Pavouk na displeji

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ticcino

Pavouk na displeji

#1 Příspěvek od Ticcino »

Čus,

dětem se podařilo rozbít displej na tabletu (kapacitní displej).
Jedná se "jen" o obyčejný 7" tablet za 1800, ale než to začnu nějak řešit, zeptám se tady.

Na obrazovce je pavouk - prasklina. Zobrazování funguje. Dotýkání taky funguje.
Má cenu to dávat opravovat?

Dík
sgames
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavouk na displeji

#2 Příspěvek od sgames »

ne nema .. oprava bude stat 2* vice nez novy.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Zba
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Zba »

Napis jaky typ tabletu to je.Treba jsou na nej levne k dostani dotykove plochy, treba z ebay.
Naposledy upravil(a) Zba dne úte 15.01.2013 16:03, celkem upraveno 1 x.
Ticcino

#4 Příspěvek od Ticcino »

Jedná se o Sencor Element 7 version 2 basic.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od blesk »

Promiň za offtopic, ale přesně o tomhle uvažuju, mohl bys mi napsat nějaké hlavní nedostatky a ještě jak je to s výdrží baterky. Dík a čau.
nostromo

#6 Příspěvek od nostromo »

blesk píše:Promiň za offtopic, ale přesně o tomhle uvažuju, mohl bys mi napsat nějaké hlavní nedostatky a ještě jak je to s výdrží baterky. Dík a čau.

http://notebooky.idnes.cz/nejlevnejsi-tablety-prestigio-sencor-ainol-consul-pocketbook-a-gogen-1ku-/vyrobci.aspx?c=A121212_155603_vyrobci_pka
Ticcino

#7 Příspěvek od Ticcino »

blesk píše:Promiň za offtopic, ale přesně o tomhle uvažuju, mohl bys mi napsat nějaké hlavní nedostatky a ještě jak je to s výdrží baterky. Dík a čau.

No, v tom odkaze co psal nostromo, je to celkem věrně popsané.
Máme dva kusy. Jeden má problém s wifi připojením (nutno podotknout, že jen do mé domácí sítě - jinde funguje bez problémů). Připojí se tak jednou z dvaceti pokusů. Zajímavé, že ten druhý (uplně stejný) se připojí vždy a bez problémů - jenže má zase prasklej displej.

Nemám porovnání s výkonnějšími tablety, ale na můj vkus chodí docela pomalu a občas se aplikace zaseknou, hlavně, když toho člověk po tabletu chce tak nějak víc najednou. Ale ona to může být i nedotažeností těch aplikací.
Na nějaké nenáročné aplikace si myslím, že je v pohodě. Baterka při běžném provozu (jako surfování, čtení e-knih) vydrží hodně dlouho. Pokud ale budeš honit nějaké náročnější aplikace (jako hry), tak pak je výdrž řádově několik hodin (asi tři). Obecně řečeno, výdrž baterky mi přijde dobrá.

Takže záleží na co to chceš.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od blesk »

Ticcino píše:

No, v tom odkaze co psal nostromo, je to celkem věrně popsané.
Máme dva kusy. Jeden má problém s wifi připojením (nutno podotknout, že jen do mé domácí sítě - jinde funguje bez problémů). Připojí se tak jednou z dvaceti pokusů. Zajímavé, že ten druhý (uplně stejný) se připojí vždy a bez problémů - jenže má zase prasklej displej.

Nemám porovnání s výkonnějšími tablety, ale na můj vkus chodí docela pomalu a občas se aplikace zaseknou, hlavně, když toho člověk po tabletu chce tak nějak víc najednou. Ale ona to může být i nedotažeností těch aplikací.
Na nějaké nenáročné aplikace si myslím, že je v pohodě. Baterka při běžném provozu (jako surfování, čtení e-knih) vydrží hodně dlouho. Pokud ale budeš honit nějaké náročnější aplikace (jako hry), tak pak je výdrž řádově několik hodin (asi tři). Obecně řečeno, výdrž baterky mi přijde dobrá.

Takže záleží na co to chceš.

díky, v podstatě jsi mě odpověděl na to co mě zajímalo :-) jde mi jen o surfování na netu a nebo nějaký messenger.
kirisek95

#9 Příspěvek od kirisek95 »

je to jen praskly kryt... stalo se mi taky (pád mobilu na beton) výměnu jsem si dělal doma sám.. xperia mini pro (sk17i) stálo mě to tuším něco k 900 (musel se koupit displej a dotyková ploška dohromady jinak se to nedalo) výměna poměrně jednoduchá... displej jsem koupil na ebay, ale nevím, zda tam bude na ten tvůj tablet
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Ticcino

#10 Příspěvek od Ticcino »

Kontaktoval jsem servis.
Říkali, že výměna možná je, ale vyjde na to samé co nový tablet. Takže jsem pavouka přelepil izolepou a kašlu na to :-)

Zatím díky a ahoj
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“