ale za cenu výměny skoro všeho a rozhodně ne na originál vysílači, který nemá ani nejzákladnější nastavení. Serva z tohoto strojku bych nedoporučoval na nic. Serva se celkem brzo kousnou a i kdyby ne, mají tak divný průběh chodu, že bych je nedal ani do letadla z polyše.
Představa o natáčení nějakých akcí ze vzduchu je v hlavě tazatele maximálně naivní. Pokud nemá jít jen o pobavení spolužaček ve 3 třídě, je to otázka více než 100 tisíc a nemalého umění a znalostí.
marek j

#17 Příspěvek od marek j »

Představa o natáčení nějakých akcí ze vzduchu je v hlavě tazatele maximálně naivní. Pokud nemá jít jen o pobavení spolužaček ve 3 třídě, je to otázka více než 100 tisíc a nemalého umění a znalostí.

ad natáčení - mám úchylku na skály a lezení, takže vesměs by šlo o "prolétnutí" cesty s lezcem nebo o pár "záběrů z pozice nad lezcem - nic profi
už jsme to zkoušeli s menší helikoptérou a mizernou kamerou a docela se dařilo, tak jsem si říkal, že bych to mohl vylepšit - holt se nepovedlo
Mikelo

#18 Příspěvek od Mikelo »

Pokud nemáš aktuální náhled vzdušné kamery u sebe na zemi, je to jen hraní si. Jedna věc je náhodou něco trefit a druhá pořizovat cílené záběry. Navíc kamery s CMOS nejsou pro natáčení z pohyblivých strojů vhodné. A je toho opravdu mnohem více co takovou zálibu/práci prodražuje. Něco o tom vím a náhodné záběry pro mne nestojí za čas ani peníze. Již jen proto, že se rychle omrzí.
Ale nic ve zlém. Každý má své priority a dokud jimi neohrožuje ostatní ať si je provozuje jak chce :wink:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“