veterán

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mascom22

veterán

#1 Příspěvek od mascom22 »

Ahojky prosím o radu. Před 20 lety jsem koupil auto na ovládání tenkrát stálo 2 500 kč a je pořád funkční to mám odzkoušeno, ale kdysi dávno se pokazila vysílačka a dal jsem ji jednomu šikulovy do opravny ,ale bohužel prý nejde opravit. Tetˇsynovec viděl na našem videu jak to auto jezdilo a já si na něj vzpomněl a vyndal ho z krabice vyzkoušel ho opravdu funguje ,ale nemám ovladač prosím neválí se někomu doma? nebo nemáte nápad jak ho nahradit. vyčetl jsem z něj jen toto TURBO TAIYO R/C radio control. dále TAIYO 26,905 M dále nečitelné. díky moz za radu.
Přílohy
IMG_20121228_131528.jpg
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

Re: veterán

#2 Příspěvek od darth.hokro »

jak na to koukám tak je to spíš neproporociální hračka. Takže jedině výměnapalubní elektroniky, protože tam bude vše v jednom. Myslím že je to ale sebevražedná investice.
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
scarabeus

#3 Příspěvek od scarabeus »

Nafot nam streva. Pokud to ale bude allin1, je to na pytel a zrale do odpadu, bohuzel.
jag42

#4 Příspěvek od jag42 »

Taky mi bylo podobné vykopávky po synech líto. Protože jsem měl nevyužitou setovou Tx s Rx, dokoupil jsem jedno servo a ss obousměrný regulátor. Jízdní vlastnosti se zlepšily - proporc. řízení.
Auto občas projedu (cca lx ročně) a funguje pořád. Teď čeká až trochu doroste vnuk, který se zcela jistě zaslouží o jeho brzkou konečnou cestu do hračkového nebe. :lol: :lol:
Jako výzva dokázat si, že to jde to má smysl , jinak asi ne.
mascom22

#5 Příspěvek od mascom22 »

Ahojky problém vyřešen našel jsem špatný kontakt a už jezdíme jak draci. Je to prostě nezmar auto. :D
mior
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od mior »

Tak si lepší ako ten opravár - šikula!
(ale skôr si myslím, že sa na to vybodol a povedal, že opraviť nejde...)
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Odpovědět

Zpět na „Auta“