JMalik píše:Já bych postupoval takhle:
Spočítej si, co stojí plně osazený stroj téhle velikosti s přiměřenou výbavou (to znamená, že tam nebudeš mít NEU, ale ani Turnigy....).
Potom si dej na druhou misku vah cenu toho TX/RX a samozřejmě nějakou spolehlivost úměrnou dané cenové kategorii.
Pokud Ti vyjde to éro tak do litru, do dvou, tak bych do toho šel. Pokud by éro bylo za desítku a víc, tak bych jim to tady předvedl, že to půjde, ale musel bych disponovat značným přebytkem finančních prostředků, kdy už bych nevěděl, jak to spotřebovávat jinak.
Pokud bych si peníze vydělával normálním způsobem a ne zločinem, tak bych zvažoval výměnu řídícího systému.
Zvláštna veta...
Inak platí to aj obrátene? Teda ak mám lietadlo za liter, tak pánboh ochraňuj ho ovládať drahou vysielačkou?
Treba si uvedomiť, že spoľahlivosť (akéhokoľvek) systému nie je daná cenou, ale percentuálnym pomerom vyrobených/problémových kusov.
A ak by si chcel tvrdiť, že okolo T9X je tých problémových kusov viac ako v Tvojej obľúbenej značke, tak si najprv zisti, koľko kusov ktorého zariadenia bolo vyrobených viac - a možno sa budeme diviť, aký je ten pomer zrazu iný...
Záverom: ak mám niečo (konkrétny kus) overený, starám sa a udržujem ho, tak ho kľudne použijem aj na riadenie kozmickej stanice, pretože je zrovnateľný s inými, takisto overenými zariadeniami bez ohľadu na cenu!